Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz MaciLaci1970 #6650 üzenetére
Hálózat dobálási gondjaim vannak vele Telenor hálózaton. A hivatalos álláspont szerint a Sensation érzékenyebb ezekre a dolgokra, mint a DHD, ez magyarázza, hogy DHD-n semmi ilyesmi bajom sem volt. A Telenor hálózatot épít, és valamilyen értékek össze vissza ingadoznak hogyha fent vagy 0-24 a mobil hálózaton, ilyenkor ledob a hálózatról, és PIN kódot is újra bekér, ami előre vetíti, hogyha nem veszed észre, akkor akár órákig is elérhetetlen lehetsz. Vodafone-on semmi hasonlót sem tapasztaltam, csak hát Telenor lenne az elsődleges szám...
Ja, és még egy apróság: telenor brandelt telókon sem jelentkezik, az enyém viszont független. Úgyhogy kellene vissza a jó öreg DHD, ha tudtok szóljatok.
[ Szerkesztve ]
-
kosturica
őstag
-
hav
tag
Volt egy progim, amivel be tudtam állítani, hogy emelkedő legyen a csengőhangom, de az istenért sem találom! Ötletek? Mivel próbálkozzak?
-
:MTC:kandur
tag
Nézegettem az egyik videótesztet a dhd-ról, egy valami tűnt fel. Én rcmix3d 4.0-t használok és nekem nincsen auto panelem, ez egyedi probléma,esetleg orvosolható?
★★★★★
-
kosturica
őstag
válasz MaciLaci1970 #6668 üzenetére
Szevasz!
Eszméletlen jó a telefon custom rom supportja, nem felejtik el. Meg kell mondjam, még mindig az egyik legjobb készüléknek tartom, ha nem a legjobbnak. Kinézetre mindenesetre nálam még mindig a No1, ugyanúgy tetszik, mint amikor több mint egy éve megvettem...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
MaciLaci1970
aktív tag
válasz kosturica #6669 üzenetére
Nálam pont tegnap ünnepelte az 1. szülinapját és be kell valljam eddig nagyon-nagyon jó gyerek.
Mindig szót fogad, készséggel teljesíti a kéréseim, és még most is képes jobb és jobb lenni, hála a szakácsok elszántságának és főztjeiknek.
Gondolkoztam milyen ok miatt cserélném le, és eddig nem találtam ilyet
Persze vannak telefonok amelyek egy-egy dologban jobban tetszenek, de összességében jó ez nekem.Majd ha az üzemidő terén nagyot alakít valamelyik gyártó akkor talán.... -
randras
veterán
Telenornál vásárolt, Telenor függő DHD-re két év garit adnak, ugye? Miért van az, hogy minden van a Telenor oldalán, csak pont az nem, ami kéne...
-
randras
veterán
válasz kosturica #6673 üzenetére
Nem úgy értem. Úgy, hogy ha felmegyek az oldalra, és megnézem akérmelyik telefont, nincs feltüntetve a vállalt garancia. De gondolom ez azért van, mert vállalják a gyártó által vállalt 2 évet. Plusz pláne érdekes lenne 2 év hűséget aláíratni 1 évig garanciás telefonnal.
szerk.: Basszus, az a vicc, hogy tényleg csak 1 év a garancia...
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
"Az egyes tartós használatra rendelt termékek jótállási kötelezettségéről szóló 151/2003. (IX.22.) Kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően a forgalomba hozó (gyártó/importőr), mint jótállásra kötelezett, a mobiltelefonokra az értékesítéstől számított 1 évig jótállást vállal, melynek teljesítése a forgalmazót terheli."
Ez az egyetlen infó, amit garival kapcsolatban az oldalukon találtam... Minden esetre holnap felhívom őket, hogy mi van.
[ Szerkesztve ]
-
tag
valaki tud a #6661 hsz-emre megoldást? köszöntem előre is.
★★★★★
-
Feribacsi555
senior tag
válasz :MTC:kandur #6677 üzenetére
"nekem nincsen auto panelem"
Azt sem tom mi az
Sokat segítenél, ha legalább a videót belinkelnéd -
tag
válasz Feribacsi555 #6678 üzenetére
das ist gyárilag "elvileg" telepített navi progi. persze nem az életem függ tőle, mert pl aura nagyon jó, csak érdekelne, hogy másoknál van-é e rom használata mellett. egyébként gsm online tesztvideón van.
★★★★★
-
kosturica
őstag
válasz Feribacsi555 #6678 üzenetére
"Auto" néven van a programok között.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz :MTC:kandur #6679 üzenetére
Aha látom. Szal egy navi program.
Nekem nincs ilyen 3.3-on, de sztem navigációra vannak jobb programok is[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Feribacsi555 #6681 üzenetére
oké, lényegében megkaptam a választ a kérdésemre, köszönöm. nem vagyok egyedi
★★★★★
-
kosturica
őstag
válasz Feribacsi555 #6681 üzenetére
Úgy mondod ezt, hogy nem ismered! Ez igen!
-
kosturica
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
sense 3.0 alatt megváltozott a music appnál a frontend, már nem lehet albumra ugrani összes szám lejátszásáról. megvan az első visszalépés.
ja, lezárt, csengő telefont fel lehet venni, szóval ilyen bug nincs.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
kisember07
csendes tag
Sziasztok!
Frissített az én DHD-m is. Minden tök jó is lenne...nincs semmi akadozás, nekem ráadásul sokkal jobban bejön az új Sense is..DE mióta frissített úgy érzem sokkal(!!) gyorsabban merül
Ezt más is észrevette vagy csak nálam van a hiba?? O.oForza Ac Milan! -- iPhone 6S
-
B3ny00
aktív tag
hello tegnap felraktam a Virtuous Unity , most latom hogy van Affinity mi a kulonbseg ?
Nagyon mellelottem vele ? Mondjatok mar vmi romot amin minel ujabb az android es sense is van es bomba dhdre KosziForza Ac Milan !
[ Szerkesztve ]
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
Cyberpunk
félisten
[link] ezt próbálta valaki?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
randras
veterán
Visszatértem!
Szóval immár másodszorra, DHD tulaj lettem.
-
TOZ
addikt
Nincs kis kezem, de a note már nekem is túlzás. Komolyan féltem, hogy eldobom bizonyos mozdulatoknál.
-
sszemtelen
őstag
Az mitől lehet hogy a készülék néha gondol egyet, s kiírja, hogy nem sikerült felismerni a SIM kártyát, győződjek meg róla hogy az enyém-e a kártya. Megjelenít két opciót: Telefon lezárása, és Újraindítás....Vajon mi okozza a gondot? A készülék tokban, a zsebemben van..
Köszi a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
M43g
aktív tag
válasz sszemtelen #6699 üzenetére
Lehet hibás SIM foglalat, hibás kártya, illetve nagyjából bármi... szervizbe vidd el
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest