Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hooper
őstag
válasz dombila #17280 üzenetére
Sikerült a ROOT az unrevoked-al (Nem kellett goldcard pedig elvileg függő a telefon)!
Köszönöm szépen a részletesebb menetet.Köszönöm ugyanakkor premete-nek is az alapokat, és bocs a kiborulásért igazából nem az oldalad ellen szólt hanem ahogy RazotGTR1 is megfogalmazta: "nem kóser, hogy 12843 oldalt kell megnyitni és mindegyik mást mond".
A te leírásod pontos, csak tőmondatokban fogalmazol, és amíg valaki nincs tisztában "alap" fogalmakkal, pl én aki eddig se a hboot menüvel se a recovery se a pvt se az amonra fogalmával (és még sorolhatnám...) nem találkozott, MERT sima userként nem futottam eddig bele kicsit nehéz - nem értelmezni a magyar szavakat - megérteni hogy mit miért is csinálunk. Én pedig úgy vagyok vele, h amíg nem tudom h mit miért csinálok nem kezdek neki.
Csak h Te is értsd amit én mondok ha már jól hülyének vagyok nézve:
amint a (#17285) hsz-ben belinkelted a képet máris kicsit érthetőbbé vállt a "megfeleő sor" mondat. De mivel a root folyamatát próbáltam megérteni a folyamat következő lépése a "reboot sys now".
Persze lehet ha eljutok idáig rájövök magamtól is, de nem szeretek belekezdeni amíg számomra bizonytalan.Nyilván te sem lódulnál útnak egy idegen országban egy hasonló leírással:
Szállj fel a metróra majd a megfelelő állomásnál hagyd el a szerelvénytNem kívánok tovább vitázni, köszönöm a leírást és a refelash_package-et mert lényegében ezt használtam. És bocs ha megsértettem a kis lelked!
rekid - leírtam már párszor h a folyamatos low on space felirattól már agybajt kapok, és szeretném ezt a ext3as telepítést beröffenteni, valamint a HDrom is érdekelne.
Market enabler-ről nem is beszélve.. de persze wareztől elhatárolódokAhogy nézem pzoley egy igen kellemes HD ROM-ot hozott most össze
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Asszociációs játék. :)
- Mikrotik routerek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Hiányzik a gamer érzés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux Mint
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest