Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • fateless

  veterán

  Srácok (és lányok - igen, lányok is voltak), éljetek a lehetőséggel. Ketten voltunk Prágában a korábbi alkalmon, és kifejezetten jó élmény volt. Noha sok bénázás is benne volt a programban, de az elmúlt hónapokban több alkalommal kommunikáltam az egyik szervező hölggyel, és komolyan vették a visszajelzéseket, elvileg már nem lesznek azok a kis "defektek" a menetrendben, összességében pedig egy jó élmény lesz annak, aki kimegy. Szóval jelentkezzetek bátran!

  (Nem fizetett hirdetést olvastál - sajnos :D )

  [ Szerkesztve ]

  "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

 • Imlos

  csendes tag

  A HONOR márka számomra a kiteljesedést jelenti. A HONOR készülékek használata mellett értem el átütő sikereket a mobilfotózásban. Nagyon büszke vagyok arra hogy HONOR készülékem van, és a saját élményeimet ezzel az okostelefonnal élhetem meg.
  Rendkivül minőségi készülékek, élvonalbeli dizájnal, és jó ár-érték arányal.
  A fiatalos, modern megjelenésre mindenki rácsodalkozik, aki meglátja nálam a HONOR 10-et.
  A HONOR által gyártott készülékek az én szememben nem csak okostelefonok, hanem egyben összesitenek minden fontos kelléket, amelyek a fiataloknak elengedhetetlenek: Játékgép, Professzionális kamera, és rengeteg más is.
  Ha én lennék a szerencsés, rengeteg kép készülne az átélt élményekről.
  Összehasonlitanám minden téren a HONOR 10et és a HONOR 20-at, illetve a HONOR 20 kamerarendszerét is kiprobálnám.
  Minden ismerősnek, barátnak elmesélném az eseményen történteket, és egy velős LOGOUT bejegyzésben is leirnám az 3 nap leforgását, képekkel illusztrálva.

 • 7Heads Drago

  veterán

  Aztaaa
  Mikor lesz benne ois? És jó lenne 6 coll alatt tartani jackel.

  Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.

 • Peet91

  aktív tag

  1, A Honor mint márka aktuális csúcsmodelljének az elmúlt 5 évben, szinte mindig helye volt a top 3-ban ár/érték arány tekintetében. Bátran mertem ajánlani másoknak is, noha én magam, nem töltöttem néhány hónapnál több időt egy készülékükkel, de ez a "betegség" és nem a készülék hibája volt.
  2, Raknék váltóruhát és egyéb utazáshoz szükséges cuccokat a fotós hátizsákba, aztán uccu neki. Régi vágyam már egy London photo trip, a dslr-re is ráférne már egy nagyobb kirándulás, mert eddig 1300km-nél messzebbre nem jutott Budapesttől, és már megvan 3 hónapja :D
  3, Most hogy el vagyok látva megfelelő képességű géppel, szeretném nem csak képek, hanem videók formájában is megörökíteni az utazásaimat, mert tapasztalataim szerint, egy 3 perces montázs jobban csúszik bárki számára mondjuk youtube-ról, mint képeket mutogatni a nappaliban a chaládnak. :) Emellett nyilván elfér egy logout cikk is, mivel már nem írtam oda 4 éve, és hiányzik picit.

  [ Szerkesztve ]

  Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!

 • Stinsonina

  csendes újonc

  Mit jelent a számodra a Honor márka?
  A Honort eredetileg mindenki úgy ismerte, mint a Huawei almárkáját, mostanra viszont kinőtte magát egy teljesen egyedi, fiatalokhoz illeszkedő termékké. Nagyon jó az ár/érték aránya és a tulajdonságai is megfelelnek egy mai tini felhasználási szokásaihoz. Például a kiemelkedő szelfi kamera vagy a csinos hátlapok csalogatóak számukra. Ezért is néztem ki egy Honor telefont a régi utódjaként (habár én már lassan a bűvös 22-es számot taposom).

  Mit csinálnál, ha téged vinne ki a Honor Londonba?
  Még nem voltam Londonban, így a szabadidőben biztosan a lábamat nem kímélve járnám a várost a sok nevezetesség között. Készülne jó pár kép, és persze Instagram/Facebook bejegyzés, hisz nem minden nap viszik el az embert egy telefon bemutatóra. Eddig csak Instagram bejegyzéseken keresztül tudtam szemlélni ezeket a műsorokat, élőben még szuperebb lehet.

  Kiknek és hogyan mesélnél erről az utazásról?
  A családomnak és barátaimnak legelőször. Persze csak miután megböktem magam, hogy tényleg engem választottak ki?!
  Utána biztosan megosztanám a követőimmel a jó hírt, és készülnék az utazásra sok-sok poszttal, és a végén egy élménybeszámolóval is.

  iPhone 13 Pro Max, Ipad Pro 2021 12.9, silver, 256 Gb

 • balees

  tag

  1. A Honor számomra a bátorságot jelenti: amikor megvettem az első Honor-omat (Honor 8) csak annyit tudtam hogy ez egy feltörekvő, fiatalos, szép formatervű, nagy tudású készülék, különösen az ujjlenyomat gomb többféle funkciója tetszett. Nem volt kérdés hogy a következő telefonom is Honor lesz (9-es és 10-es)
  2. Mivel még nem voltam Londonban, ezért megnézém a nevezetességeket, rengeteg fotót és videót készítenék, természetesen Honorral, hiszen elképesztően jó a kamerája.
  3. Családnak, barátoknak már nem kell bemutatni a Honor-t, de kihasználva a közösségi média lehetőségeit, a lehető legtöbb embernek mondanám el mennyire nagy élmény volt a londoni út és hogy mennyire ajánlom a Honor-t mint márkát.

 • m00lash

  csendes újonc

  1. I bought my first Honor, the dual SIM Honor 6 from China and I fell immediately in love. At that time no one hardly knew the brand but by outperforming many major brands Honor claimed a market leading reputation over the years. After that Honor 8, 9 and 10 followed in the family.
  2. I've been to London a couple of times, I know (and love} the town a lot so I could concentrate on the event, shoot photos with the new phone.
  3. I'd constantly post to all my social feeds about the event (when allowed 😉) and just promote Honor to everyone, as I always did.
  And you see, English is not a single issue either.

  [ Szerkesztve ]

 • dr.Dave

  újonc

  Mindig nyitott voltam az új feltörekvő márkákkal kapcsolatban a piacon. A Honorral ugyan így indult a kapcsolatunk. Honor 6...4 évig együtt. Ekkor éreztem először azt, hogy ez a márka kielégíti minden kívánságomat. Mikor itt volt az ideje a váltásnak nem volt kétséges számomra a márkahűség fogalma. Egy újabb megbízható társat választottam, Honor Play. A Honor számomra a hűséget jelenti a felhasználókkal.
  Gyermekkorom óta imádom a tech kütyüket, de még nem volt lehetőségem ilyen jellegű eseményen részt venni, tehát ez lenne az egyik legizgalmasabb pár napom az évben. A kérdésre, hogy mit csinálnék egyértelműen az a válasz, hogy élvezném az eseményt és töviről hegyire végig tesztelném a telefont :)
  Szeretek videókat készíteni és vágni, ezért mindenféleképpen készítenék egy rövid filmet az utazásról és az eseményről, amelyett Youtube-on, Instagram-on és Facebook-on közzé tennék, hogy minnél töb emberhez eljusson. Emellett nagyon preferálom a Live közvetítéseket, ezért biztosan élnék a lehetőséggel social media platformokon :) ! (Természetesen biztos, hogy személyesen is elmesélném mindenkinek ezt a hihetetlen kalandot :D )

  [ Szerkesztve ]

 • hodostamas

  addikt

  Mit jelent a számodra a Honor márka?
  A honor márkát még személyesen nem ismerem, de a P30Pro számomra a szabadságot jelenti, a fotozás nagy szerepet játszik az életemben, de nem mindig esik jól egy több kilós gépet/felszerelést cipelni - teljesítmény túrákon vagy kerékpártúrákon.

  Mit csinálnál, ha téged vinne ki a Honor Londonba?
  Vinném a páromat, mert ez egy jó alkalom lenne, hogy meggyőzzem váltson Huawei-re. Vinném a P30Pro-mat és az egész fotós apparátusomat majd 3 napig csak videóznék, fotóznék éjjel-nappal(Eventet, várost, pillanatokat)
  Kíváncsi vagyok miben más a bejelentendő telefon, amennyire csak lehet megpróbálnám megismerni és összehasonlítani a P30Pro-val.

  Kiknek és hogyan mesélnél erről az utazásról?
  Barátok, család, munkatársak, fotós ismerősök, fotós oldalamon pedig egy hosszabb bejegyzésben a telefon minden körülmények között jól teljesítő kamerájáról. Logout blogom is felélesztésre kerülne :)

 • MasterPG

  újonc

  Mit jelent a számodra a Honor márka?
  Számomra a Honor az az egyetlen kínai márka, akitől szívesen vennék telefont. Ők képviselik a minőséget, a fiatalosságot, a felhasználó-orientáltságot, és az elfogadható árakat. Bármely más gyártó termékével szemben azonnal Honort választanék, kivéve a Samsungot, ugyanis eddig csak Samsung telefonom volt. Azonban lehet, hogy ez a közeljövőben megváltozik, és Honorra váltok, mert nagyon tetszenek a termékek is, és a cég felhasználókhoz való hozzáállása is.

  Mit csinálnál, ha téged vinne ki a Honor Londonba?
  Hát, nagyon örülnék :D
  Viccet félretéve, természetesen sok fényképét csinálnék, amiket minél több emberrel szeretnék megosztani. Nem voltam még Londonban, úgyhogy biztosan szeretnék belőle minél többet látni. Leginkább azonban a termékbemutató érdekel.

  Kiknek és hogyan mesélnél erről az utazásról?
  Barátaimnak, családomnak, egyetemi ismerőseimnek... Nagyjából bárkinek, akivel találkozom, nagyon nagy élmény lenne ez számomra. Szóban, fényképekkel, esetleg úti videóval mutatnám meg nekik az utazás és a bemutató elkapott pillanatait. Biztosan sok képet tennék fel a Facebookra is.

 • Ferelson

  tag

  Mit jelent a számodra a Honor márka?
  Számomra a Honor márka egyet jelent azzal az irányvonallal, ami köztudottan a kevésbé tehetős emeberek körében is biztosít olyan prémium, flagship telefonokat, amiket korábban azt hittük lehetetlen. Nagyon nagyon becsülöm a Honort, hogy ennyire kinőtte magát, és mindig képes top készülékeket gyártani a piac ezen szegmensében. Személy szerint én nem vagyok Honor felhasználó, de napi szinten követem az okostelefonok világát. Elmondhatom, hogy már első pillantásra érződik az a kiváló minőség amit a Honor belerak a készülékeibe. A design engem mindig lenyűgöz, a teljesítményről nem is beszélve. Általuk azok az átlagos emberek, akik sok mindent intéznek telefonon legyen az bármilyen feladat (e-mail, fotó, böngészés stb.) bátran számíthatnak a Honor készülékére, nem fogja cserben hagyni a felhasználókat, hiszen bivalyerős hardverrel és stabil rendszerrel bír az eszköz.

  Mit csinálnál, ha téged vinne ki a Honor Londonba?
  Hát először is nagyon örülnék magamnak! :) Még sosem volt lehetőségem külföldre utazni. Így amellett, hogy maga a tech rendezvény is mennyire érdekel, jó turista módjára azon fáradoznék (szó szerint), hogy minél több mindent láthassak. Esetleg helybeliekkel beszélgetni kicsit, hogy milyenek az ottani (általunk külföldi jólétnek emlegetett) mindennapok. Valamint csak fényképeznék és fényképeznék. :)

  Kiknek és hogyan mesélnél erről az utazásról?
  Nyilván a családomnak és szeretteimnek mesélnék róla. Bár először biztosan meglepődnének, de nem a tech részén, hiszen tudják jól a technológia iránti mániámat, inkább azon, hogy London??? :) Biztos vagyok benne hogy támogatnának, és nagyon örülnének az örömömnek, hiszen jól tudják mekkora álmom külföldre utazni, és ha még ebben az is benne van, hogy részt vehetek egy céges rendezvényen, hát akkor szerintem ez maga a kánaán! :)

  Ipad Pro 2018, Iphone X, Airpods, ASUS ROG STRIX GL503VD

 • Barnapapa

  csendes tag

  Mit jelent a számodra a Honor márka?

  Próbálom figyelemmel követni a mobilgyártókat, és jó látni hogy vannak még olyan gyártók mint pl. a Honor mely évről évre egyre jobb készülékeket dob piacra, de mégis megfizethetőek a termékeik, a cég fiatalos arculatát is kedvelem, valamint az új logó mely egy husky-t ábrázol, egyszerűen szuper. Az első komolyabb okostelefonom egy Honor 8 volt, és nagyon nehéz volt tőle megválnom.

  Mit csinálnál, ha téged vinne ki a Honor Londonba?
  Még nem voltam Londonban, szívesen kimennék és szerintem nem véletlen hogy Londonban lesz a bemutató, gyönyörű város és gondolom a fotós képességeken lesz a hangsúly a stílusos készülékház mellett az új készüléken. Biztos rengeteg képet és videót készítenék és ennék egy jó angol reggelit is.

  Kiknek és hogyan mesélnél erről az utazásról?
  Szívesen feltölteném a képeket és videókat amiket kint készítenék a közösségi oldalakra. Instagram, Facebook, Youtube mindet napi szintem használom és szerintem ha sikerül elnyernünk egy ilyen remek lehetőséget, hogy egy ekkora nemzetközi vállalat eseményére kiutazzunk, igenis vegyük a fáradtságot és osszuk meg élményeinket barátainkkal, családunkkal, ismerőseinkkel és legfőképpen mindenkivel aki kedveli és szereti a Honor márkát és termékeit.

 • A Honor márka számomra a megfizetethető innováció élvezetét jelenti, amit más gyártóknál sajnos csak magasabb áron kevesebb fejlesztéssel tudhat magáénak az ember. Arról nem is beszélve hogy tökéletes biztonságban éreztem magamat mindig is a Honor készülékeimmel a zsebemben, mert sosem merült le.
  Összefoglalva: Lendületes innováció, tökéletes biztonság minden téren.
  Ha én nyernek, valószínűleg egy VV Évás bukfencet csinálnék, hajam is megvan hozzá, minden, úgyhogy ez hiba nélkül menne. :D Maga Londonba pedig lőném a képeket, 24 órában online lennék és tudatnám a világgal milyen szuper helyen vagyok milyen szuper telefonnal. Későbbiekben pedig itt az oldalon egy logout rövidke cikket írnék az élményeimről.

  Megköszönni valamit nem nagy dolog, mégis sok embernél nem divat és nem ismerik ezt a szót.

 • Peti755

  csendes tag

  Mit jelent a számomra a Honor márka?


  Megbízható hű útitársat, aki végig kísért engem kettő Erasmus tanulmányi úton és azóta is boldogan jön velem minden kalandra.

  Mit csinálnék, ha engem vinne ki a Honor Londonba?

  Ugyanazt mint más külföldi utaimon. Szóba elegyednék a bemutatón résztvevőkkel, valamint a város felfedezése a Honor 10-el a kezemben esetleg a 20-al, amennyiben nyílik rá lehetőség, hogy a város számos pontján új képeket készítsek, valamint bejegyzéseket tegyek közzé.

  Kiknek és hogyan mesélnék erről az utazásról?

  Barátaimnak és családomnak egyaránt szépen megszínesítve, hogy a lehető legizgalmasabb legyen és ne egy újabb dokumentum sorozatot kelljen hallaniuk. :DD

 • fecs

  senior tag

  Mit jelent a számodra a Honor márka?
  Honor 6 keltette fel az érdeklődésemet, azóta figyelem a márkát. Tetszik ez az ár/teljesítmény arány. Nem kell piszok sok pénzt kiadni egy normális telefonért. Több, mint 2 éve használok egy Honor 8-at nagy megelégedéssel. Garis ügyintézés is nagyon flottul ment.
  Mit csinálnál, ha téged vinne ki a Honor Londonba?
  Piszkosul örülnék, ezért is írom ezeket a sorokat.
  Kiknek és hogyan mesélnél erről az utazásról?
  Család, ismerősök, kollégák engem kérdeznek, ha új mobil vásárlásán törik a fejüket. Ezen a szinten előnyt élvez a márka. Ugyanakkor sok fotóval is megörökíteném az eseményt (közösségi média ON, amit a körülmények engednek).
  Angol szerencsére nem probléma. Try it!

  [ Szerkesztve ]

  Mi 9T Pro

 • menledge

  senior tag

  Mit jelent a számodra a Honor márka?

  Számomra a Honor márka a lendületességet, fiatalosságot és stílust jelenti. Manapság már nem csak a luxus a divat. Rendkívül fontos az ár-érték arány, így lehet valami egyszerre okos, nagy tudású de mégis stílusos és minőségi .

  Mit csinálnál, ha téged vinne ki a Honor Londonba?

  Hatalmas boldogság töltene el, és azon nyomban töltőre raknám az összes kütyüm amit a vlogoláshoz szoktam használni. Valamint jól felkészülnék, mivel egyrészt imádok utazni, másrészt tech mániásként ez egy igazi 2 in 1 lehetőség lenne számomra.

  Kiknek és hogyan mesélnél erről az utazásról?

  Első körben természetesen a család és barátok kapnának sok-sok infót, azonban nem maradhat el az amatőr youtube vlog csatornámra egy részletes videó sem. Természetesen a Mobilarena családot is megtisztelve Logoutra is körmölnék egy beszámolót egy ilyen fantasztikus eseményről.

  Ezúttal is köszönöm a lehetőséget! :)

 • bajusz15

  senior tag

  Korábban április 25-ről volt szó itt mobilarénán, kár, hogy egy szűk hónapot még várni kell rá, pedig nagyon érdekelne a telefon :O

 • #35311872

  törölt tag

  A Honor számomra a minőséget jelenti méltányos áron. Ezt a telefont szeretem a leginkább értékesíteni, főként fentiek miatt.

  Ha eljutnék Londonba, mindenképpen megnézném a Big Bent, a London Eye-t, illetve a Trafalgar Square-t.

  Az élményeimről mesélnék a családomnak, a barátaimnak, illetve a Honor-t értékesítő kollégáimnak.

 • Ádám16

  őstag

  Ismét ez a babakék-rózsaszín csillogós hátlap lesz így a promo alapján. Taszító ez a színkombináció, inkább egy elegáns kéket, vagy zöldet dobnának piacra, mint anno a Honor 8-nál. Ez bazári.

 • ThorsHUN

  őstag

  Mit jelent a számodra a Honor márka?
  A HONOR mint márka olyan termeket jelol ami alacsonyabb arcimkejenek koszonhetoen a felso kozepkategoriat hozza el elerheto aron hazai termektamogatassal es a Huawei anyaceg fejleszteseivel. Egy nagynevu - tobbek kozott - telefongyarto ceg olyan markaja, ami elerhetove teszi (megfelelo kompromisszumok mellett) a csucskategoriat a tomegek reszere is. Az egyik legjobb ar ertek aranyu keszulekekkel. Emellett nagy hangsulyt fektet a marka a fiatalok eleresere mind kulso mind pedig kommunikacioban.
  Mit csinálnál, ha téged vinne ki a Honor Londonba?
  A latogatast mindenkeppen fenykeppel videokkal es kozossegi media bejegyzesekkel dokumentalnam. Kivancsi vagyok az esemenyre, Londonban sem jartam meg es nagyon kivancsi vagyok a varosra :)
  Kiknek és hogyan mesélnél erről az utazásról?
  Mindenkinek :) A kozossegi mediaban termeszetesen megosztanam a latogatas elmenyeit, kepeket videokat. Kollegak, baratok ismerosok.

 • Bog

  HÁZIGAZDA

  Holnap délig lehet még jelentkezni, utána dönti el a Honor, hogy kit választ a jelentkezők közül. Mindenképpen el kell mondjam, hogy roppant büszke vagyok az eddigiekre, összeszedett, koherens, logikus kommentek jöttek, tök jó, hogy nem nekem kell döntenem :)

  Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

 • tomiivagyok

  aktív tag

  Mit jelent a számodra a Honor márka?
  Azt, hogy a nagy piaci telítettség ellenére is meg lehet csinálni a lehetetlent. A Honor megmutatta, hogy a kis leányvállalatokból, kisebb gyártókból is lehetnek igazán jó telekommunikációs cégek. A Honor megmutatta nem csak Európának, hanem az egész világnak, hogy igenis tudnak telefont gyártani, és azt, hogy számukra nem az az első, hogy minél több telefont adjanak el, hanem az, hogy az ügyfelek márkahűek maradjanak, és ezt nagyon is jól csinálják.

  Mit csinálnál, ha téged vinne ki a Honor Londonba?
  Első körben nagyon örülnék, hogy engem választanának ki. Tekintettel arra, hogy London bakancslistás évek óta. Ezek mellé jönne még az, hogy egy olyan ürüggyel mehetnék el Londonba, ami vonz is. Két legyet üthetnék egy csapásra: egyszerre élvezném a szigetország fővárosát, és mindezt úgy, hogy tanulnék, dolgoznék, nem csak járkálnék fel-alá a városban, mintha magam mennék, turistaként.

  Kinek és hogyan mesélnél erről az utazásról?
  Jelenleg egy telekommunikációs cégnél dolgozom, ahol értékesítünk Honor telefonokat is, illetve Huawei készülékeket is. Mindenféleképp tudnék érvelni a Honor 20 és a P30 között, hogy melyik miért érné meg jobban, tehát az elsődleges közönség az a vásárlói közönség lenne. Ezek után család, barátok, és mindenki más, akit érdekel. Valós információk alapján tudnék mesélni az utazásról és a bemutatóról, nem csak azt mondanám, hogy "hát, azt olvastam, hogy...". :)

 • eBeni

  tag

  Mit jelent a számodra a Honor márka?
  Eddig bárhol dolgoztam, a céges mobil kizárólag Samsung vagy Iphone lehetett. Ez alól 1 kivétel volt, 3 éve az akkori munkahelyem adott egy keretet, amiért bármilyen telefont megvehettem. Emlékszem, mindenki Iphone-t vásárolt, én voltam az egyetlen aki Honor 8-at. A kollégák mind a csodájára jártak és bizony elismerően csettintettek. Tudtam, hogy ezzel járok a legjobban. Anno mikor megjelent a Honor 6, az elsők között vettem meg magán telefonnak. Így számomra a tudatos, racionális döntést jelenti a Honor. A tökéletes ár-érték arányt.

  Mit csinálnál, ha téged vinne ki a Honor Londonba?
  Le kellene deal-elnem a gyerekekkel, hogy 3 napig nem látják apát, de egy játék emeletes buszért cserébe, biztos elengednének. Nagyon szeretek új emberekkel ismerkedni, így ha lenne rá mód, beszélgetnék a helyi Honor-os csapattal. Valamint a Fish & Chips és egy tipikus angol pub sem maradna ki a programból.

  Kiknek és hogyan mesélnél erről az utazásról?
  Munkámból adódóan minden héten írok egy cikket, így írásban egészen biztosan beszámolnék az átélt élményekről. A nagy márkák telefon bemutatóit mindig megnézem online. Libabőrös leszek, ha belegondolok, hogy személyesen is ott lehetnék egy ilyen eseményen. Ezt az érzést és a távol levők számára nem látható dolgokat fejteném ki részletesen, hogy egy kicsit közelebb hozzak egy ilyen bemutatót másoknak.
  Nem rendelkezem óriási követő táborral, de ha van rá lehetőség, szívesen írok róla a Honor által kijelölt felületekre.

 • D@niel

  addikt

  Már az előző játékra is nagy lelkesedéssel jelentkeztem, így az ott leírt gondolataim előzménynek is tekinthetőek. A mostani alkalommal először a Honor 20 két elődjéről szeretnék írni, kísérletet téve arra, hogy megragadjam a cég filozófiáját, majd válaszolok a kérdésekre.
  A Honor 9 2017 júliusában jelent meg. A száraz adatokon túl egyrészt látható, hogy a brand designban egyedülállót alkotott: egy olyan esztétikai megjelenést láthatunk, amely alapjaiban elkülönül más márkák termékeitől. A színes hátlap (teljesség igénye végett: grafit szürke, sapphire kék, éj fekete, arany, „blue bird”, Robin Egg kék) a lekerekített vonalak, az érintésérzékeny home-gomb olyan egységét alkotja a designnak amitől messziről felismerhetővé vált a telefon. És hogy mi van ezen felül? Egyrészt dupla hátlapi kamera, bivaly erős Kirin 960-as cpu, amihez szorosan hozzá kapcsolódik az emui 5,1, amely már ekkor is egy végletekig tökéletesített rendszer volt: megtalálhattuk benne a legfontosabb funkciókat, a kiváló optimalizáció pedig még is csak azt a gondolatot szülte a felhasználóban, hogy ezen a felhasználói felületen rengeteget dolgozhattak. El kezdtük keresni a telefon gyenge pontjait, mondván: lennie kell, aztán valahogy nem találtunk ilyet. Hol lehet az Achilles-sarok? Honornál nincs ilyen?
  Menetrendszerűen, egy évvel később jött a folytatás Honor 10 személyében. Szintén fontos volt, hogy messziről felismerhető legyen a telefon, így a színek: phantom kék, phantom zöld, éj fekete, gleccser szürke, „Lily fehér”. Az első két verzió azonban még ezek közül is kiugrik: színátmenetes hátlap, amely nézőpont szerint a kék verziónál kék és lila, a zöldnél zöld, és szintén lila lehet. Erre jött még a „törésvonal-effektus”, ha nem lett volna elég. A kialakítás hasonlóan íves, kavics-szerűen megmaradt az egység érzése (ez a termék egy darab valami, nincs összeszerelve, így pottyant le) , itt jó ötlet volt, hogy nem gondoltak merőben másra. Trendeknek megfelelően 19:9-re módosult a megjelenítő, ez egy sarkalatos pont: az új kijelző-arány olyan benyomást kelt a felhasználóban, hogy ez egy új készülék, nem pedig az előző, ráncfelvarrott változata. Többet látunk a világból, azaz többet kapunk. Természetesen minden téren fejlődött az elődhöz képest: cpu-ban immáron dolgozik a mesterséges intelligencia, ennek előnyeit kamerában, és a felhasználói szokásunkhoz alkalmazkodó erőforrás/szoftveres koordinálásban érezhetjük. Egyébként mindenben kicsit jobb, mint az előző, ahogy arra számítottunk.

  Az elmúlt néhány hónapban sokat gondolkozom azon, hogy hogyan lehetne megragadni a Honor telefonok lényegét. A dolog mögé nézve, keresve az elgondolást: a Huawei-vel azonos géneket hordozó Honor telefonok a felsőkategóriás élet-érzést hozzánk el nekünk. Első pont. Második pont: teszik mindezt elérhetőbb áron. Befejezés: az egészet egy vidám, színes fűszerrel bolondítják meg. Végeredmény: egy olyan egyedülálló svájci bicska, amely már rég elszakadt a korai, 2010-2014-es évek alatt általánosan jellemző volt szürke, egyhangú, puritán megjelenéstől. Azt gondolom, hogy 2010-től kezdve a telefonok világában egy általános fejlődés látható, ennek a fejlődésnek pedig egyik prominens mozgató rugója a Honor.
  Kimagasló minőség, ingergazdag megjelenés, elérhető ár. Számomra ez a filozófia.

  Ahogy írtam, az előző játékra, a Prágai 8X premierre nagy lelkesedéssel jelentkeztem. Immáron rátérnék a kérdésekre. Azt is írtam, hogy néhány hónapja próbálom megérteni a Honor gondolkodás-módját a telefonjaikkal kapcsolatban. Ez pedig szorosan egybe esik egy másik dologgal. Történt ugyanis, hogy a Prágai bemutató környékén aktuális volt számomra telefon vásárlás. Noha nem tudom, hogy az a játék sikertelensége végül mennyiben befolyásolt a döntésemben, de végül az történt, hogy október vége óta egy Honor 8X-et használok, mindezt pedig nagy megelégedéssel teszem. Vagyis mióta tulajdonos vagyok, azóta még jobban keresem az általam feltett kérdésekre a válaszokat. 2009 óta ez a 10. telefonom. Jól ismerve magamat és az elvárásaimat, sokáig egy Xiaomi redmi note 6 volt a kiszemelt. Elég részletes elképzelésem szokott lenni arról, hogy mi az, amit szeretnék. Talán van is némi rutinom a választásban, ezt a szobában elhelyezett eddig telefonjaim dobozai bizonyítják, amiket emlékként őrzök. Mit jelent számodra a Honor márka? Modernség, sajátosság, megbízhatóság. Mivel informatikai múlttal (majd később filozófiai tanulmányokat folytatva) rendelkezem, telefonokkal kapcsolatban mindig is a „pda-feeling” érzést kerestem. Azt, hogy úgy érezzem: egy komplett számítógép van a kezemben. Nekem évről évre egyre könnyebb (és ezzel egyidejűleg nehezebb, hiszen gyarapodnak a lehetséges befutók) választani, szimpatikus az egyre nagyobb kijelzős telefonok időszaka (noha sokaknak pont ez nem tetszik). A széles képarányú telefonok, amikben kellően erős hardverrel társulnak, számomra fontos egységet alkotnak. Az új fejlesztésű Kirin 710-el kapcsolatban bizakodó voltam, ezen cpu által nyújtott nagyobb teljesítményre nincs szükségem. A minőségibb kijelző, a megjelenés, a színes, elegáns, fiatalos hátlap miatt, és mert tudva azt, hogy az emui professzionális munka, ezek alapján választottam a 8X-et. Szeretem az emui-t, a testreszabhatóságát, a szabadságot, hogy én alakíthatok ki mindent, hogy mindig, minden helyzetben úgy működik ahogy azt megszoktam. Végül a modernség: számomra egy Honor 8X egyértelműen 2019-es, modern telefon, amit nem kell tok mögé bújtatnom.

  Angliában még nem jártam. Noha én is nagyon szívesen szeretném látni Londont, elsősorban az érdekel, hogy a Honor, mint ambiciózus márka, milyen jellegű eventen mutatja be az egyik (ha nem a legfontosabb) legfontosabb modelljét. Mit csinálnál ha téged vinne ki a Honor Londonba? Egyrészt, szeretném megélni annak a néhány napnak minden pillanatát. Egy ilyen jellegű utazás már önmagában is élvezet, ezen felül szívesen beszélgetnék más országból jövő rajongókkal, hiszen érdekel, hogy mit gondolnak. Szeretek hosszan hallgatni másokat, noha örülök annak is, ha hosszabban elmondhatom a véleményem, hiszen most is azt teszem. Az event már csak azért is érdekel, mert amennyiben live stream-re van lehetőség, interneten szoktam követni a gyártók bemutatóit, viszont élőben még nem volt ilyenben részem.

  Roppantul érdekelnek a technológiai újdonságok, így bizonyára nagyon sok képet készítenék az új Honor telefonnal London városában. Egyébként mostanában sokat játszom a world war heroes nevű, online multiplayer játékkal, és bár 8X-en 6,5 colon nagy az élmény, szívesen kipróbálnám a legújabb Kirin cpu-n is, hogy high/ultra beállításokkal milyen eredményre képes. Az eventen szívesen beszélgetnék a Honor képviseletével, az előző játékban összegyűlt kérdéseim egy részét bizonyára feltenném, érdeklődöm a gyártó jövőbeli terveiről.

  Nagyon szeretek fotózni. Egy kép elkészítése kifejez a kamera mögött lévő személyről valamit, amit ő tart fontosnak, ő látott meg. Ez a három napos kaland bizonyára nagyon sok kép elkészítését jelentené számomra, így a Kiknek és hogyan mesélnél erről az utazásról? kérdésre egyrészt nálam a képek beszédesek lennének, akár úgy is, hogy ezekből a képekből egy néhány perces rövid filmet készítek. A baráti társaságom hasonlóan hozzám érdeklődve követik a telekommunikáció világát, heti rendszerességgel beszélgetünk a legújabb telefonokról, hírekről. Szeretjük érteni a folyamatokat, így bizonyára sok mindent meg tudnék osztani velük a londoni eventről. Természetesen örömmel írnék egy hosszabb bejegyzést a blogomba erről a három napról, a közösségi média felületre posztolás számomra is evidens.
  Nagyon nagy élmény lenne az egész, és már most jól érzem magam, hogy ezt így leírhattam, a végén még sikerül : )

  Hominem te esse memento_🖋️

 • Bog

  HÁZIGAZDA

  Nagyon köszönjük mindenkinek, aki írt, állati jók vagytok (de hát ezt már megszoktuk :) ), ezennel lezárjuk a lehetőséget, visszavonulunk (illetve a Honor), matekozik, agyal, olvas, felfog, elemez, gondolkodik, aztán a napokban hirdetünk egy nyertes utazót.

  Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

 • Bog

  HÁZIGAZDA

  D@niel lett ezúttal a kiválasztott, aki az utolsó pillanatban vetődött be a célszalagot átszakítva, de igazából mindenki tökre odatette magát, volt pár olyan hozzászólás is, amelyről a megjelenés pillanatában azt gondoltam, hogy na, tuti őt viszi majd a Honor, nekik külön is köszönöm. Bízunk benne, hogy lesz még hasonló lehetőség.

  Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

 • GuruZone

  őstag

  válasz D@niel #28 üzenetére

  Hát, izgalmas napjaid vannak D@niel!
  :DD

  LG OLED55C11 • PS5 Digital • Logitech G29 • Nintendo Switch OLED • Xiaomi 12

 • D@niel

  addikt

  válasz GuruZone #29 üzenetére

  :K

  tudnék szivárogtatni, de nemsokára úgyis kezdődik

  [ Szerkesztve ]

  Hominem te esse memento_🖋️

Új hozzászólás Aktív témák