Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz Szabcsizz #4341 üzenetére

    " ... mindez a túlmelegedés ellen van, de könyörgöm..nyáron minden telefon percek alatt forró lesz ... "

    Igen, de a P10-es fórumban összegyűlt tapasztalatok (ezért jöttem át, és kérdeztelek meg titeket is, hogy nálatok mi a helyzet) alapján ez nagyon hamar megtörténik.
    A lényeg:
    - nem kell hozzá extrém külső hőmérséklet (elég olyan 26-28 fok)
    - a sötétedés bekövetkeztéhez erős külső fény is kell (értsd: napsütés :) )
    Amikor a fenti jelenség bekövetkezik, a telefon még nem is feltétlenül annyira forró (nekem legalábbis volt, forróbb, de mégis tökéletesen működő telefon a kezemben).
    Ami - tehát - nálam garantáltan előhozza a jelenséget (első Oreo-s ROM)
    (a fényérzékelőt érő) erős napsütés + 25-28 fok külső hőmérséklet + 3-5 perc folyamatos gyári kamera app. használat (nem kell folyamatosan lőni a képeket)

    Garancia: érdekes jogi és gyakorlati kérdés. A készülék elvileg nem rossz (feltételezve, hogy nem konstrukciójában hibás). A szoftver viszont az. És legalább egy olyan fő funkciót (fényképezés) érint, ami az egyik "selling point"-ja ezeknek a készülékeknek. Innentől kezdve érdekes kérdés, hogy mi van akkor, ha az átlag vevő (aki nem geek, nem fórumozik, csak nyaraláskor szeretné használni a telefonját) bemegy a boltba, és azt mondja ez sz@r, és kéri vissza a pénzét. Alátámasztandó állítását pedig mellétesz egy fele annyiba kerülő telefont, ami vígan veszi azokat a leküzdhetetlennek tűnő akadályokat, amin a Honor9, Huawei P10 páros elvérzik ... :(((

Új hozzászólás Aktív témák