Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
-
svgyula
addikt
válasz
Smithy87
üzenetére
Valamit nagyon nem értesz! Amit írtam az nem wifi vételi lehetőség! Ott te vagy a hálózati megosztó! Tehát ha "hasít az LTE 4G"
és te vagy a megosztó(Wlanhotspot) akkor nincs wifi!!!! Csak ha kikapcsolod a "WLANhotspot" akkor tudod a wifit "vételi" lehetőséget használni. Tehát a sima wifi az egy meglévő internet elosztóhoz csatlakozik(router). A WLANhotspot pedig a telefont teszi routerré a mobilneten keresztül! Nem keverendő a két egység!
Így már érthető? -
Andras2014
újonc
válasz
Smithy87
üzenetére
A poén az, hogy én az adott verzióra dolgoztam, tehát nem volt inkompatibilitás elvileg.
535-ös szépen ráment az 532-esre.
Csak az MM-es zipes update kavart be, azóta telefonomat is csak úgy tudom kikapcsolni, ha lemerül... amint rádugom egy áramforrásra, elindul automat, és megpróbálja betölteni a rendszert... ami a fentebb említett honoros logónál nem megy tovább.. -
Andras2014
újonc
válasz
Smithy87
üzenetére
Sziasztok!
35-ös buildra felfrissítettem az l02 telómat, utána akartam frissíteni a BlackandWhite Béta 6.0-ásával l02-re, és egyszerűen leáll a logónál, nem tölti be a rendszert, már vagy másfél órája ez van, a telefon tűzforró, már kínomban újra is indítottam, de semmi...
https://drive.google.com/folderview?id=0B_Snvsi3uOTIR0VjU3ZnRnUtN0E&usp=sharing&tid=0B_Snvsi3uOTIRXF2VnZhMEFuam8Valami ötlet, vélemény?

-
elroysk
tag
válasz
Smithy87
üzenetére
ha az 521eu-ra ranyomod az indiai 550-est, bootloop lesz mert az indiai verziok nem tartalmazzak az eu-s beallitasokat, tehat egy roolback utan ereszd ra az eu-s 521-et.
viszont az indiai verziok (550,810) is hasznalhato ha nyitott a bootloader es megvaltoztatjuk a regiot eu-rol normal-ra, en is jelenleg az indiai mm 810-et hasznalom hibatlanul. visszont ezek a valtoztatasok kezdoknek nem ajanlottak.
-
Becksman
őstag
válasz
Smithy87
üzenetére
Használd és idővel teljesen megjavul. Szerintem ez nem a világvége. (Minden telefonnak van vmi hibája/semmi se lehet tökéletes/). Ez is megjavul idővel. Napra ne tedd.. Az akkut könnyen gajravághatod vele. Egyszerűen sztem használd a telót. Játsz, filmezz stb és idővel elhalványul.
-
törölt tag
válasz
Smithy87
üzenetére
Kereső és összefoglaló pls

"-Sárga sáv, foltosodás a kijelző bizonyos területein:
A kijelző szerelésénél felhasznált ragasztó nem kötött meg rendesen.
Adni kell neki egy kis időt, illetve létezik pár DIY módszer, amivel segíthetsz a dolgon:
-UV lámpával adsz neki pár percet (5 perc) az érintett területen.
-Reggeli napsütésben kirakod az ablakba (állítólag UV szempontból ez az ideális időszak)
-Teljes képernyős filmlejátszás, játék." -
svgyula
addikt
válasz
Smithy87
üzenetére
Szia! Nem is a két fórummal van gond hanem azzal, hogy nem tudják melyik melyik! Az utóbbi időben egy-egy kérdést párhuzamosan mindkét fórumon tárgyalják
Na ezt nem kellene. Viszont nagyon egyszerűen meg lehetne oldani a dolgot! Legyen egy fórum és mindenki az aláírásában írja oda milyen típust használ és ebből egyszerre kiderül ki tud válaszolni
Ha vállaljátok én is mindjárt beteszem és működni fog! Csak kell egy moderátorral beszélni, hogy megoldható lenne pl. az átirányítás vagy inkább legyen egy HONOR 6 fórum és oda berakni mindent? Ha olvassa esetleg egy közbeszólást a megoldásokra kaphatnánk? -
válasz
Smithy87
üzenetére
Annak idején a samsung topikokban sem lett abból baj, hogy LTE vagy 3G modell(más a fw), szerintem itt se lenne gond és nem kéne 2 topikot figyelnie mindenkinek.
Annak semmi értelme, hogy valaki elolvassa a tesztet megkérdezi a 2 SIMes modellt és át van küldve a másik topikba.Az sokkal jobb ha mindenki a kérdésfeltevésben jelzi, hogy melykk modell.
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Smithy87
üzenetére
Smithy87:
Én úgy tudom, hogy a Android 5 és az EMUI 3.0 az egymásra jön ki(mint a 4.4-re a EMUI 2.3).Hol tapasztaltátok a recsegést? a kishangszórón(a képernyő tetején)? Mert az nálam is előfordul, hogy előszeretettel recseg. Azt hittem, hogy a térerő a sz*r, de a másik fél mondta, hogy kristály tisztán hallott engem. Akkor ezzel most mi van?

-
Skynet258
veterán
válasz
Smithy87
üzenetére
Jobb oldalt fent: Kereső ---> "fülhallgató", 1. találat. Remélem erre gondoltál.

-
judas13
veterán
válasz
Smithy87
üzenetére
Egy fólia ami eltakarja a gombokat? Nem is értem mire jó ez? Nem tűnik el szoftveresen? (mintha mondták volna, hogy igen, vagy akkor most mégsem?)
Műanyag oldalsó keret egy magát prémiumnak ajánló készüléknél? - számomra elfogadhatatlan ahogy a hátsóra rakott hangszórójával egyetemben is az mindez akkor, amikor már a second brandes kütyüknél is alulra kerül az...ez egy nagyon rossz Huawei hagyomány...NFC hiánya, miért is maradt ez ki?
Meg a fő hangsúly a közösségi oldalakra, kapcsolatokra épül olvasni - van már fórum, facebook egyéb oldaluk egyáltalán?
(P6-om is van így jobban is érdekelnek a negatívumok, pozitívumok is itt egyaránt)
A frissítések meg....na arról majd egy év múlva beszéljünk...
-
Black&White
addikt
-
Black&White
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mivel csak 9 hely van az alapokat rakja be.................
és te vagy a megosztó(Wlanhotspot) akkor nincs wifi!!!! Csak ha kikapcsolod a "WLANhotspot" akkor tudod a wifit "vételi" lehetőséget használni. Tehát a sima wifi az egy meglévő internet elosztóhoz csatlakozik(router). A WLANhotspot pedig a telefont teszi routerré a mobilneten keresztül! Nem keverendő a két egység!

Na ezt nem kellene. Viszont nagyon egyszerűen meg lehetne oldani a dolgot! Legyen egy fórum és mindenki az aláírásában írja oda milyen típust használ és ebből egyszerre kiderül ki tud válaszolni
. Pedig jól nézki. Köszi az infó.