- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
A tervezést követően, a kijelző alját megérintve fel jön egy kis ablak amely a célt, és egy csíkot (folyamatjelző????) tartalmaz. A kérdésem, hogy ezen a csíkon nem kellene mutatnia, hol járok az utamon? Mert ha csak ott nem sok értelmét látom... Látom, hogy van rendőri ellenőrzés, de hogy hol azt nem tudom, illetve a fix traffipaxok sem jelennek meg rajta...
Ez így működik mindenkinél?
Más:
A tervezést napi szinten buherálják szerintem a szervereken, ugyanis mig két hete egyik bejáratott utamon a jól megszokott irányba vitt, a héten ez megváltozott és más irányba visz, úgy hogy semmit nem állítottam a programba.[ Szerkesztve ]
-
bernel
tag
válasz huliganboy #6104 üzenetére
Az útvonal változatok csak sematikusan mutatják a jelentéseket, hogy segítsenek a döntésben, hogy melyiket válaszd. Amikor választasz egy útvonalat és mész az úton, akkor majd szól előtte, ha közeledsz egy eseményhez.
Az útvonalakat pedig az aktuális forgalomtól függően ajánlja, ezért ha a megszokott éppen nehezebben járható, akkor másikat ajánl helyette.
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
Vagy megsem csak megjelenitesi.
Tegnap szokas szerint M7-en Fehervar elott ujraterveztettem vele, hogy eszak-fehervari celpontom melyik lehajton erem el leggyorsabban.
Szoval megint ujratervezett, es nem volt lila csik. Csak kiirva, hogy 1.4 km mulva hajtsak le. Csodaltam, mert messzebb voltam (kb 3 km-re). Aztan kiirta hogy 3 km mulva, majd mikor mar 1.4-re voltam tenyleg, akkor megjott a lila csik is, onnantol minden normalis volt.
Majd megprobalom reprodukalni valamikor.Kepernyovideozo appot tudtok ajanlani ehhez a muvelethez?
-
apaszka
veterán
válasz fant0mi #6108 üzenetére
Örülök,hogy segíthettem!
Tutijó cucc és ingyenes!
Vettem meg hasonló appokat,de 5.1 el már nem volt használható sok! 6 al,meg ne is álmodjak...Én sokat használom,sokszor segítségnek a bemutatásához! Tud hangot is rögzíteni ha kel....
Waze navigációt is szépen rögzíti,és ha hiba van megtudod mutatni![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz #79335424 #6110 üzenetére
Ez?
És ezt is használtam. Fizetőset belőle! De próbáld ki. Sajna nincs olyan teló itthon ami 4.4.2 őt futtatna még!szerk
De talán a padláson még van ? Megnézem neked! Ha elindul az alcatel kipróbálom,a progikat,ha tényleg érdekel! A töltést veszi mint nézem már!---->
Volt mi azon is jól működött a fiamnál!
Bár nem tudom milyen droid van rajta! Mindjárt ránézek![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz #79335424 #6112 üzenetére
Nem fáradság! Sajna régebbi a cucc! Elindult,de sok mindenre nem jó már mint nézem! Ezt ráerőszakolom ,ha sikerül! Köszi,hogy emlékeztettél erre a telóra!
Bár nem hiszem,hogy menni fog,de eljátszom vele!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
TomBond
aktív tag
Hogyan lehet törölni az eddigi otthoni címet, illetve a jelenlegi pozíciót beállítani otthonnak?
Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
merqree
őstag
Playből frissíthető 4.2.0.1-re a program.
-
zeon.hu
nagyúr
-
TomBond
aktív tag
válasz apaszka #6115 üzenetére
Köszönöm!
Nálam van egy olyan hiba, az új verzióban, hogy az útvonal tervezésnél a térképnézetben a térkép helyén egy szürke négyzet van.
Enermax 850w; ASUS PRIME H770-PLUS; Intel i5-13600K; 64GB RAM; ASUS RX 6750XT 12GB; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx; Win11 Pro x64
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz apaszka #6124 üzenetére
Ha jól sejtem, akkor egy ujjas nagyítás még mindig nincs (ld. Maps, vagy sok más alkalmazás). Ez a zoom gomb is ugyanolyan nyomi méretű, és a videódból az jön át, hogy kis lépésekben történő kicsinyítésre / nagyításra ugyanúgy alkalmatlan. Marad a 3.x-es verzió. Úgy látom egy ideig még biztosan...
-
emre33
addikt
válasz merqree #6123 üzenetére
NEM! Nem csinál semmit.
Vagyis pontosan a sebességfüggő nagyítás néven futó opció a távolságfüggő nagyítás!
Ezer egy verzió kijött, de a fejlesztők nem veszik észre.(Androidos verzió...)
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
zeon.hu
nagyúr
A tervezett utazásokat hogy lehet rávenni, hogy időben jelezzen?
Illetve hogy egyáltalán jelezzen...
Beállítások rendben.#?*@&!
-
apaszka
veterán
Igen!
Most jöttem meg, és teszteltem. Háttérben, és lekapcsolt kijelzővel is navigál!Szerintem tényleg egyre jobb!
A fekvő mód is jó már.......
Köszönöm a fejlesztőknek!Még az lenne a jó ha lenne lehetőség sebesség korlátot jelenteni gyorsan.
Pl Győr előtt a 81 es felől bemenet 60 as korlátok vannak. De nincs jelölve a naviban. Térkép hibát nem jelentek, de akkor mit?[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz apaszka #6140 üzenetére
Van ott később gomb is, ha megállnál. Vagy ha csak simán általános térképhibát jelentesz, akkor a térképszerkesztő kollégák úgyis rákérdeznek, hogy mi pontosan a hiba. A Waze app pedig értesíteni fog, hogy új hozzászólás érkezett a jelentett hibádhoz. Tudsz válaszolni a Waze appban is, akkor, mikor ráérsz. (Mondjuk ha nem válaszolsz, akkor lezárják a hibát egy hét múlva.) Egy jelentés alatt egészen jól el lehet chatelni így a hibáról.
[ Szerkesztve ]
-
bernel
tag
A Waze is beszáll az utaztatós bizniszbe, de szerencsére külön app-pal, különben még ezt is betiltanák:
[ Szerkesztve ]
-
bernel
tag
-
Gabesz87
veterán
Ez komoly. Feltettem az új telómra a Waze-t, és most a magyar nyelv keveredik valami göröggel, vagy cirillel, vagy mit tudom én milyen nyelvvel. Némelyik menüpont, opció ezen a nyelven van. Látom a Playen is jó páran megjegyezték már ezt. Remélem hamar javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...