Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szili17

    aktív tag

    válasz keke69 #5117 üzenetére

    Igen, ami csal, ment erről a vita hogy a GPS is csal, hát inkább nem tud olyan pontosan mérni feltétlen de oké, én is tudom az autóba beépített műszerből hogy mennyit mutat, meg én mennyivel megyek valójában.
    Ha bekapcsolod az sebességmérőt akkor látod, ugye megy körbe a sebességmérő körül a csíkocska. Kell hozzá nyomnod a gázt és túllépni a megengedettet? NEM! Ne beszéljünk már butaságokat... :U Ja hogy nem írja ki mindig, hogy 70 azzal a hagyományos szép táblával? Hát nem. Volt már téma hogy "pedig milyen jó lenne"? Volt. Most akkor mit szeretnél ezzel elérni itt? Bár tudnám. Úgy mondod, mintha én állnék közted és az áhított feature között és mondanám hogy "Nem, ilyen lesz és kész, mert én azt mondom."
    És itt rögtön vissza is kanyarodunk ahhoz hogy testre akarod szabni amit nem lehet. Kitalálták ezt a sebességmérőbe épített megjelenítést (igen, én látom rajta hogy mennyi a határ, meg úgy az úton is szoktam figyelni egyébként, illetve inkább ott), nyilván nem tetszik mindenkinek, de érted, megint azon küzdünk hogy "megcsinálták valahogy, de én hadd nyúljak bele a programba és majd én eldöntöm", csak most más köntösben tálalva.

    Btw, az érkezéskor felugró csinálj képet ablakot is lehet inaktiválni ha zavar. [link]

    [ Szerkesztve ]

    "Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák