- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
Először volt amikor a kijelző teljes egészében meghalt, színes "hangyás" képet adott, semmi mást. Másodjára a tárhellyel volt probléma, akármit csináltam, semmit nem lehetett felmásolni a belső tárhelyre se USB-n keresztül, se vezeték nélkül. Most ismét kijelző problémával megy a szervizbe.
PSN ID: marquuard
-
SybenX
őstag
Srácok ez normális hogy 2 és fél hét alatt 3x is újraindult böngészés közben?Most az előbb is ez történt.
4.4.4 et használok.[ Szerkesztve ]
-
tankraid
aktív tag
APUS new year theme boost-ról valaki? Vélemény?
-
marquuard
veterán
válasz SteveJobs #32903 üzenetére
Holnapi nap folyamán valamilyen úton-módon felveszem a kapcsolatot a szervizzel. A legbosszantóbb számomra az, hogy 2 szervizelésből egyszer sem kaptam semmiféle tájékoztatást arról, hogy mit műveltek a telefonnal.
Addig egy SOT (stock KitKat + stock kernel):
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
Fehér nexus 5-höz milyen tokokat használtok? Ringke fusion, spigen ultra hybrid case a kiszemelt.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
gabro0
őstag
Ha már ennyi az üzemidős fotó... Szeptember óta fent van a GSam Battery Monitor: kép
-
YAS-dude
őstag
válasz SteveJobs #32908 üzenetére
Nem az a baj, hogy mit másol vissza, hanem hogy el se menti. Most töröltem a dashboardon a fent lévő elmentett beállításokat, hogy elvileg majd a telefon feltolja újra. De nem. Telefonon is ki-be kapcsoltam a beállítások mentését, akkor sem.
Nem tudom, nem azóta nem működik-e, mióta rootolva lett... -
SteveJobs
őstag
válasz YAS-dude #32915 üzenetére
Szerintem csinàld újra valamit elrontottàl.Nagyon tanàcsot se szeretnék mondani mivel akkora spiller én nem vagyok ebbe.Most màr kéne egy teljes törlés mert lassan rom phobiàm van.
Anno az s3 on volt ez a mega wipe amivel úgymond a sok rom csere utàn kellene a kernel szemét végett.
Ha esetleg valaki tudna ilyet megköszönném. -
Zsotti824
tag
Mit kell tenni ahhoz hogy működjön az OTG N5ön? (rootolt a készülék)
-
WolfLenny
aktív tag
Üdv!
Korábban volt fent play-en ios6 icon pack.
Nem töltötte le valaki? Esetleg privátba elküldené az apk-t?Elore is köszönöm
-
Bathalsar
aktív tag
Spigen tokhoz kapott fóliát először rettentő bénán raktam fel, majd leszedtem. Tárolás közben szöszös és poros lett. Ha langyos víz alatt lemosom, utána még fel tudom rakni?
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
Bathalsar
aktív tag
válasz johnsmithnex #32925 üzenetére
Megmostam szappanos-langyos vízzel, száradás után ugyanúgy "ragadós" volt a kijelzővel érintkező fele. Viszont piszok nehéz kivitelezni (eltávolítható védőréteg nélkül), hogy ne kerüljön alá porszem..
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
marquuard
veterán
Ez a 2 év szoftveres garancia ez mit takar? Elég hülyén hangzik egy Nexusra szoftveres garancia.
-
SybenX
őstag
válasz randras_83 #32932 üzenetére
Igen a lényeg hogy 2 év gari,az már mindegy hogy a semmire
-
marquuard
veterán
válasz randras_83 #32932 üzenetére
Remek.
Szóval ha a garanciaidő nagyobb részében küldöm el a telefont valamilyen hibával, akkor jól körberöhögnek.[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
-
dozsabalint
senior tag
Nálam most ilyet tudott. 1 napot ment akksiról, és 4 óra 44 perc volt a kijelzőidő (15%-tól energiatakarékos mód). Jha, amúgy teljesen stock rendszer (5.0.1). Ez még javulni is fog, hiszen tegnap lett felrakva factory image-ből.
Custom kernelek közül egyik sem tud ennyit, kitkat alatt sem voltak jobbak üzemidőben. Mivel engemet nem érdekelnek a túlszaturált mű-színek, így nekem megfelelnek a gyári színbeállítások is.[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz dozsabalint #32942 üzenetére
Ma mindenkinek este 6 elott doglik meg?
-
dozsabalint
senior tag
válasz ßrainiac #32943 üzenetére
Jha . Direkt kíváncsi voltam, hogy 1 nap akksiidő alatt mennyi kijelzőidőre képes. Persze volt közben 2 reboot is, meg egy kis belakás, szóval szvsz az 5 órát tudja hozni így a 15%-nál bekapcsoló energiatakarékosság mellett. Egyébként kb 4,5 órát tudhat energiatakarékos üzemmód nélkül. Volt böngészés, FB, FB Messenger, Twitter.
[ Szerkesztve ]
-
G4bi89
senior tag
Szép dolog ez, hogy ennyit hoz képernyőidőben, de ha 20% alatt van az nagyon nem tesz jót az aksinak. 1-2%-nál én tuti nem használnám már, hanem rohannék egy konnektor felé.
Mennyi ebből amikor a mobilnet be volt kapcsolva?
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
SybenX
őstag
Én már 25-30% nál mindig rakom tölteni.Addigra ilyen 3-3,5 óra kijelző időm van.Lehet lollipop-on jobb lesz.
-
s3nsitivity
addikt
válasz G4bi89 #32946 üzenetére
Hát azért ez annyira nem igaz.
Főleg, hogy a százalék se egy bináris szám amit kiolvasnak hanem egy meghatározott érték, ezért van, hogy kell pár nap amíg beáll a rendszer egy FR után.Inkább azt mondanám, hogy a kikapcsolásig merülés nem tesz neki túl jót, azért a 20% még elég sok.
(#32947) droid16
Ezt a feltételezést felejtsd is el.
Szerk.: #32949 : Mármint az utolsó mondatra gondoltam.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
SybenX
őstag
válasz s3nsitivity #32948 üzenetére
Ha volna miért akkor használnám tovább is mint 20%,de ha ott ülök a konnektor mellett akkor
-
dozsabalint
senior tag
válasz G4bi89 #32946 üzenetére
Nem túl gyakran szoktam 5% alá menni, de ez nem tesz még neki rosszat. A rossz az az, ha teljesen lemeríted úgy, hogy kikapcsol. Illetve a meleget sem szeretik ezek az akksik. Meg azt sem jó neki, ha egész éjjeleket töltőn lóg.
2 óra volt csak mobilnettel. Egyébként a legrosszabb az mobilnetnél, amikor gyenge a hálózat. A legkevésbé a 75%-os (vagy a fölötti) LTE hálózat eszi az akksit (talán még a wifinél is kevésbé).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest