- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grecki
csendes tag
ahogy ígértem, pár fotó a tokról. nekem személy szerint nagyon tetszik a nillkin terméke. feketében és barnában rendeltem, ez most a barna. egyáltalán nem lett tőle nagyobb, és sokkal kevésbé kelt olyan csúszós hatást a készülék, sokkal inkább kézre áll. a power button ugyan teljesen szabadon van, de mégis még szoknom kell a képernyő ki-bekapcsolását.
valaki írta korábban, hogy csak néhány feltöltés után áll be rendesen az akksi, addig hamarabb merül. mik a tapasztalatok? egyelőre én még csak egy feltöltésnél járok, mivel még nincs sim kártyám (és a tok se volt itt), így nem hordtam magamnál, csak otthon figyelt a polcon. (nem meglincselni verbálisan )
viszont, ahogy néztem, úgy is szívta az akksit a teló viszonylag szignifikánsan, ~ 10% körül reggel óta. úgy, hogy nem volt bekapcsolva a wifi.
-
-
madexx
tag
válasz defy456 #1203 üzenetére
Hát sajnos ha kirootolnám a telefont, akkor nem tudnám használni a mobile banking-omat (Barclays), mivel még a skate-en írta nekem a progi, hogy nem hajlandó elindulni, mert rootolt a telefon, és nem elég biztonságos.
Mondjuk nekem semmi problémám nincs a gyári rommal, skate-nél hasznos volt, de nekem ez így jó, ahogy van, és tudom, hogy aminek futnia kell, és esetleg nem fut, az nem a rom vagy esetleg más mókolás műve.U11+ / bnet Bocskay#2256 - OW
-
firedani
tag
Én is ZTE skate ről váltottam. Azon gondolkozom hogy tegyek rá valami romot pl. Cm10?
-
törölt tag
válasz defy456 #1203 üzenetére
szerintem olvasgass sűrűbben IT biztonságtechnikával foglalkozó híreket, hogy milyen biztonsági hibák vannak adott esetben egy-egy rendszerben. például jogogsultság emeléses törések, és a többi. ha rootolt a telefonod, akkor valami program, vagy akár weblap, vagy plugin, vagy pdf fájl adott esetben hozzáfér teljes mértékben a készülékhez, a tudtod nélkül, és az nem olyan jó már...
nem mondom, hogy rossz a root (egyébként tudom, hogy mi az, köszönöm), hanem azt mondom, hogy mivel a rendszer úgy lett tervezve, hogy alapból nincs ilyened, nem biztos, hogy jó, ha ezt megváltoztatod, csak azért, hogy legyen. ha valamiért mindenképpen szükséges, akkor persze mehet, de csak "miért ne" alapon szerintem nem feltétlenül jó. -
félisten
Media server processz zabalja az akksimat. Egy ejszaka 60%-ot megesz. Ismert bug, fix nincs, ha jol latom. Siralmas.
while (!sleep) sheep++;
-
FeRkE
őstag
válasz #16820480 #1200 üzenetére
Igen jelent, de csak akkor főleg, ha mindenféle torrent oldalról leszedett apk-kat telepít fel az ember. Ha a PLAY-ből, és olyan progit, aminek sok százezer a leöltése, valamint a felhasználói vélemények is nagyrészt elégedettek, akkor ennek minimális az esélye. Meg kell nézni, mit raksz fel, nem kell mindenféle szemetet Nekem az összes telóm rootolt volt, és sose volt emiatt problémám.
-
-
törölt tag
igen, mondjuk érdemes végignézni a topikot, mert később többen is írják, hogy valószínűleg vagy valami háttértár integritási hiba okozza, vagy pedig egy korrupt fájl, hogy a media server végtelen ciklusban fut. illetve lehet még szarul megírt média lejátszó (többen ott a topikban például poweramp-ot használnak, és náluk jelentkezik a hiba). nekem amúgy ez nem jön elő igazán, gyári lejátszóval.
egyébként az Exynos root jog egy bazi nagy biztonsági hiba, de sebaj mármint ez még a rootolásnál is rosszabb, mert ha rootolsz, akkor a superuser.apk rákérdez, ha valami root jogot akar, így meg bármi a háttérben tud rootként működni.
FeRkE: én is megnézem mit teszek fel, de mint írtam, nem feltétlenül kell hozzá telepítened akármit is. bár mondjuk ilyenre nem volt még igazán példa Androidon, ahogy emlékszem, de elvileg akadálya nincs. illetve ha most azért, mert szerinted jó dolog, rootolod a hugi telefonját is, és ő meg nem nézi mit telepít, akkor úgy már károsabb, mint amennyi haszon van belőle.
-
Cseri0058
őstag
Aki a digital bridgetől rendelte a telót azoknak mostanában válaszoltak mailban?
Mert nekem nem igen válaszolnak...[ Szerkesztve ]
-
prwnd
csendes tag
Sziasztok, Play Store-sokhoz írok. Magyarországon lakok, de teljes Play Store-m van (német). Mivel a komplett EU részleg (beleértve ezt is)
"Regulated by FSA, UK", nem csak zenét, könyvet, filmet vásárolhatok, de Nexus4-et is, mert átdob a UK Play Store-ba.A kérdés: Ha én Magyarországról UK Play Storeban megveszem a Nexus4-et egy londoni ismerősöm címére, akkor a futár odaadja bárkinek a címen (akit én Walletben megadok Delivery Addressben), VAGY én vagyok a kártyatulajdonos, ezért nekem személyesen ott kell lennem az átvételnél aláírni?
Nem akarom máshol megvenni, ott a legolcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
odaadja bárkinek.
a googleplay-es leírásodat nem vágom (itthonról max VPN -el műxik, de úgy nem enged fizetni) , de lényegtelen, ha meg tudod oldani.
UPS annak adja oda aki kinyitja az ajtót, bár a szállítási címnél úgyis meg tudod adni szerintem kinek a nevére menjen a cucc, és az lehet más mint a tied.[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
válasz #16820480 #1208 üzenetére
Olyan veszely nem fenyeget, hogy nem veszed eszre, minden egyes alkalommal amikor barmi root jogosultsagot ker, a kepedbe ugrik az ablak hogy megengeded-e, persze be tudod allitani h emlekezzen egy adott programra de meg olyankor is mindig kiirja egy toastban h root hozzaferes tortent. Szoval nagyon jol at van ez gondolva, nincs ilyen veszely h valami csak ugy root hozzaferest szerez az ember tudomasa nelkul.
-
Ronin-
senior tag
válasz Cseri0058 #1222 üzenetére
mit akarsz amúgy tőlük ?! 1 hónapja kifogyott a készlet !!! ha még nem tűnt volna fel. Vagy te attól jobban érzed magad, hogy minden nap írnak, hogy " még mindig nincs készleten " ?! Mert ha csak ezen múlik Én szívesen dobok neked minden nap egy mailt, vagy privi üzit..
-
zooole
senior tag
Ki honnan rendel? A garanciáról van valami hivatalos álláspont.
Nálam Anglia lesz úgy tűnik, ha egyáltalán valamikor érkezik 16Gb verzió. Ára itthon húzós lesz mi?
Szegény ismerősöket nem akarom zaklatni ezzel, mert már egy Nexus 7-et elntéztek. Az megy vissza gariba jó kis backlight bleeding-el. Annyira zavaró. Értem én, hogy olcsó, de ne szórakozzanak már. Olyan a hibátlan darab, mint a fehér holló.
-
prwnd
csendes tag
Köszi a választ, akkor megveszem én a telót, nem kell utalgatni meg ilyenek.
Enged fizetni a googleplay, csak a címet kell Walletben olyanra átírni, ahol van a szerver amin keresztül használod a vpn-t / tunnelt / socks proxyt etc:
https://plus.google.com/105773921377030494116/posts/3qbADutLmu2 -
buvartacsko
addikt
ez elvileg a nexus4-hez is jó. hány színt tud a nexus 4 ledje?
-
törölt tag
válasz mcsabi84 #1229 üzenetére
azóta nem kicsit változott a forint értéke az euróhoz képest...
assemble: azt hiszem régen rootoltam (utoljára még 2-3 éve a Milestone-t), akkor azt hiszem csak egyszer kérdezett rá az adott alkalmazásra, utána megjegyzete. igazából ez minde is talán, mert nem feltétlen ere gondoltam, hanem olyanra, hogy valami bug/hiba miatt ez nem lép életbe vagy megkerülhető. ettől függetlenül én is el fogok jutni oda szerintem, de igzaából jelen helyzetben semmire nem kell root, amit használok, azt meg tudom csinálni nélküle is. majd feltenni a CM-et lesz az első olyan, amiért szükségem lesz rá.
-
firedani
tag
Lámpafénynél megnéztem a hátlapot és felfedeztem 1-2 karcot a kamera körül, amit ha nem keresnék nem találnám meg. Érdekes..
-
buvartacsko
addikt
-
firedani
tag
válasz buvartacsko #1233 üzenetére
Nem tudom ez hogy kapcsolódik az előző hozzászólásomhoz, de megnéztem azért. Én is GTA vice city-ztem de nekem nem volt olyan problémám.
-
Iván_78
csendes tag
Megérkezett a dràgasàg!
Reggel óta baràtkozunkIván
-
rankesz
veterán
-
törölt tag
válasz rankesz #1249 üzenetére
azt írja, hogy "exploitable", de amikor rányomok, hogy rootolja, akkor csak pörög a folyamatban felirat, és utána lefagy a telefon... pedig ez az exploit kiderülése előtti szoftver, szóval kéne menjen. lehet, hogy valamit belenyúltak az eredeti kernelbe.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest