Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz JasonD #16645 üzenetére
Az összes Nexus sorozat mind elő és hátlap gyönyörű szép fekete !
Nekem a "fehér" nem tetszik persze páromnak igen és gondolom hogy még sok nőnek ! ezért is kezdték el forgalmazni a fehéret vagyis a nők miatt !
A fekete sokkal férfiasabb, de itt egy Kép
Arról nem is beszélve hogy a fehér -nek az oldalsó sáv ami egy picit gumírozott, szerintem úgy koszolódik mint az állat !Szerk.
Ismét egy kis akku teszt : "3 nap 18 óra készenlét, 2 óra 16 perc kijelző, non-stop wifi + 3G" és még van 18% az akku -ból
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
JasonD
aktív tag
válasz Worlon83 #16649 üzenetére
Nyilván van igazság abban amit mondasz. De! Ez egy fórum, mindenkinek joga van hozzászólni, és ameddig nem sérti a szabályzatot egy szót sem szólhatsz ellene. Ha naponta tízszer teszik fel ugyanazt a kérdést, akkor sem. Két dolgot tehetsz: vagy válaszolsz, vagy átugrod a kérdést, és valaki más majd megválaszolja, vagy nem. Ha a delikvens nem kap választ úgy is rákényszerül, hogy használja az eszét
(már ha van neki).hallerlaller: Nem most mondták, hogy fejezd be a baromságokat?
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
Sziasztok! N4-re szeretnek valtani de sokan irjatok, h ne kerdezzuk mindig ugyanazt. Szerintetek megeri valtani 16gigasrol 8gigasra? Sokkallom a 16ot. Vagy eladnam a felesleget. (esetleg bérbe adnam) jelige: segitsetek!
[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
forintuser
őstag
válasz C.Brigante #16658 üzenetére
PH!kedvence. Lèszszives az ilyeneket ki be b@szott off-ba rakni.PH!kegyeltje....
Holnapkészítést vállalok.
-
C.Brigante
veterán
válasz forintuser #16659 üzenetére
Értettem captain!
-
forintuser
őstag
-
barnam_
nagyúr
válasz C.Brigante #16658 üzenetére
Nem tudom hogy ezt komolyan gondolod-e
De mivel OTG nincs N4-en, így nagyon nem mindegy hogy 8 v. 16GBtwine: volt egy sejtésem... de ha már feltette a kérdést, gondoltam megválaszolom
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
válasz forintuser #16661 üzenetére
Tudom, nem is azert irtam
-
barnam_
nagyúr
válasz forintuser #16667 üzenetére
Hát szerintem nagyon nem mindegy a hogyan, de oké
-
dombila
senior tag
válasz Worlon83 #16666 üzenetére
A korábbi telefonjaim fórumaiban a legtöbb hozzászólás a telefonnal/ROM-okkal kapcsolatos problémákról szólt. Ez nem működik, az nem működik, így fagy, úgy fagy az adott ROM,...
Szerintem a fórumok többsége ilyen.
Mivel az N4-nek alig van hibája, így a hozzászólások egy részét adó témák hiányoznak. Ezért van ennyi poénkodás. -
Cseri0058
őstag
Gyors help kéne!!!!
Tmobilos vagyok. Vettem netet de egyszerűen nem tudok netezni. Próbáltam a hozzáférési pontot állítgatni de sehogysem jó. Ötlet? -
Rage47
veterán
8 gigáson mennyit foglal a rendszer alapból?
-
Pistiboy88
aktív tag
Na, megvolt a MIUI V5 teszt.
Gondok:
Hiába adtam meg a PIN kódot, azt mondta, hogy rosszat adtam meg.
Ha csatlakoztattam számítógéphez 10-15 másodpercre lefagyott.A SIM hibát nem tudom, hogy mi okozta,de utána tökéletes volt.
Gyors és szép a rendszer. Rosszabbra számítottam. Ezt most komolyan mondom. Nekem nagyon tetszik a felület, meg mai napig is szívem csücske a MIUI. Még várok pár javítást, s akkor tuti, hogy fel fogom rakni.
Még holnap kipróbálok még pár dolgot. Majd írok bővebb beszámolót képekkel. Most felcsigázta az érdeklődésemet nagyon. -
Kevin's
senior tag
válasz Pistiboy88 #16675 üzenetére
Mielőtt felrakod a miuit ki kellett volna kapcsolnod a pin kód megadást( ne kérjen pin-t ) ... az előző romon és aztán fel tenni a miui v5 öt ! Ez egy bug ...
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Kevin's
senior tag
-
JasonD
aktív tag
válasz C.Brigante #16680 üzenetére
Meg ugye ott vannak a nyelvtan nácik, akik megmondják, hogy a kisebb egy s-el írandó.
[ Szerkesztve ]
-
Slukkica
őstag
Mivel egy fórumtársnak összeírtam a kernel beállításaimat ezért belinkelem ide is hátha valakinek segítség
A beállításaim:
162/1512 GHz CPU
mpdecision OFF
Intelliplug ON
Interactive CPU governor
Simple GPU governor
GPU clock 400 MHz
GPU V-Sync Toggle ON
I/O Scheduler: row, 768
Sweep2wake ON, horizontal
Vibration Control 70%
Screen Control Google Stock profile
Dynamic File Sync ON
USB Fast Charge ON
TCP Congestion Control: westwood₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Viper26
nagyúr
Én most fogom feltenni, ha már úgyis melóban vagyok.
Garmin epix™ Pro
-
nzolo76
tag
Én is feltettem a MIUI-t, szerintem nagyon szuper. PIN-t nem kér a teló, így erről a bug-ról nem tudok nyilatkozni. Hibával nem találkoztam eddig, egyedül az zavar, hogy két galériám van, meg két naptárban, ami biztos annak köszönhető, hogy gapps-os verziót tettem fel. Így van a rendszerbe is egy, meg a gapps-ba is.
És tényleg nagyon szép a kinézete, le a kalappal.[ Szerkesztve ]
*** iPhone 12 - iPad Pro - Apple Watch S6 ***
-
Paca2
senior tag
-
ordogl
tag
Sziasztok!
Vajon a telefon hibája, vagy a T-mobile szarakodása, hogy 3 napja a telefonomon a mobilnet nem éri el a 100 K sebességet?Több helyszínen is próbáltam...
[ Szerkesztve ]
Ordogl
-
jacis
nagyúr
Hihetetlen mennyire stabil ez a gyári droid.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest