- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz Chereiose #7550 üzenetére
Én SES-ben vettem KöKi-n, az orrom előtt bontotta az eladó. Viszont nem emlékszem, hogy fólia volt-e? Emlékeim szerint csak a matricat vágta fel, úgy nézte át a tartalmát, tette rá a tokot a telóra és töltötte a jótállási jegyet.
De ez nem jelenti azt, hogy nem volt fóliázva, csak nem emlékszem rá. -
csakb
őstag
Hm, most hogy kérdezed, kipróbáltam, és valóban, nem olyan hangos max hangerőn sem a fülesem, sem a fejhallgatóm az apple adapterrel, mint amit mondjuk az ES100 tud.
Nekem még így is sok a maximum, úgyhogy valszeg ezért nem is jutott eszembe ez.Szóval ja, aki szereti a tartós halláskárosodást, annak valszeg karcsú lesz az almás adapter.
Szerk.: a hangerőszabályozás amúgy nekem rendesen működik.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
A hiba az én készülékemben van? Frissítés előtt semmi bajom nem volt a messengerrel, a pár nappal ez előtti frissítés óta csak akkor kapom meg az üzeneteket, amikor a teló úgy gondolja. Nem amikor a messengert megnyitom, nem amikor wifi-t vagy mobilnetet talál, teljesen véletlenszerű a működése.
Volt fent musicolet nevű alkalmazás, azt hetek óta random elindította. Nem a zenelejátszást, csak az app-ot, úgyhogy töröltem, mert ellenszert nem találtam.
De 2 napja letettem a miband4-emet, hiába állítottam le a mifit app-ot alkalmazásokból kényszer leállítással, mégis újra és újra elindul és kiírja, nem találja a karkötőt.Azért dobtam a miui-t meg a xiaomi-t, mert mindent bezárt, ez meg most mindent elindít. Hülyét kapok.
Holnap szerintem csinálok egy gyári visszaállítást és újra belakást, de félek, ez nem sokat fog segíteni. -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
S21 készüléket váltanék le S20Fe-re SD verziót vennék.
Az S21 akkujával nem igazán vagyok kibékülve, illetve vannak térerő problémák is.
Érdeklődnék, hogy nagy általánosságban milyen betegségei vannak az S20 FE-nek?
Üzemidő, kamera, térerő érdekel elsősorban.
Köszönöm.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
kutga
nagyúr
válasz Ace Ventura #7559 üzenetére
Üzemindő, kamera rendben. Térerő olyan mint az összes Samsungon, nem a legjobb, de sosem voltam elérhetetlen. Nálam volt egy érdekes probléma, swipe gépelésnél a hosszú szavakat kettétörte, de lehet ezt azóta már javították.
Let the Zone take me if I am.
-
Dilikutya
félisten
Kamera: nálam egy A5 2017-et váltott, ég és föld, párom az iPhone 8-ához képest rácsodálkozik, amúgy meg mitől lenne szar, az S20 főkameráját kapta, meg valamelyiket zoom kamerára cserélték.
Akku: bírja az egész napos nyomkodást.
Térerő: nem érzékeltem problémát.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz kakuk100 #7562 üzenetére
Pontosabban fogalmazok akkor.
A telefon váltott egy Galaxy A5 2017-et, ahhoz képest óriási ugrás volt a kamera, ami, ahogy írtam, a fősodorbeli S20 kamerája is. Pedig amúgy nem volt rossz az A5 kamerája se, bár ezekhez mérten nyilván labdába se rúghat.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
samu74
addikt
Szerintem sokkal nem leszel előrébb a váltással. Lehet az akksi picit jobb lesz ,meg az Sd kártya slot jól jön, de kb. ennyi. Kijelző biztosan jobb az S21-ben,meg az legalább kompakt.A térerő se lesz jobb, szinte biztos.
-----------
-
-
will5
tag
Hétfőn nekem is megérkezett a masina. Nagyjából sikerült beállítani mindent. Szerencsére az ujjlenyomat olvasó is tökéletes, ettől az egy dologtól tartottam. Az értesítési led hiányt pedig majd megszokom.
Egyetlen dolgot nem tudok beállítani ami nagyon idegesít. Igazából nem telefon specifikus, de hátha tudja valaki a megoldást... Eddig ha hosszan megnyomtam a középső gombot akkor a google keresősáv nyílott meg. Most pedig állandóan ez a mikrofonos beszédfelismerős google segéd van és nem tudom sehogy átállítani a sima keresésre. Azt megtaláltam, hogy kikapcsolni hol lehet, de a régi jól megszokott keresőre szeretném. Ha esetleg tudja valaki megköszönném. 🙂
-
jUUh
addikt
Sziasztok!
Milyen üvegfóliát ajánlanátok a telefonra? Esetleg tudtok olyan helyet mondani, ahol Pesten rá is tennék? ClearPlex-en gondolkoztam, de ocsmányul néz ki akinél eddig láttam.
Samsung Galaxy S23+
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. USB C - DVI kábellel várhatóan menni fog a dex egy monitoron? Nincs sajnos hdmi bemenet rajta. Köszi!
-
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
Mobilos boltban szerettem volna üvegfóliát felrakatni a telefonra, de a srác lebeszélt, mert hogy akkor nem működik az ujjlenyomat olvasó. Ez igaz? Vagy minőségfüggő?
-
Rinocerosz
őstag
Szerintem mindenképpen tegyél fóliát a készülékre. Valami minőségi kellene egyébként, az s20 FE-re nem tudom mik vannak, de a neten rákeresel biztos kiad valamit.
Annyi a titok, hogy be kell kapcsolni az érintésérzékenységet.
Utána pedig az Alkalmazások - függőleges 3 pont - speciális hozzáférés- akkumulátorhaszn. opt. - "Nem optimalizált alk." átrakod "Mind"-re - keresőbe jobb felül beirod "biometrics" és ki kapcsolod. Így biztosa jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
Sera26
aktív tag
válasz Rinocerosz #7577 üzenetére
Meg is lett a fólia, az egyik helyi mobilshopban felrakattam.
Tökéletesen passzol és működik az ujjlenyomat is.
Az érintésérzékenység bekapcsolása tényleg sokat dobott a használaton
Köszönöm szépen a segítségeteket -
jUUh
addikt
Köszi mindenkinek!
Samsung Galaxy S23+
-
gabee97
tag
Sziasztok!1 hete használom ezt a telefont,S10-ről váltottam.2 furcsa dolog van ami feltűnt azóta,hívásnál kihangosítva nálatok is ilyen borzalmas hangja van a kicsengésnek amikor tárcsázol?Ez nagyon feltűnően bántja a fülem így az S10 után,másik hogy az asztalra letéve a telefont néha az első kamera körvonalában felvillan valamiért a kijelző fekete színben ezt se tudom hova tenni..Valakinek ezekkel valami tapasztalat?
-
-
-
padi68
senior tag
Sziasztok,
van 2 kiválasztott:
Samsung S20FE ill. Samsung S20+
Mennyire gáz ezeknél a térerőgond, van nekik vagy csak "legenda"?
Azért kérdezem, mert sokszor és sokat barangolok egyedül erdőkben....
Árpi[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
padi68
senior tag
-
csakb
őstag
-
ginola
addikt
válasz Rinocerosz #7577 üzenetére
Xiaomiról váltottam Samsungra.
Xiaominál volt olyan lehetőség, hogy pl este tíztől reggel hatig a telefon menjen repülő módba, wi-fi ki, energiatakarékos mód be stb...
Samsung esetén van ilyen lehetőség? -
csakb
őstag
Az S20 FE-n biztos, mert most az van, és ugyanúgy bevált eddig a 2G-re váltás. Valszeg ez minden androidos telefonon opció, Iphone-ról nem tudok nyilatkozni.
Az biztos, hogy a szifonos kollégák szoktak pislogni, amikor én simán telefonálok olyan helyekről, ahol ők vudutáncokkal lengetik a telefont, hogy legyen térerő.Csodák azért nincsenek, nagyon eldugott völgyzugolyban, egy 5 m mély árok alján valszeg 2G sem lesz, de erdőben azért jobban terjednek a hosszabb hullámok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest