- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
jereti
tag
válasz s4hu|SyD^ #8600 üzenetére
Legújabb találmányom a viber kikapcsolás rutin. Ugyanis belemászva az akksi használatba azt vettem észre, hogy toronymagasan ez az app zabál még a háttérben is. Úgyhogy csináltam egy gyorsgombot, amivel életrehívom, vagy leoltom. (az értesítés kikapcsolása azért nem ezt a hatást éri el, mert akkor ugyanúgy fut a háttérben)
-
StarKiller89
senior tag
válasz s4hu|SyD^ #8592 üzenetére
nekem csak hibák jöttek elő (ujjlenyomat érzékelő van, hogy nem működik, érzékeli az érintést, de egyszerűen nem old fel, fél éves a teló, eddig sose volt ilyen csak a frissítés óta, illetve a Messenger, ha chat fejet használok és kis méretre rakom, akkor egyszerűen nem érzékel a telefont 1-2 mp-ig, bár ezt a fos Messenger számlájára írnám, mert a családban lévő S10e telón is ugyan ezt csinálja) amúgy semmi extra, szinte ugyan az minden
[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S23 |
-
HKorn
veterán
Az hogy a p*csába lehet, hogy mai futás után hazafelé sétálva veszem elő a telefont a zsebemből és az a képernyő fogad, hogy a gyári beállítások visszaállítása sikeres volt, minden letörölt a telefonomról, még az SD kártya tartalmát is??
Szétvág az ideg, nagyon mázli, hogy a fotók google drive-ra automatikusan mentve voltak, különben repülne a telefon ki az ablakon.
Soha nem volt még ilyen egyik telefonomnál sem.
Run&Ride
-
gretzky77
veterán
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/urak!
Ezzel a telefonnal lehet fizetni?
Let the Zone take me if I am.
-
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz StarKiller89 #8605 üzenetére
Nekem ellenkezőleg az ujjlenyomatolvasó. Sokkal gyorsabb lett.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
justmemory
senior tag
Szia,
én OTP-nél használom napi szinten, ahogyan előttem is írták, Simple-el; gond nélkül megy. Gondolom a Raiffeissen Bank appjánál is engedélyezni kell a kártyá(k)ra az érintés nélküli fizetést, de ez csak tipp. Simple-ben így van. Én azért szeretem jobban, mert könnyebben előveszem a telefont, plusz 15eFt fölött sem kér PIN-t, mivel ujjlenyomattal hagyom jóvá a telefonon a tranzakciót.
--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
jUUh
addikt
OTP-nél én gond nélkül fizetek bárhol. NFC folyamatosan megy, nem fogyaszt semennyit. Widget-be kint a kártya, rábökök, csippantom, mehet tovább az élet.
Samsung Galaxy S23+
-
wanted5
őstag
válasz StarKiller89 #8628 üzenetére
Biztonsági okokból X óra elteltével mindig meg kell adni a kódot. Samsungnál ezt nem tudom mennyi, de xiaominál 72 óra.
-
Ixion77
addikt
Feloldás közben lefagyott a telefon. Próbáltam hosszan nyomni (>30 sec) a bekapcsológombot, de nem indul újra. Van valakinek ötlete hogy hogyan lehet újraindítani?
Megtaláltam: A hangerő csökkentés gombot is nyomni kell.
[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
jUUh
addikt
válasz Ixion77 #8638 üzenetére
Nyomd hosszabban, újra kell, hogy induljon. Ha sehogy sem, dugj be egy USB fülhallgatót, töltőt, majd a bekapcsoló gomb + hangerő fel gombokat egyszerre, amíg a Samsung logó be nem jön. Ezzel belépsz a recovery-be, felül van egy 'Reboot Now' opció, válaszd azt (hangerő gombokkal tudsz le-fel) a bekapcsoló gomb megnyomásával.Jogos, mit írjak bele pontosan?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+
-
-
rbelme85
csendes tag
Szép estét!
Szeretnék én is a mobillal fizetni, szintén OTP-s vagyok. HOGY Működik ez a dolog? Fizetni kell ezért a szolgáltatásért külön.
Előre is köszönöm a választ.SiemensM35i>Nokia3510>SiemensSL42>SharpGX10>Nokia6230i>Nokia7310Supernova>Nokia5800XperssMusic>SamsungGalaxyS3>Honor8>Samsung GalaxyS20FE-SD4g>iPhone16Pro1TB
-
jereti
tag
válasz Eversmann #8645 üzenetére
Bal felső menü, bankkártyáim/simple kártyát igényelek.. Ezt a saját bankkártyádról feltöltöd. Fizetéskor semmi teendő nincs, csak fel kell oldani a képernyőt, és odatartod a telefon hátulját. Nem kell semmit megnyitni, bökdösni, csak első alkalommal bekapcsolni az nfc-t. Ha van otp kártya, azt töltögetni sem kell
[ Szerkesztve ]
-
er2es
tag
Telekom / Exynos: zsinórban megjott ma reggel a 12 és utána egyből a januári update is
-
kutga
nagyúr
Egyébként megjelent a januári Google Play rendszerfrissítés is, lehet tölteni.
Let the Zone take me if I am.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest