- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz StarKiller89 #7299 üzenetére
S7E-n még az sem volt és a 4 éve alatt 3 karcolással megúszta. Igaz arra volt flip tokom. Plusz ha jól tudom jobb Gorilla Glass is van azon.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
bendegruz
őstag
Aki flip tokban tartja annak teljesen jó a gyári folia.
Nekem mindig üveg van rajta, mert nem szeretem a zárt tokokat.Asus Rog Strix Scar III
-
Dilikutya
félisten
Sok telefonon nincs is. De amin találkoztam vele, azzal nekem nincs bajom. A sima fólia a karcokat mindig is gyűjteni fogja, a sima zsebből ki-be csúsztatás is koptatja, akkor is lesznek pici karcok rajta, ha soha semmi baj nem éri. A kijelzőn fólia nélkül ugyanezek nem is hagynának nyomot. Üvegliáról nincs sok tapasztalatom, másnak rendeltem, raktam már fel, de én magam sosem használtam.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
kelly416
veterán
válasz s4hu|SyD^ #7293 üzenetére
Nem tudom, mit csinálsz a telóval, én tegnap neztem, hogy kb. 3 hónap alatt 1 feltűnőbb karc van a fólián, az sem vészes. Mindez annak ellenére, hogy a kisfiam (nemsokára 2 éves) napi szinten hordozza, próbál lapozni akár körömmel is, én autószereléskor, más ház körüli teendők esetén is magammal hordom, ezzel világítok vagy fényképezek ilyenkor ha kell. Ott van mellettem ha flexelek, hegesztek, ha hívnak felveszem, ha segitség kell, guglizom. Én pont azon lepődtem, hogy mennyire jól bírja, pedig üvegpárti vagyok, vagy hydrogel fólia, de azt cserélgetni kell kb. negyed évente.
-
HKorn
veterán
Nálam ahhoz képest, hogy soha, semelyik telefonomon sem használtam fóliát, már az is haladás, hogy ezen rajtahagytam a gyárit.
Run&Ride
-
kissati66
tag
válasz jozsef_pecs #7304 üzenetére
Szia, bár nem nekem szólt a kérdés, én a Spigen megoldását ajánlom, április óta van fent, nem töredezett, nem "levegős", nagyon minőségi darab és egyszerű a felrakása is.
Samsung Galaxy S 1, 2, 3, (LG Nexus 5), 7 EDGE, 20 FE 5G, GW 4 Classic
-
kelly416
veterán
válasz kissati66 #7307 üzenetére
Nekem a keretes üvegekkel nincs jó tapasztalatom, de lehet, csak az én balekságom az oka, vagy válogatós vagyok.
Ha pont sikerül úgy feltenni, hogy sehol sem takar bele a kijelzőbe, akkor is ott a kérdés, hogy mi gyűlik be a színezett széle és a kijelző közé? Illetve teljes felületen feltapad-e, vagy csak a színezett perem alatt van ragasztó? Mert sokan csak oda tesznek. -
gretzky77
veterán
válasz jozsef_pecs #7310 üzenetére
Szia esetleg!
[link]Amúgy aki üveget használ, mennyire zavar be az ujjlenyomatolvasónak?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Rigormortiis
veterán
válasz Dilikutya #7303 üzenetére
Hát nem tudom. Az s10e-men a mai napig a gyári, 2 éves fólia van, és alig található rajta bármilyen nyom, pedig mindig zsebben van a teló, igaz, spigen rugged armor tokban van.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
-
kóóó
aktív tag
Emagon BF alkalmából 149.990 Ft a Snapdragon verzió!
Üdv.: kóóó!
-
Arcképgyáros
Családomnak vettem is egyet 7:07-kor
Más:
Ugye jól vagyok informálva, hogy az S20FE-re nem jó semelyik S20-as üvegfóliája?
Van esetleg ajánlott fólia?Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
kissati66
tag
válasz Dr. 444Hertz #7318 üzenetére
Samsung Galaxy S 1, 2, 3, (LG Nexus 5), 7 EDGE, 20 FE 5G, GW 4 Classic
-
Arcképgyáros
-
KáZéé
tag
Én is vettem ma emagról egy s20fe-t. 150 azért jó ár érte. Több hete követem az árak alakulását készülve a bf-re.
Rendeltem még hozzá Spigen Rugged Armor tokot is biztos ami biztos alapon.
Viszont a töltőkkel bajban vagyok.
Kellene azért az a 25w-os töltő adapter, viszont csak olyat találok ami C-type (Samsung EP-TA800). Létezik egyáltalán samsunghoz usb-a-type 25w-os töltő?[ Szerkesztve ]
-
KáZéé
tag
válasz insyde5 #7328 üzenetére
így már mindent értek köszi. kár hogy átálltak type-c-re az adaptereket tekintve (pontosabban kár hogy ez az irány), mert az eddig használatos kábelek mehetnek a kukába.
Talán egyetlen előnye, hogy tök mind1 melyik vége van a kezedben a kábelnek, mert az jó lesz az adapterhez is meg a telóhoz is[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
KáZéé
tag
válasz Dr. 444Hertz #7330 üzenetére
esetleg mondjuk egy xiaomi 33w-os töltővel lehet/szabad tölteni? kipróbálom majd ha megjön, mert feleségemnek olyan töltője van
[ Szerkesztve ]
-
szubrutin
aktív tag
En is rendeltem egyet Emagrol, nem neztem meg alaposan, azt hittem csak piros van, de nem baj, fekete spigen tok lesz hozza.
Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
-
Balion
senior tag
Sziasztok. Én is rendeltem egyet emagról.
Úgy olvastam, hogy eléggé könnyen törik a kijelzője, mivel gorilla glass 3, ami eléggé kemény.
Tudtok hozzá javasolni valami kegyetlen tokot / kijelzővédőt, amivel biztonságban érezhetem? -
Aryon87
félisten
Én ezt ajánlom: [link]
Egyszerű, de mégis egy remek típus. évek óta ezt használom, s bizonyított már többször is.
Igen, kameravédő is van rajta[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Én is tokot és üvegfóliát keresnék, Nillkint néztem ki mert többen írtátok hogy jó, illetve árban is kedvező. Jól gondolom, hogy a Textured vastagabb és többet véd mint a Super Frosted?
Üvegfóliából H+ Pro jobb vagy a CP+ Pro?
Illetve vezeték nélküli töltőből gondolom a gyárival nem lehet mellélőni. Bár egy álló jobban tetszene, pl Xiaomi vagy Nillkin. Ezekből melyik ajánlott?[ Szerkesztve ]
-
Balion
senior tag
Köszi a tippeket, végül spigen lett, spigen.hu-n bf van egyébként, pl ez csak 3E Ft.
De találtam egy mégdurvábbat, úgyhogy ez lett.
#7340Aryon87: köszi! Ez úgy néz ki, mint az alzás. Lehet, hogy ezt is kipróbálom egyszer, hogy legyen átlátszó is .
[ Szerkesztve ]
-
GalaxyS9
tag
Sziasztok!
Nektek is darabos/darabosabb a 60 fps-ses videók felvétele, főleg ha jobbra-balra forgatjátok a telefont? Mintha leesne a képkocka... (30, 24 fps-nél rendben)
hírszerkesztő
-
Boha
aktív tag
Megéri az ár különbséget S20FE az a52s 5G készülékhez képest ? Lényegében csak a kamerák között van különbség ? Fizikailag kb egyforma a kettő készülék. Talán a processzoron van kis eltérés. Fényképezés szempontjából az a 30-40000ft ráfizetés hoz annyi előnyt ?
OBORZIL
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest