- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
StarKiller89
senior tag
nem vették át mert nekik az eredeti papír kell, igazából a Media baszta el mert rátették a ClearPlex fóliát és nem tudták kivenni a telót utána a dobozból, mert nem lehet a fóliához nyúlni 1-2 óráig... (bementem a Mediába töltsék ki utólag)
érdekesség, hogy 2 éve a Telenoros számlám elfogadták az S8-am javításánál, az se gyári volt, de most már csere telefont se tudnak biztosítani javítás alatt, még 2 éve ez is sima ügy volt...
[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S23 |
-
Cry0
őstag
igen én is igy gondolom, nélelődöm tovább akkor.
valamint nektek a messenger jelez mint felugró értesités ? nekem egyszerűen csak akkor ha törlöm az adatokat, de akkor is max egy ora és vége. céges illetve barátnőm telefonja a51/50 mind jelzi végig az összes üzenetetIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
senior tag
Én 4 éve így szívtam meg BF akciós A5 2017 készülékkel. EMAG nem adott kitöltött Samus gari papírt (nem is tudhatott, hiszen bontatlan fóliás volt a gyári pack), ezért a Samsung egy évvel később nem fogadta el jótállás keretében. EMAG-nál kellett gariztatni, megcsinálták rendesen, de 30 napig tartott...
Soha többet EMAG nálam :( -
szubrutin
aktív tag
Ugy volt, hogy ma jon az emagos telo, de meg mindig nem jott, pedig reggel 7kor rendeltem meg, kezdek pipa lenni.
Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
kutga
nagyúr
válasz StarKiller89 #7471 üzenetére
Akkor holnap lesz hozzájuk egy utam, szépen megkérem őket hogy töltsék ki.
Let the Zone take me if I am.
-
-
Zalcsika80
kezdő
-
Chereiose
addikt
válasz Zalcsika80 #7474 üzenetére
Jó hát ha nem töltik ki a garijegyet ott helyben állok is el 14 napon belül és pénz vissza Nem fogok kínlódni.
-
Chereiose
addikt
válasz Zalcsika80 #7477 üzenetére
Igyekszem
-
Rigormortiis
veterán
Hol lehet megnézni, hogy melyik app mennyit evett az akksiból? Nem vagyok üzemidő-fetisiszta, rég óta nem nézegettem az elődön sem, de korábban az akksihasználatnál részletezte, hogy mi-mennyit használt, de most nem látom ezt.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
etooo
senior tag
válasz Rigormortiis #7480 üzenetére
Eszközkarbantartó/Akkumulátor részen belül nyomj rá a grafikonra.
-
csakb
őstag
válasz StarKiller89 #7471 üzenetére
Világröhej ez a szívatás itthon a pecsétes papírral az Úr 2021. évében.
-
kutga
nagyúr
válasz Zalcsika80 #7484 üzenetére
Persze, hát a kisemberrel mindent meg lehet tenni.
Let the Zone take me if I am.
-
törölt tag
nem kell vele különsebben foglalkozni. Ha a garancia papír nincs normálisan kitöltve, az nem csorbítja a felhasználó jogait. Ha el akar ugrani a cég a gari elől, majd akkor ráér görcsölni az ember (főleg mert ha ilyet akarna tenni, a rendesen töltött garancia papír sem ad max csak hamis biztonságérzetet) ld 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 4. § (2)
Kivéve ha nem a tv. által kötelezően előírt jótállásról van szó, hanem extra vállalásról. De egy s20 FE biztos hogy 100k felett volt, így arra jelenleg 2 év tövényileg kötelezően elő van írva. -
Chereiose
addikt
válasz Zalcsika80 #7487 üzenetére
Igen, és ha lenne valami én tuti a samsungba akarnám vinni, nem a putri emagba ahol egy papírt nem tudnak kitölteni...
-
jeffreybboy
tag
Sziasztok. Jött ma reggel egy update, hát azóta sokkal gyorsabb a telefon 💪💪💪💪
Egyedül az idő a barátom.
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz jeffreybboy #7496 üzenetére
Én nem érzékelek semmi kölönbséget, eddig is tök gyors volt.
Run&Ride
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest