- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Sokan már tűkön ülnek!
Szerintem borítékolható az újítás mértéke az eddig kiszivárgott hírmorzsák alapján...<< Heimdal >>
-
Roland93
aktív tag
Várom már!
-
Scoobyka
addikt
visszanezheto lesz majd az adas?
-
V.T.CS.
senior tag
holnap ezzel lesz tele a mobilaréna. yeah.
én is kiváncsi vagyok rá, de amit a galaxy s, meg az iphone fanatikusok művelnek az gáz. -
p06
senior tag
Na akkor most minden kiderül / ki derül
-
Arcképgyáros
várom!
-
Scoobyka
addikt
yeaaaah koszi a valaszt!
en ezeket gondolom 16:9 boritekolhato 11***640 es felbontas 326ppi marad ...hosszaban nyujtas...uj aljzat...jack alulra kerul retina appok letterboxkent nyujtva fognak menni amig a fejlesztok at nem irjak oket 16:9-re is...ezzel 3 felbontasra es 5re osszesen (ipaddel) nott az alkalmazasok programozasa.... vekonyabb forma,sulyt passzolom,siri fejlodik nalunk tovabbra sem kiemelkedo jelentosegu....elolapi kamera tovabbra is vga marad velemenyem szerint mert a new ipad sem kapott 720p-set...vga eleg is sztem facetimera....NFC fizetes maybe...4g/LTE maybe,alu haz is maybe....stereo kihangositas es vezetek nelkuli toltes lesz a one more thing.
Kialakitas a kiszivargott kepek alapjan lesz,valamint nem csak az iphone de mas paletta is frissul. 4S-rol ujra csak fanatikusnak eri majd meg,mert nincs boom,de kivanom hogy lepjenek meg!
[ Szerkesztve ]
-
BDave
őstag
Juhé, kíváncsi leszek!
-
Carbonado11
tag
Hehe...Lehet háborúzni!!!
Redmi Note 8
-
tybsen
addikt
Kivancsi leszek a kozvetitesetekre! Meg persze az uj iphone is erdekel
-
callmeakos
veterán
na hulljon le végre az a lepel
All→M8
-
tybsen
addikt
Remelem, hogy nem igy fog kinezni.. az a fekete sav alul-felul nekem nem tetszik.
-
Maximus43
tag
Halljuk, Lássuk!!
ツ 12 éve tag
-
kiszi07
senior tag
Várom már
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
HuMarc
veterán
Nem hiszem, hogy nyújtva jelennek majd meg az át nem írt alkalmazások. Valószínűleg ilyen esetben 916x640 pixelen fog futni az alkalmazás és a maradék 200 akárhány pixel sötét lesz. A többivel egyetértek. De szerintem lesz benne egy új VGA és új processzor (ami nem az A5X) bár ki tudja... Én amúgy kíváncsi vagyok, de nem várok túl sokat. Steve Jobs-al meghalt az innováció
-
Maximus43
tag
Pedig esélyes...
ツ 12 éve tag
-
Maximus43
tag
Steve hiánya érezhető és érezhető is lesz... Egy zseni távozott közülünk....
ツ 12 éve tag
-
Stanley-B.
őstag
2 magos lesz az iPhone, úgyhogy hiába is vártok 4 magot srácok.
De jó lesz 2 maggal is teljesen -
kcsa
veterán
faja az a cirill betű a ustream képernyőn. Mellesleg - szolid szurkálódásként - jellemző hogy a nokia event nem kap videoközvetítést, a többiről nem is beszélek...
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
arn
félisten
ennyire fontos ezt eloben? majd elolvasom utana a teszteket.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ezt igazából nem mi döntjük el, hanem a tisztelt olvasók érdeklődése. Hidd el, én speciel semmivel sem pörgök jobban az új iPhone-ra, mint bármi másra, ugyanakkor ezt tartalomszolgáltatóként sokkal érdemesebb közvetíteni, mint bármi mást. Több olvasót érdekel, mi ehhez alkalmazkodunk.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
kenwood3
addikt
Nagyon kíváncsi vagyok
Mi az az ekezet dragasag??
-
RepairVisit
csendes tag
Félve és bizalmatlanul, de annál jobban várva várom az újdonságot.
Mert az eddig bemutatott koncepciók csalódások voltak számomra.
De voltak amik tetszettek is , remélem az lesz ami tetszetElektronika Kovács
-
Ricardo
titán
"A cég azonban sajnos nem követi a Google, a Samsung, a Sony, a Microsoft, a Nokia és mindenki más példáját, a bejelentést ugyanis nem lehet élő streamen követni. "
Mi ennek az oka?
-
tybsen
addikt
válasz RepairVisit #30 üzenetére
Nekem ebbol a videobol peldaul az ujjlenyomat-felismeres nagyon bejön
Nekem most jar le osszel a husegnyilatkozatom, szoval aktualis lenne valamilyen keszulek. Ertekallosag szempontjabol kizarolag iphone-ra hosszabbitanam meg a szerzodest, ezt viszonylag jol el lehet adni kesobb is hasznaltan. Meglatjuk, megeri-e esetleg megvenni. Felo viszont, hogy tul kicsi lesz a kijelzo (szamomra legalabbis Galaxy Note meg Nexus utan), ugyhogy nagyon bizonytalan a dolog. De kivancsian varom a bejelentest :-)
Ricardo: szerintem mindenben biztosra akarnak menni, kivagni egy-egy rosszul sikerult pillanatot, mint peldaul a Nokia rendezvenyen, amikor a Tisztelt Eloado egy flakon vizzel a kezeben beszel majd durva tempoban obloget a vizzel a szajaban, nagyot nyel, kamera vegig ot mutatja.... . Persze en is jobban szeretnem eloben kovetni, vizespalackostul-mindenestul :-)
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Tavasszal megveszem, de szemezgetek az új 920-as Nokiával is. De a kijelző mérete, és az appok szegényessége miatt ismét az Apple fogja szállítani a számomra legtökéletesebb telefont. Pedig jelenleg a legszebb telefont, a Nokia gyártja. SZVSZ!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Cyberpunk
félisten
Sör + popcorn bekészítve.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
GabeCivic
csendes tag
Hajrá! Várom és követem az eseményeket!
Elnézést ha nem válaszolok vagy nem reagálok, ritkán vagyok aktív.
-
ForRedGlory
félisten
"Úgy izgulok"
-
roypapa
tag
Már azt hittem streamelitek a streamet.
S III
-
jacis
nagyúr
Én valamiért azt érzem ez sem lesz olyan durranás. Valamit a kezelőfelületen is vadítani kellene sz'tem.
Remélem nem lesz igazam.....iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
BobTail
őstag
Várom már, hogy idén ugyan mivel fogják hülyíteni a népet
-
hemaka
nagyúr
-
Brutális eb
addikt
Nézze őket aki régen evett.Nekem felkavarodik a gyomrom a modorosság miatt ami ott megy.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...