Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsiz

    őstag

    Mostanában érkeztek:

    2db 1$-os Choetech kábel. Mérni nem tudok, de működni működik. Meg ha jól rémlik, amúgy is megmérte itt már valaki és jó eredményt kapott. Ha meg nem, akkor majd meg fogja mérni akinek van hozzá cucca :) 21 és 24 nap alatt értek ide.

    Női karóra: 2$-ba került, ránézésre minden rendben vele. Hogy mennyire lesz tartós és pontos azt nem tudom. Ajándékba lett rendelve, 16 nap alatt itt volt.

    HF1216 tűgörgős csapágy: fűnyíró kerékhez vettem, mert nem mindig hajtott a bal kerék. Arra gondoltam, hogy a csapágy adta meg magát, de egy kis szerelgetés után hibátlanul ment a hajtás. Így most még nem is szereltem ezt be, majd csak ha legközelebb is előjön a probléma. 5 db csapágy volt kb. 1150 Ft és gyorsan, 11 nap alatt ideért. A méret stimmel, a csapágy működik, ahogy kell. Egy darabig biztosan elég lesz az 5 db, van tartalék bőven.

    Bezzeg a laptop billentyűzetemről még nincs hír :( Igaz még "csak" 33 napos a rendelés, meg valami kavar is volt és csak később adta fel, de ennél gyorsabb csomagokhoz vagyok szokva szerencsére :)

    Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Új hozzászólás Aktív témák