- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Néhány mai érkezés:
Mind a Wishről. Mindenhez számol fel száll költséget, de így is az ismertebb boltok árai közelében van. Szerintem.
Maszk Regisztrálási ajándék volt. Csak a szállítást fizettem.
Fülhallgató Meglepően jó és utólag derült ki, számomra, hogy mikrofonos.
MP3 lejátszó Gyereknek tökély!
Ledes óra Két különböző színben. Ajándékok. Jópofák.
USB-s egér Tesztelve. Eddig jó.Várjuk a folytatást, mert sok apróságot rendeltünk.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
bzoley
veterán
Az én postásom szerintem megunta a cipekedést. Ma már csak egy értesítőt találtam a ládában 5db valamiről, és leszek szíves én elsétálni értük a postára
Mondjuk ez még mindig csak az ötöde annak, amit várok.[ Szerkesztve ]
-
artiny
őstag
Gearbest en mit jelent az hogy warhouse es ha nincs pl EU belul akkor mi van, US-LA bol megrendelheto, es miert kulonboznek az árak?
Warehouse Options: CHINA EU US-LA -
titán
Mai termés:
QC3-as fesz-, töltés- és árammérő $2.35 teszi a dolgát
Tojásszeletelő $1.43
SD-microSD adapter $0.25
Hanowa svájci kvarc crono €96.00evDirect villanyautós töltőhálózat
-
HoTaZo
addikt
válasz csubuka #56654 üzenetére
Nálam Ali nem játszik, mivel nincs PayPal.
Ez úgy jött. Úgy belelapoztam és találtunk pár szimpatikus dolgot, aztán már nem volt hangulatom, hogy kutatgassak, hogy pár centtel olcsóbban megtalálom-e máshol. Mondjuk, hogy tettem egy (-két) próbavásárlást. Itt találtunk varázspálcát a gyereknek...tixem: Maj' minden ilyen áron van! De vigyázat! Ott a szállítási költség is. Nem olyan rózsás, mint ahogy tűnik...
-
-
-
kenand
veterán
Figyelmetlen voltam 18650B 3.7V akksit rendeltem 18650 helyett.
Úgy látom ilyen kellene
Tudtok ilyet kintről? -
zsolti72837
addikt
válasz kenand #56670 üzenetére
Jó ára van a postának.
Ha itt meg tudsz kérni valakit aki megvenné és elpostázná az is olcsóbb lenne.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
kenand
veterán
válasz zsolti72837 #56672 üzenetére
Ez a szívás a hazai on-line boltokkal és postával, hogy Kínából a termék+ posta olcsóbb, mint itthonról csak a posta.
Az a szívás nem tudom hogy hívják a kütyüt: "magnetic battery spacer" nem jön be.
Pedig 18650-ből van pöckös és pöcök nélküli un. ipari cella is...... és a kis mágneses 2x5mm-es mágneses adapter segít az átalakításban...(már én is tudom )[ Szerkesztve ]
-
Hurkafej
aktív tag
válasz Coolby #56648 üzenetére
Csináld több lépcsőben szerintem, nem lesz gond. Megérdesíted az akku végét picit, folyasztószer és előónozod 1s alatt is. Ugyanígy a lemezzel vagy kábellel, ha kihűl akkor pedig szintén 1s és létrejön a kötés.
A fúród amúgy csak a sorba kapcsolt akkukat tölti? Nincs külön valami balanszos érintkező? Ez csupán engem érdekelne.
-
HoTaZo
addikt
válasz maross #56667 üzenetére
schawo Még nem tanulmányoztam. Eddig nagyon nehezen álltam rá, hogy csatoljam a kártyámat a pp-hez. Jobban örülnék, ha pp-t használhatnék az alin is. De nem kizárt az se, csak még győzködnöm kell magam. Nem vagyok még ebben régi motoros.
-
2thletme2day
őstag
válasz Dzsolo #56671 üzenetére
Milyen autód van? Azt írja hogy a legtöbbel kompatibilis kivéve az összes kia, nissan, subaru meg pár típus már gyártmányokból.
Én nagyjából 2 hete rendeltem egy ilyet az általad linkelt darab árának harmadából. Annyi a különbség a két típus között, hogy ugye a 2S újabb és abban van beépített mikrofon így telefonhívásokhoz is használható. Nagyon remélem, hogy a holnapi nap folyamán tudok véleményt mondani a kütyüről. Ma fél 2-kor váltott át a magyar posta nyomkövetési rendszerében, hogy célországba megérkezett.
-
Dzsolo
senior tag
válasz 2thletme2day #56679 üzenetére
Grande Puntom van, esetleg ha lesz tapasztalatod és megosztod azt megköszönöm. Ha működik akkor berendelek egyet az általad linkelt verzióból.
Tempomat Ennyi pénzért ajándék volt, működik rendesen.
Műanyag kaparó Mivel volt szerencsém már ilyen termékhez ezt közepesnek ítélem, ár érték alapján nagyon jó, viszont lehetne puhább is, az eredeti drága verziónak nem ér a nyomába de de teljesen használható.
Roszdamentes poharak Elég jónak néznek ki, teszik a dolgukat
Csodaszivacs Nem először veszem és mindig fehéret küldenek.
9H fólia A korábbiakkal semmi gond nem volt, tették a dolgukat betörtek amikor kellett a kijelzőm viszont egyben maradt.
LEGO Kihagyhatatlan
Iphone tok Egész jóféle
Floureon H101 Konkrétan az enyém egy hibás darab, rossz akkumulátorral érkezett, majd látom mi sül ki belőle.
Xiaomi szilikon tok biztos jó lesz, hamarosan érkezik.
Xiaomi Power Bank Sziintén zenész, hamarosan érkezik, azért tegnap mikor megláttam az 5 dolcsis kódot kicsit elszomorodtam.....Egyelőre ezek érkeznek, gondolom a Legó shopos autóim nem nagyon érdekelnek itt senkit de van 3 kedvencem, ezek közül kettő még nem ért ide.
Beetle
VW T1 Ez nagyon komoly ettől kaptam kedvet a Legózáshoz ismét
Mini Cooper szintén érkezik, kb. 5e ft-al olcsóbb darabja mint itthon. és ingyenes postával jönnek.[ Szerkesztve ]
-
Chuck Norris
senior tag
Ez a fapados USB lámpa megérhet 0.65-öt?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Dzsolo #56683 üzenetére
Mindig elképedek ezeken az árakon, ilyenkor áldom az eszem, hogy eltettük anno a saját régi Legonkat a majdani - immár mostani - gyerekeinknek. Bejön a T1, de nem egy nagy darab és majdnem 40k. Annyira nem kütyü kis pénzért.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Ciccuka
veterán
válasz DrojDtroll #56685 üzenetére
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
DJGABI
addikt
válasz DrojDtroll #56685 üzenetére
mindkettő van. az első nagyobb kijelzős, jobban látni a számokat, de lassan vált a Volt/Amper kijelzés közt.
másikon egyből le tudsz olvasni mindent, ja meg pluszba azt is számolja mennyi amper mászkált át a kábelen adott idő alatt.(#56687) spidersoft semmit nem jelent, az egérnek köze nincs a márkához,gondolom ilyen dobozt tudtak olcsón szerezni.
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Dzsolo
senior tag
válasz CactuS #56686 üzenetére
Nem olcsó az tuti, teljesen más kategória de ezek a Creatoros cuccok nagyon jók. Természetesen a régi legóim nekem is megvannak, nagyon jók de ez más, és igen enyhén szólva is túlárazott de sajnos ennyibe kerülnek, ezekkel nem játszani kell hanem gyűjteni Egyelőre nem rendelek többet, és ami tetszett már mind meg van
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz tonyrulez #56500 üzenetére
Sajnos ez a kupon már nem él, elfogyott az 500db felhasználhatóság.
Van most blitzwolf powerbankra más kupon? -
vizimento
senior tag
válasz Silent77 #56608 üzenetére
Ooo... Ezt benéztem!
Azt hittem töltés közben is használható, beleraktam volna az USB ventit, hogy hűtse az elemet amikor gyorstöltök. Da sajna úgy nem műxik.
Ha nem adok neki tápot, úgy már az akksiról elindul a venti, csak úgy már minek!? Tudom, powerbank funkciónak, de én most nem arra akartam volna használni... Nemhiszem, hogy elektronikailag bonyolult lett volna megoldani, hogy töltés közben is működjön az USB, ha már egyszer van rajta...Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
tag
válasz PainKiller13 #56650 üzenetére
BTY aksi az milyen?
(Oral B elektromos fogkefében már cseréltem elemet, arra én is rá mertem forrasztani a kábelt, egyébként meg jobban bírja mint a gyári!)
12 V, 8db van, nincs ráírva semmi, 1,5 V-s ból keresem melyik lehet a legjobb. Méret alapján be tudom majd azonosítani, de melyik gyártótól érdemes venni.pimmi Itt össze vissza vannak az elemek egymás felett és mellett, mindenképpen kell elemen forrasztani.
-
Ombre85
tag
válasz 2thletme2day #56679 üzenetére
A csatlakozásnál csak arra kell figyelni, hogy az aljzat legyen rögzítő pöckökkel ellátva, mert a Roidmi vége nem rugós, így ha nem fogja semmi, kirázkódik az aljzatból és nem fog érintkezni. Nekem van ilyenem, próbálgattam is aljzatokbam, azért mondom. Csak nézz bele, hogy vannak-e benne kampók, és ha vannak, akkor jó lesz
-
2thletme2day
őstag
válasz Ombre85 #56697 üzenetére
Volvom van. Azt a kompatibilis márkák közé sorolja és vásárlás előtt megnéztem az aljzatot. Felülnézetből olyan volt mint a hirdetéseben jóként titulált aljzat. Remélem hamarosan kiderül. De szerintem egy 12V-os aljzat csere pár száz forintból vígan megoldható ha esetleg gond lenne a rögzítéssel. Amúgy milyen a hagnja meg úgy összességében maga a termék? Mondanál róla pár szót ha megkérlek?!
-
zoltan6
őstag
nem teljesen ide tartozik,de azért megkérdezem,ehhez a géphez mit ajánlanál sinceritytrading-től?
SONY ILCE-5000LB most ideiglenesen egy 32GB-os kingston class 10-es micro sd-t raktam bele SD adapterrel,de akarok majd venni bele valami komolyabbat.
ezeket támogatja:
Memory Stick PRO Duo™, Memory Stick PRO-HG Duo™, Memory Stick XC-HG Duo, SD, SDHC, SDXC memóriakártyák[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest