- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Mai csengetéskor lestem mit akar a postás. Nem vártam semmit.
Jan. 04. rendelés. Erre itt van 1.5 hét alatt.
[link]
Babám azt mondja az életbe nem fog felmenni rá. Kezére nem ment fel láb része mutatta.
Mondom jó lesz az.
Csak egy kis gond van, nem európai emberre van szabva.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Saccco
nagyúr
válasz csadi0011 #39223 üzenetére
Nekem is megjött HomTom HT7, komolyan meg vagyok lepve, nagyon patent cucc. Nagyon szépen össze van rakva, flottul működik, szerintem a rendes árát is simán megéri.
A 8GB-ból 4,95GB elérhető, 700MB szabad RAM, Android 5.1.(#39246) gabe_:
Banggood -> Blitzwolf vagy Nillkin (1 port).
A bank tud többet felvenni. Nem lesz olyan ami 1/2A-es, de nem is kell, annyit ad le, amit felvesz belőle a fogyasztó.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
csadi0011
őstag
válasz zoltan6 #39241 üzenetére
És milyen méretben? Mert én magyar oldalakat nézve ebben a méretben nem találtam olcsóbbat.
Saccco: Hát én is úgy vártam, hogy mondom ennyi pénzért még szar is lehet, erre baromi jó. Olcsó Huawei telefonokat szanaszét alázza.
Viszont akkor kérdeznék tőled. Neked is vannak gondok az érintőpanellel? Hozzá vagyok szokva a Sony telefonomnál, hogy épphogy kell hozzáérnem és ennél azért nyomni kell az ujjam. És mintha félre lenne kalibrálva az érintő helyzete. Mindjárt megnézem jobban. Valamint azt írja, hogy dupla hangszórós alul, de zenehallgatásnál cask a jobb oldali szól. Neked?[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
válasz XP NINJA #39212 üzenetére
Ezt szerintem nem kellene ajánlgatni. Nekem kettőből kettőnek rossz volt a kapcsolója már az első napon. Egy elemet le is merített, mert fejjel lefele szoktam letenni és bekapcsolt magától a hibás kapcsoló miatt.
Akkor már inkább ez. De hasonló ebay-en olcsóbban is van. Nekem volt ilyen, otthonra teljesen jó.[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
válasz storm3 #39264 üzenetére
Én Snap-Up-on 11750-ért hoztam el. Azóta csak annyiért kapsz, amennyiért látod bg-n vagy ebay-en. De BG-n jár hozzá ajándék. (nekünk snapuposoknak nem volt)
-
DJ. Ru$y
félisten
-
-
vwpolopg
őstag
Kamu sugrut tud valaki olcsón?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz vwpolopg #39274 üzenetére
Felment az ára... Eddig 240 Ft-ért volt, de mivel mindegyiknek a nevében benne volt a Sugru (ami márka) így az összes törölve lett, jelenleg 400 Ft körül van, amit találtam.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
w.miki
veterán
válasz DJ. Ru$y #39271 üzenetére
ah értem, de gondolom elég nehéz leütni a terméket, ha ilyen van.
Honnan értesülsz róla, mindig nézni kell a lapot?Más:
Honnan tudnék olyan anyagot rendelni, ami az okos kesztyűk anyaga is?
Vagyis amivel emberi érintést lehet szimulálni, érintőképernyős okos telefonon?
Jobb lenne öntapadós, de ha nincs más is jó, de nem akarok ezért szétvagdosni egy okos kesztyűt...
de ha nincs más... akkor olcsó okos kesztyű link is jóOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz w.miki #39276 üzenetére
Megvannak előre az időpontok. Mindig egészkor van, és pár nappal előtte kint van. Igen nehéz, de nem lehetetlen van akik telefont vettek olcsón én egy $30 értékű BlitzWolf BT hangszórót $0.01-ért, abból 10-ből 2-3 db-ot innen a fórumosok közül hoztunk el. Szóval nem lehetetlen.
-
csadi0011
őstag
válasz Saccco #39272 üzenetére
2 ujjal is? Nekünk azzal tényleg vannak gondok.
Amúgy van már PRO verziója is, nem sokkal drágábban:
http://www.pompmall.com/doogee-homtom-ht7-pro.html
Szerintem ez már nagyon megéri szerintem! -
Upo
addikt
válasz w.miki #39276 üzenetére
Lidl-ben szokott lenni ilyen készlet, van benne pár kis lap anyag, vezető cérna, tű és sablon. Eredeti árat nem tudom, télen a sátras kiárusításban vettünk párat 99 ft-ért.
(#39226) havri1: Múltkor a tescoban vettem 500 ft-ért akciós ragasztópisztolyt, 50w-os és eu plug van rajta.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
-
G@ben
addikt
Ilyet tudtok valahol olcsóbban vagy már ez is a szinte túl olcsó kategória?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
zsiz
őstag
Ilyen Langston Langsdom JM26 fülessel van valakinek tapasztalata?
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz andrisbandi #39290 üzenetére
Egyelőre nem jártam nagyon ez ügyben utána, voltak más prioritások.
-
G@ben
addikt
Esetleg ilyen Blitzwolf töltőt lehet 2000 Ft alatt kapni valahol?
Illetve tudtok-e olyan 2dl körüli thermobögrét, ami egy kézzel is kezelhető? Pl vezetés közben lehet belőle kávét inni. Persze azt is olcsón.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
vizimento
senior tag
Más is vett már ilyen USB mikroszkópot?
Nektek működik rendesen a mellékelt szoftverrel? Mert én képet készíteni (és emiatt kalibrálni és mérni) nem tudok vele.
Van esetleg más szoftver is amivel használható?Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
synar
őstag
Tudnátok ajánlani egy bestbuy jó minőségű fullhd akciókamerát? Quadkopterezni kellene sapkára rögzítve, esetleg gépre is.
-
-
XtremLor
őstag
válasz DJ. Ru$y #39299 üzenetére
Tegnap rendeltem en is egy az uj 2 portos BW toltobol, a QC2 miatt megeri a 0.5$ felarat, biztos nem a regit vennem...jol jott az 5$ kupon.
"Legen...Wait for it...Dary"
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest