- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
agroman
senior tag
elnezest hogy nem termosztatot keresek...
szoval olyan dugalj + kapcsolo combot keresek ami _egyetlen_ hagyomanyos körmös dobozba rakhato..(ha itthon tudtok olyan boltot vagy csak vmi tipust azt se tartsatok magatokba).
Koszonom!
------
-
asdf_
veterán
válasz Degeczi #166236 üzenetére
Ha normalis termosztatot vesz az ember (pl. egy Honeywellt), az eleve olyan, hogy barmire rakotheted, villanyra, gazra, vagy vizes alapu legkondira, barmire, mert szarra lehet programozni. Olyanokat lehet rajta allitani, mint hogy minimalis bekapcsolasi ido (tehat ha zarja a kimenetet, akkor mennyi ideig jarjon minimum, gazcirkonal ez pl. magasabb, mert bekapcsolaskor egy normalis gazkazan csak takarekon indul, es kesobb emeli a gazt maxira, meg ugye mire a kazantol eler a radiatorig a viz, az is par perc), meg olyat is, hogy kikapcsulas utan mennyi ido teljen el minium, amig legkozelebb bekapcsol, meg ilyesmik. Presetelve van az osszes, de felul lehet irni. Es akkor ehhez jon meg az, hogy megtanulja a futott helyiseg tehetetlenseget, es ezt figyelembeveve vezerel, no meg ezt meg megbolondithatjuk a kulso homerskletszenzorral.
Szoval ez pont nem csinal olyat -helyes beallitas eseten- hogy ki-be kapcsolgat surun.De hogy on is legyek, a szerelodobozba rakhato computhermesnek ne lattam mar kinai verziojat, valoban joval olcsobban, de fene tudja mennyire jo az. Meg az ilyenekkel nekem az a bajom, hogy moge van rakva valami app meg felhos szolgaltatas -aminek a security-je olyan, amilyen-, aztan ha ez kiesik mogule, akkor cseszheti az ember, en csak az olyanban biznek, aminek az appja local halon belul minden kulso halo eleres nelkul mukidok, vagy mondjuk van webes elerese is, mert akkor egy vpn otthonra, es bongeszon elerheto, az meg akkor ugy orok elet, es biztos nem esik ki az ember alol.
-
Degeczi
nagyúr
válasz asdf_ #166252 üzenetére
Tudom, a régi házban pont Honeywell-em volt.
A Computherm sem csinál vele semmit itthon, ugyanazt a kínait adják kétszeres áron. Az természetesen jogos szempont, h ne csak gyártói felhő legyen, épp ezért említettem alább, h a Djgabi által linkelt típus átflashelhető, amivel teljesen saját kezelésbe vehető az otthonautomatizálási rendszerben, és olyan funkciókat is kaphat így, amit egyébként nem tud (pl. nem fix időpontoktól, hanem attól függő hőmérséklet, h épp van-e otthon vki) -
Chuck Norris
senior tag
válasz DJGABI #166229 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, már ott tartok, hogy tényleg félek megkérdezni bármit bárhol, mert a legritkább esetben van az, hogy vedd meg az XY típust aztán jó lesz Megvettem a KKmoon Mini Digital -t, ha nem válik be legfeljebb visszarakom a legegyszerűbb két gombos computhermet ami ugyan-úgy kínai.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
Honnan szoktatok SD kártyát rendelni? Van olyan megbízható bolt/eladó, aki eredeti kártyákat árul, nem dupla áron?
Sandisk Extreme Pro kategória érdekelne.Köszi!
-
Taci
addikt
válasz Savageboy #166257 üzenetére
Köszönöm!
Rákeresve látom az előzményekben, hogy sokan rendeltetek tőlük. Ebay-en is megtaláltam közben eladóként ( [link] ).
Köszi!
------
Még egy gyors kérdés, amíg szerkesztési időn belül vagyok:
21 USD a kártya, ami érdekel. 2 db-ot vennék, de együtt már vám értékhatár fölött lenne. Ha két külön rendelésként adom le, akkor ugye két külön csomagban küldik, és akkor nem fogják meg a 2 db 21 USD értékű csomagot?
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Várd meg míg feladja az elsőt utána rendeld a másodikat
Most amúgy volt nála is érkezési idő anomália (pl ő 70nap), persze ez nem jellemző de jó tudni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
_q
addikt
Igen érdemes külön rendelni, külön nyomkövetőt kap, külön regisztrálják, így a vámon nem akad fent. A linkelt oldalról nyugodtan lehet rendelni. Amúgy én szoktam ali-ról is amikor van kupon, néha van hogy jobb áron jön ki, de csak is kuponnal. Megnézem hol van sok pozitív visszajelzés, sokan képet is teszek fel, hogy nem kamu a kártya és eredeti.
-
winbox
senior tag
Sziasztok! Van egy Jakemy 8127 csavarhúzó készletem, aliról rendeltem anno [link] . Sajnos a bitfej hosszabbító eltört és nem szeretnék egy teljes készletet venni miatta. Ilyen volt: [kép] Hatlap 4-es méretű a szál és a vége is ugyanúgy 4es méretű bitfejet fogad, amilyen a szetthez tartozó bitfejek. Sajnos alin csak olyat találtam, amin nincsen megvágva a hosszabbító [link] , így nem tudom a méretét állítani és mivel a csavarhúzó nyelébe belemegy 10cm, csak a feje lenne ki a bitfejnek és ennyiből simán a bitfejet is beletudom fogatni. Tudnátok segíteni hogyan keressek rá? El nem hiszem, hogy nincs ilyen hosszabbító
[ Szerkesztve ]
-
-
Criminal017
őstag
Aki aggódna a csomagjai hollétéről, a március 15-én nemzetközi nyomkövetéssel rendelt, majd március 16-án postázott Ugreen 36W dual portos töltőfej ma érkezett meg, 63 nap utazás után.
Remélem mindenkinek tetszik a terítő.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyesz.
őstag
válasz Criminal017 #166266 üzenetére
De legalább kaptál Te is ajándék kábelkötegelőt
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Skillet
addikt
válasz Criminal017 #166268 üzenetére
És nem utolsó sorban nagyon jó minőségű minden termékük!
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
hacki87
senior tag
válasz Criminal017 #166266 üzenetére
Nekem egy olyan csomagom van amit 2020.02.19.én vettem elvileg április. 12-én már a( UW471904889CNA )Nemzetközi Posta Kicserélő Központban volt, de még nem ért ide.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Abban kérnék segítséget, hogy melyik oldalról tudnék rendelni EU raktárból Apple Watch -ra Hydrogeil Rock fóliát? Valahogy nem találok, csak a messzi Kínából, pedig a lényeg pont az lenne, hogy pár nap alatt megjöjjön. Tud valaki ebben segíteni?
-
-
Teplic
tag
Van valakinek tapasztalat arról, hogy mi az eljárás ha pick-pack pontra érkezik a csomag és bekérik a vámpapírokat, de amúgy nem vámköteles az árú, de a vámkezeléssel őket bízod meg? A posta ilyenkor nem számol fel külön díjat -csak ha vámköteles-, a pick-pack ponttal mi a helyzet?
-
Teplic
tag
Vagy az, ha bankszámla kivonatot mutatok mondjuk 36$-ról (am a termék+ szállítás. ide tartozna az esetleges biztosítás is), de amúgy teszem azt 40USD vámhatár fölötti, csak van mondjuk 4 USD aliexpress kuponom. Ilyenkor mi a helyzet? A kupon kedvezmény beleszámít? A visszaigazoló emailen 40usd van. Kibontva látszik, csak 36USD-t fizettem, a többi kuponos kedvezmény.
-
band
csendes tag
-
AtHoS
nagyúr
Nem adja fel senki...csak visszaigényli a meg nem érkezett cuccra a kifizetett árat. Én már 2 cuccnál jártam el így és a harmadiknak 2 napja van megérkezni (február elejei rendelések). Azért kíváncsi vagyok, hogy végül ki fogják-e ezeket szállítani valamikor
read-only mode on the forum
-
w.miki
veterán
Aki szeret veszélyesen élni...
Netac 64GB MicroSD Card U3 V30
Ár: 7.79 USD (7.12 EUR)
(sajnos az ali-s kártyák sokszor nem valós kapacitásúak. Viszont talán nem tűnik el a postán, mint sincy kártyái...)[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
edk-
őstag
Ilyen jellegű laptophátizsákkal van tapasztalat? Nekem 14"-es géphez kellene. Ennél itt elletmondás van az adatokban és review sincs, így hanyagolnám. De az ára és a kinézete tetszik.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
LWhite
tag
Többet biztosan nem ér, ennyiért pár hónapra jó.
Gyenge a varrások minősége, a cipzár akad, kíváncsi vagyok mikor fog teljesen szétjönni (mostanában nincs aktív használatban). Szóval a magam részéről csalódás. Igaz, amit én vettem azt 'MI' logóval/névvel ellátva árulták, de köze sincs a Xiaomi termékekhez.
Ennyiért és noname-ként nagyjából azt nyújta, amit várni lehet, semmiképp sem többet. Nem lesz tartós szerintem. -
petipetya
nagyúr
-
vince
őstag
Nekem is van ilyenem, akkor és onnan vettem, ahonnan petipetya kolléga is. Nem egy kiugró minőség, inkább azt mondanám, hogy falura elmegy Hetente egyszer megyek a munkahelyemre (békeidőben, az idén március elején voltam utoljára), ezt a terhelést várhatóan évekig fogja bírni nálam.
Mikor megérkezett, megreklamáltam a Banggoodnál, hogy ez nem is Xiaomi, mint ahogy hirdetik, visszaadtak az árából $5-t, így azt mondom, $6-ért megérte.[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
g_g_g
őstag
Szeretnék valamiféle kábel merevítőt a laptop töltőhöz.
KépAhol be van jelölve, oda szeretnénk valami műanyag merevítő félét, hogy mikor összehajtom a kábelt ott a csatlakozásnál ne törjön meg (sajnos ment így tönkre töltőm).
Azt sem tudom létezhet-e ilyesmi, de hátha találkozott már valaki ilyen szerkezettel.
Köszönöm. -
DJGABI
addikt
Írjátok már, van valami must have lista, amit érdemes még a jövő évi kötelező áfa előtt megvenni?
Szerintem olcsóbb termékekből érdemes felcuccolni, később nem biztos, hogy meg fogja érni pl egy USB kábel. Gondolkozok, de persze ilyenkor semmi nincs ami kéne. Elektromos fogkefe tartó, ajtó kitámasztó (Stoppy egy ezres most lidliben) ami hirtelen eszembe jutott. Ilyen műanyag szemetek pl... De megyeszékhelyen találtam egy kínaist, kb minden is van náluk, ezeket mondjuk még nem néztem náluk.
(#166287) g_g_g Sugru-t pl erre (is) ajánlják
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
azbest
félisten
válasz DJGABI #166288 üzenetére
Ha csak valóban az áfa kerül rá az új eus rendszerben, az teljesen jó még mindig a magyar 4-6-10x-es árakhoz viszonyítva. A bibi akkor van, ha nem azt a rendszert vezetik be, mint a svédek, hogy a webshop eleve felszámolja és átadja a hatóságnak az adót és akkor már nincs más plusz teher rajta, hanem ha egyénileg kell vámkezeltetni. Ez utóbbi a drága, mert akkor ráverik a kezelési költséget is, ami a filléres eszközök árának többszöröse is lehet.
Amíg nincs meg, hogy lesz, addig csak találgatni lehet.
Az biztos, hogy most még lehetnek fennakadások a rendelésben. Akár külföldön, akár az egyre lejjebb térdelő magyar posta miatt.
-
band
csendes tag
-
AtHoS
nagyúr
válasz sambenez #166279 üzenetére
Azt amit a pénz visszakérésénél is írtam: felveszem az eladóval a kapcsolatot, hogy rendezzem a cucc árát. Miért szerinted mit kellene csinálni?
band #166290
Már kétszer hosszabbíttattam ezeknél, úgy gondoltam harmadszorra ezt már nem veszem igénybe
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
gyapo11
őstag
válasz sambenez #166292 üzenetére
2 napja írtam BG-nak, hogy a 4 db januári vásárlás nem érkezett meg, egyből cancel-ezték a rendeléseket, és már PP írta is, hogy megjöttek a refundok. Most a gyenge $ miatt már alig drágább itthon vásárolni, ráadásul rövid szállítási idő, garancia is van.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
Digitalpimp
senior tag
válasz g_g_g #166287 üzenetére
A törésvédőre szeretnél még egy plusz törésvédőt? Akkor utána fog eltörni. Mikor összehajtod hagy rá pár centit. Vagy veszel pattintós kábelcsatornát, levágsz belőle egy pár centis darabot és ráteszed. Inkább a megfelelő hajtásra-tárolásra figyelj oda.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
kenand
veterán
válasz tlala #166250 üzenetére
Kiemelő kerettel 86x86 könnyen falon kívülire alakítható
-
macilaci78
nagyúr
válasz Digitalpimp #166294 üzenetére
Én egyszerűen lazábbra hagyom az első hurkot, hogy ne feszüljön.
Illetve nem is a doboz köré tekerem, vagy nem hozzá fogom, hanem külön csévélem fel a vezetéket. Táskába rakásnál meg ügyelek arra, hogy vonalban álljon a vezeték és a tápegység, így sem hosszabb, mint a lapos rövidebb oldala, szóval elfér kényelmesen.
Tápegységem így még nem ment tönkre. A gépbe menő dugónál inkább: ráncigálás, ráejtés, stb.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Digitalpimp
senior tag
válasz kenand #166295 üzenetére
Egy darab fröccsöntött műanyag 1.600.-Ft-ért! OMG! Azért fog a ceruza rendesen.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
kcsa
veterán
Látom nem csak én jártam így, január végi tétel, két hónapja se híre se hamva, azóta pedig jöttek már más rendelések. Legfeljebb visszafizetem...
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest