Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Vazze, én se vágom hogy tudnám ezt a 6-os Romot feltenni, pedig nem tartom magam annyira hülyének.
ui: De ezek szerint mégis az vagyok, mert az összefoglaló számomra eléggé összevisszaság... (De legalább jól legyalultam mindent )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Black_Raven
veterán
válasz janesart #5950 üzenetére
Mentésem nekem sincs, de még soha nem tégláztam, így nem tudok kapásból segiteni,múltkor olvastam valahol a helyreállitást, de hülyeséget nem akarok mondani,nem emlékszem pontosan.De biztos segít neked valamelyik "tapasztalt" fórumtárs.Ha megkéred.
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
viktorhu
veterán
-
TRob1
veterán
válasz Black_Raven #5958 üzenetére
Megcsináltam inkább Infinix-szel, látszólag oké is lett, de bekapcsolni már nem tudom. Szép. Ügyes vagyok.
szerk: Vissza az eredeti, akkor meg bekapcsol. Na akkor újra próba.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
-
Teki1986
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van az egyik SIM-kártyával hogyha hívok akkor kicsöng a másik oldalon de amint felveszi egyből megszakad a hívás. Fordított irányban minden ok valamint a másik SIM kártya is jól működik oda-vissza. Már megcseréltem a helyüket de ugyanaz a helyzet. Van esetleg ötletetek erre a hibára?
i5 2500k,Asrock Extreme 4,Ati HD6950
-
TRob1
veterán
Root-olta már vki ezt a 6-os droidot? Ha igen, hogyan???
¤ R'n'R ¤
-
Evonys
csendes tag
Alapból rootolva van, csak fel kell rakni TWRP alól a legújabb SuperSu-t. [link]
Legalábbis én így tettem és mennek a rootot igénylő appok gond nélkül.Jut eszembe, ha frissítem a SuperSu-t a TWRP alatt, amit felajánl, többé nem tölt be a rendszer, szóval azt kihagytam.
[ Szerkesztve ]
-
janesart
tag
Valaki tud segíteni hogy a win10 alatt hogy tudom telepíteni a az usb drivert mert ha kikapcsolt állapotban rádugom a telót, olyan mintha ki be húzugatnám az usb-t csak pittyeg és nem csinálja a telepítést az Infinix!
Amikor megpróbáltam frissíteni a letőltött drivert azt írta ki a win hogy telepítés során probléma lépett fel és az aláírásra hivatkoik. Tud valaki segíteni hogy lehetne ezt a hülyeséget megszüntetni? -
Evonys
csendes tag
válasz janesart #5968 üzenetére
Az én módszerem a következő volt. Ez alapján újraindítod a rendszert ( illesztőprogram aláírás ellenőrzés kikapcsolása ezt választod). Ha megvan és újraindult a rendszer, vezérlőpult // eszközkezelő. Csatlakoztatod a telefont. Hol megjelenik, hol nem. Amikor éppen látja az eszközkezelő, gyorsan kiválasztod és feltelepíted a drivert. Így felrakja.
-
TRob1
veterán
válasz Black_Raven #5961 üzenetére
Egy probléma már van vele: A kamera. Valamiért mindenhol az elsőt használja, még egy Barcode appnál is. Átkapcsolni meg nemtom. WTF?
¤ R'n'R ¤
-
janesart
tag
Tudja valaki hogy mivel jobb a 6 os rom mint az R14?
-
Kolty
aktív tag
Mennyivel gyengébb egy Lumia 550 vagy 535 mint egy doogee?
Valahogy vonz a kettő év garancia illetve, h meghibásodás esetén meg ha pl. tokot kell venni hozzá nem kell postázgatni. -
szárnyacska
tag
Szia kollégámnak van egyszerű mint a faék neki tetszik.
Mutatta a képeket amiket csinált így ránézésre jobbnak tűnt mint a x5p képei,jó ezt azért szvsz nem nehéz túlszárnyalni.De ezzel majdnem el is mondtam ami tetszett benne, kevesebb belső tárhely kevesebb ram nyilván más op miatt nem feltétlen észrevehető átlag usernek,egyszerűen használható telefon.
Kinek mire van igénye. -
ksanc
őstag
válasz darvinya #5980 üzenetére
Az első találkozásom a Windows Phone-al egy Lumia 520-as képében történt. Ugye megegyezhetünk, hogy az nem a csúcskategória?
Meg kell mondjam, nekem pozitív csalódás volt Olyan usernek, aki hallani sem akar semmiféle mókolásról és kizárólag csak használni szeretné az eszközét, annak szerintem tökéletes lehet egy Windows Phone.
Persze amikor pl. mondjuk a névjegyeket szerettem volna kiszedni belőle, az párszor "odab****m, hogy nyekken" állapotokat idézett elő, de egyébként szerintem jól kitalált rendszer. -
Black_Raven
veterán
Az x5pro érintője miért rossz?Az enyém teljesen jó, semmivel nem rosszabb mint más telóké.Ez nem x6pro, mert az tényleg sz@r, kb olyan mint a lumia 535, de az sem igaz mert az 535 "csak" túl érzékeny.
-
DS39
nagyúr
válasz Black_Raven #5984 üzenetére
az R11-gyel még furán félre érzékelt szvsz, de az R14-nél már jó.
az 535-ös Lumia szerintem alul érzékelt, én anno próbáltam egy MM-ban, összevetve egy 630-cal, hát az 535 nagyon rossz, majdnem úgy kell nyomni, mintha rezisztív lenne a kijelzője, míg a 630-at csak "simogatni" kellett.
ahogy ezt az X5 Pro-t is a frissítés óta. -
darvinya
titán
Szerintem WP egy nagyon mellé lőt valami.
Anno WM-ről jöttem Android-ra, re az kényszerűségből, mert nem volt tovább.
A mostani mokok, meg semmi SE X1-hez képest, amire nemrég felhegesztették LP.
Csak hát azon a HW-en már.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Black_Raven
veterán
Nem tudom, nekem volt 3napig 535, de az mindenbe belépett, ha söpörni, simitani vagy bármit csinálni az első érintésre bement ha volt ott valami.Egy órát szenvedtem vele, kinlódjon akinek 2anyja van felkiáltással bevágtam a fiókba,harmadik napon eladtam, többé nem használtam.
-
woodworm
veterán
(#5984) DarthFader
Régebbi telefonokkal már nem tudom real time összehasonlítani, de az LG65 mellett bizony fapadosnak érződik. Gépelésnél sokszor vét egymás melletti betűkkel, mintha egy kisebb kijelző mátrixát húzták volna szét. Ill. kicsinyítéskor kell vigyázni, hogy ne húzzam közel az ujjaimat. -
Bl.Gyo.
őstag
YESS! [X5 Max Pro]
-
Black_Raven
veterán
válasz woodworm #5988 üzenetére
Most hogy írtad kipróbáltam a kicsinyít/nagyitást de semmi,tökéletes.A bill.-t végig néztem, de az is ok.Az sem mindegy melyik bill.t használod nekem a google pont jó, de pl. a Go a sűrübb kiosztás miatt túl kicsi betü klaviatúrát ad, és ha v.kinek vastagabb az újja akkor van hogy 2betűt is nyom egyszerre..Persze attól hogy az én érintőm jó, másé lehet hogy nem 100%.Nekem az akksi kb 20%- kal gyengébb, mint itt szoktak írni.Ez van hogyha az ember olcsó kinai telót vesz, legközelebb majd veszünk S7-et és megszünnek az ilyen gondjaink.(csak birjuk kifizetni)
[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
válasz Black_Raven #5990 üzenetére
Az engineering menüben nézd meg, hogy mennyire közel engedi egymáshoz a két pontot. Élőben nincs ennyire kikényszerítve, de érzékelhető a probléma.
Próbálok nagyobb bill. használni, de így is figyelni kell, hogy pont a közepére nyomjak. Amint gyorsítok a tempón, azonnal megbosszulja magát. Egyébként valóban nagyok az ujjaim, de az említett lg-n nem jelentkezett ilyen élesen a kisebb kijelző ellenére sem. -
DS39
nagyúr
válasz woodworm #5988 üzenetére
két ujj közelségére csak egyet érzékel, ez valóban gyenge pont, de kb. minden olcsó telefonnak sajátja ez, régebben volt egy Huawei Y200-am, az is hasonló volt.
egyébként a következő telóm, bármelyik is lesz, tuti olyat veszek, hogy 4-5 ujj egyszerre érintését tudja érzékelni, vannak alkalmazások, játékok főleg, ahol jól jönne.
(#5992) woodworm: jó hát az egy LG, ez meg egy Doogee
viszont azon az LG-n ha jól emlékszem alig van tárhely, és ram.[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Tudom hogyan működik rendeltem már pár készüléket, de csak akkor ha megfogják jön az ÁFA és Vám kezelés! A sima X5-ösömet pl nem fogták meg, és egy árva extra forintot sem kellet fizetnem, CSAK a készüléket fizettem ki a weboldalon ugye (17.000 Ft)! Az X5 Pro-mat megfogták, amire 23 ezret fizettem a weboldalon, és az egésszel 30 ezerre jött ki totál, és a kezembe is került!
Már meg is rendeltem, ez is 23 ezer lett, és szerencsétlenebb esetben 30-ra fog kijönni ugyan úgy, nekem simán megéri így is)!
Ez most hétvégén jelenhetett meg, mert csak 9 rendelés érkezett eddig rá, ebből kifolyólag remélem hamar postázzák. De várom már!
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
Kipróbáltam 2 újjam egymás mellett egyszere ütöm le, írja mindkét betüt.A 2 újjas érzékelés lehetne 5 mivel teszt szerint öt van megadva, csak kettőt érzékel.Meg a 2 kicsit elavult már.
-
woodworm
veterán
válasz Black_Raven #5996 üzenetére
Félreértelmezel, mert véletlenül sem ilyen hibáról beszéltem.
De ez olyan, mint a kamera, van akit zavar, van akit nem. A kamera hidegen hagy, ezzel nem vagyok kibékülve.[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Black_Raven #5998 üzenetére
Sikeres fizetés a bankom is megerősítette, csak a rendelés feldolgozására várok még ugye. Ez pár nap, amint megerősítették e-mail-ben onnantól ketyeg az 1 hónap vagy remélem kevesebb lesz.
Ha megérkezett, írok persze!
Áhh, én az EU raktárig nem tudok várni! Oda is mire megérkezik 1-2 hónap (addigra meg már megkapom Kínából) azt lehet nem is lesz sokkal olcsóbb úgy se, garancia erre is lesz csak az körülményes. Nem tudom EU-s dolgoknál (más EU-s országból rendelve) a garanciáztatás hogy megy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest