Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Helló, Android 15, merre vagy, Hyper OS 2?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rzoli
senior tag
válasz balintka0726 #5595 üzenetére
A link lemaradt...
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
esde
tag
Üdv!
Alkalmazás nélkül valahol beállítható bizonyos számok letiltása? -
Vingab
csendes tag
-
punky10
addikt
-
esde
tag
Köszönöm a válaszokat, akkor marad az app.
-
Black_Raven
veterán
Ez a Go launcher tesója,a Go dev.team csinálja mint a tiedet,csak látványosabb.Mint egy üveglapot pörgeti az oldalakat.Próbáld ki ha akarod,csomó ingyenes téma is van hozzá.Ez speciel a droid 6 téma, ez az alap.A neve, Zero launcher.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
woodworm
veterán
válasz Black_Raven #5617 üzenetére
Ezek elég nagy csoportok és nem bizonyos hívások. Elég különbözőt értünk a "bizonyoson".
-
woodworm
veterán
válasz Black_Raven #5620 üzenetére
Biztos én értettem rosszul a kérdezőt, de az én olvasatomban bizonyos számokról bejövő hívásokat szeretne szűrni. Erre az általad ajánlott opció nem igazán megoldás (összes bejövő, kimenő, nemzetközi stb.).
-
Black_Raven
veterán
válasz woodworm #5621 üzenetére
Mivel semmi, ismétlem semmi konkrétumot nem írt a letiltással kapcsolatban,azért ajánlottam neki a bizonyos hívások letiltása opciót.Az hogy neki az megfelel vagy letölt egy alkalmazást inkább, hagyjuk meg neki hogy eldöntse, nem neked kéne eldönteni helyette.Részemről a téma OFF.
-
Vingab
csendes tag
válasz Black_Raven #5618 üzenetére
Köszi!
És nem szemeteli tele a rendszert akkor ez se? Mert azt fogalmam sincs, hogy kéne utána letakarítani -
Black_Raven
veterán
-
Vingab
csendes tag
válasz Black_Raven #5624 üzenetére
Köszi!
Az SD-re pakolja a dolgokat amúgy? Mert akkor tényleg nem nagy gond, onnan le tudom törölgetni. Már ha tudom, hogy mit kell éppMás... még mindig csinálja a teló azt, hogy a GO billentyűzetet lekapcsolja. Ez vajon mitől lehet? Már letöröltem és újra telepítettem, de nem sokat javult.
-
Black_Raven
veterán
Szerintem nem az Sd kártyára teszi az appokat,pontosan nem tudom mert én nem raktam bele kártyát.A bill.el kapcsolatban, a Beállitások menüben, a Nyev és bevitel menüpontban kiválasztottad a Go billentyüzetet alapértelmezettnek?
-
Black_Raven
veterán
Nyelv és bevitel/kimaradt az l/
-
Vingab
csendes tag
válasz Black_Raven #5626 üzenetére
Beüzemeléskor kiválasztottam az elsődleges írási helynek az sd-t és nekem oda pakolta fel még a launcher-t is, meg a GO billentyűzetet is. Lehet akkor ezért van, de akkor innen legalább tudok törölni
Az beállítások-nyelv és bevitel menüben a GO a jelenlegi beállított, és nincs olyan, hogy alapértelmezett. Lenne még a magyar android elnevezésű billentyűzet, de annál inaktív a kikapcsolási gomb.
Na mindegy,majd csak megmarad egyszer a GO -
Laslie
tag
válasz Black_Raven #5606 üzenetére
Milyen időjárás widget-et használsz?
-
Black_Raven
veterán
A jelenleg beállitott azt jelenti ebben az esetben hogy ez az alapértelmezett,tehát valami más baja van.A go bill appban minden stimmel?Vagy a Beálitások,Biztonság,App permissionba nincs letiltva valami ami gátolja?Auto start managementnél engedélyezve van?
-
Zsoltwader45
aktív tag
-
Vingab
csendes tag
válasz Black_Raven #5630 üzenetére
Na ezek közül az App permission ki volt kapcsolva. Most belőttem, meglátjuk...
Még megnézem azért a GO beállításait, de remélem akkor most már rendben lesz...Köszi!
-
Wallenberg
senior tag
Sziasztok!
Tesóm gondolkodik egy Doogee X5 Pro vagy egy X6 Pro telefon megvásárlásán.
Ami az X6 Pro esetében elgondolkodtatja, az a telefon súlya és az érintőképernyő milyensége/minősége.
Az X5 Pro jóval könnyebb.Az X5 Pro kisebb kijelzőn adja ugyanazt a felbontást, így a kijelzője élesebb képet ad (jobb a pixelsűrűség), mint az X6 Pro esetében.
Igaz, hogy a telefon kijelzője alig érzékeli az érintést?
Erősebben kell nyomni ahhoz, hogy érzékeljen?
Ki milyennek tartja a kijelzőt?.Mennyire nehéz a telefon kézben tartva?
Nehéz átölelni a széles kávái miatt?
Mennyire húzza a kezet és a zsebet?Mindkét telefon frissül rendszeresen OTA-n keresztül?
Megkapják a Marshmallowt?A telefonokon melyik a legfrissebb szoftver?
Mi a verziószáma?Várom válaszaitokat.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
Az alkalmazásváltóban lehet törölni egyszerre az appokat?
-
esde
tag
válasz Black_Raven #5617 üzenetére
Köszönöm, megnéztem de itt csak az összes bejövő illetve kimenő hívásokat engedi letiltani, külön számot nem.
-
esde
tag
válasz Zsoltwader45 #5631 üzenetére
Köszi, erre a módszerre mielőtt kérdeztem rátaláltam, de nincs ilyen opcióm a névjegyzékben.
-
janesart
tag
Sziasztok
Megjott a szervizbol a telom R14 et raktak ra eddig meg nem fagyott. Usb csatlakozot is megcsinaltak. -
janesart
tag
Hetvegen jott vissza 1 honap utan a telefon mert fagyott ossze vissza. Ez a szar ugyan ugy fagy eltelik par masodper mire bejon a bongeszo vagy a messenger. Mire reagal a bepotyogott betukre. Hullamszeruen csinalja de rohadtul idegesito. Rootoljam es tegyek ra mas romot? Vagy vigyem vissza megint? Viszont nincs turelmem 1 honapot varni ra. Mi a szartol lehet ez vele?
-
mzso
veterán
Le tudom valahogy tiltani valahogy (csak) a mobilnetet? Lehetőleg egyszerűen, kényelmes módon. A wifi simán rajta van az egyik alap panelen, de ez nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest