Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BiP

    nagyúr

    válasz Chaser #61731 üzenetére

    Decemberben akartam tőlük procit venni, de mivel elköltöztek a Bikás parkból valami tök nem útbaeső helyre, így mást választottam. Mázli.
    [link] [link] [link]

    (#61701) elder troll: ha fullosan 3-4 hónap tartalékja van, akkor csökkentett üzemmódban fél évig is kihúzná. Az már tök jó. (bár szerintem ez lenne az alap)

    (#61702) kenwood: oké, hogy durva vis maior, de hát a vésztartalék nem pont vész esetére kell? :) A 2008-as válság nem volt elég tanulópénz a népnek, hogy baszki, bármikor beüthet a gebasz ? Nyilván 2 tanári vagy 2 ápolói fizetésből nem lehet komoly tartalékot képezni, csak az lep meg, amikor látszólag jól menő vállalkozók vagy jól kereső alkalmazottak ilyenkor is hajtják a pénzt, mert kell, nem lehet megállni, fizetni kell a bankot és/vagy fenn kell tartani a látszatot/életszinvonalat.

    (#61703) hcl: Na igen, nekünk sincs menőzős új autónk, (csak ami az igényeinkhez igazodik) , meg nem járunk minden évben külföldre nyaralni, cserébe hitelem sincs meg nem hull ki a hajam, ha pár hónapra beüt a gebasz, hogy miből fogom etetni a gyerekeket, meg a bankot. Valamit valamiért. A nyugalmam többet ér, minthogy feltolhassam instára, hogy épp milyen sósvízbe mártogatom a lábam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák