Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kalandor

    HÁZIGAZDA

    LOGOUT blog

    Nem tudom miért, de az világosan látszik, hogy ebben a topikban korábban is többen engedtek meg maguknak olyan durvaságokat, amelyeket más topikban nem.

    Adtunk ezek miatt pár szankciót, amit valamiért a szokásosnál is nehezebben fogadtak be, ez is érdekes.
    Gondoltam, jó, nem nagyon moderáltunk egy darabig a topikban, hátha beáll egy egyensúly.

    Jó eredménye nem lett, ment, ami előtte, ezért akár csak egy figyelmeztetés nélkül, szimplán törölve lett, ami tilos, hátha ennyiből is ért majd mindenki, hogy ez nem helyes út.
    Eredmény? Ugyanaz ment, ami addig, illetve személyeskedő privátok például nekem, hogy ki volt az? Mintha számítana, hogy ki moderált, ha egyszer szükséges volt.

    Utóbbi időben személy szerint egy darabig nem is néztem rá a topikra, két napja viszont szóltak miatta és minősíthetetlen dolgokat találtam benne, ilyeneket:
    - Gázkamrát nekik!
    - Volt erre kísérlet pár évtizede! - kontrázott valaki.
    - Csak sajnos befuccsolt - hangzott a replika.

    Elég volt ebből, a szaloncigányozásból, a vulgaritásból. A topikot bezártam, és pár embert kitiltottam a topikból véglegesen.

    Ahonnan az egész elindult, egy borzalmasan vulgáris szövegű, hirdetésre való jelentkezés volt, amely típus a jövőben ne jelenjen meg itt! A belinkelt kép is a felhasználói tartalom része, arra is ugyanúgy vonatkozik a szabályzat, hiába egy másik személy mondta egy harmadiknak egy negyedik weboldal privát üzenetei között.

    A topik holnapig zárva marad, de ha a jövőben nem lesz kulturáltabb a hely, akkor marad zárva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák