-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
HaZse jóvoltából (köszi mégegyszer!) tegnap életemben először volt a kezemben Z10.
A véleményem az, hogy a netes cikkek, videók nem adják vissza, hogy mennyire jó maga a készülék is és a rendszer is. Élőben ver igazán oda. A BB marketing vezetését kellett volna sokkal-sokkal korábban kirúgni, mert ha ezt a prémium készüléket, ezzel az oprendszerrel, ezzel a vezérléssel az apple vagy a samsung hozza ki, és megkapják az ettől a két cégtől megszokott promóciót, marketinget, akkor most kb a BB lenne közutálat tárgya mert az emberek nagy részének ilyen lenne, ez a véleményem. Egyszerűen bűn volt ezt nem elterjeszteni, nem reklámozni kellőképpen.
Úgy voltak vele, hogy jó bornak nem kell cégér, pedig kell. Fél napnyi gondolkodás után azt mondom, hogy a készülékbe / rendszerbe nem igazán tudok belekötni! Talán egy dologba mégis, hogy miért 3 különböző verzióban hozták ki, miért nem tették bele mind a 3 rádiós egységet egy készülékbe, de ez a kérdés a világon talán pár embert érint.Csomó élményt le tudnék írni, de a többség valószínűleg ismeri a dolgot, ahogy töltögettük le (minden számítógép használat nélkül, egy kávézóban) a google appokat (kipróbáltam amiket használok, hogy mennek-e, mentek), meg pl ahogy az androidos telefonommal a BBM-mel PIN-t cseréltünk NFC-vel, mennyire kitalált és működő volt (erre pl egy állati jó reklámot meg lehetne csinálni önmagában, BBM + NFC + emberek találkoznak és utána egy teló összeérintés után tartják a kapcsolatot).
Egyszerűen minden folyamatosan működik és tele van logikus és jó megoldásokkal. (Régen ezt mondtam mindig az apple termékekről).
Számomra már nem hiszem hogy az a kérdés, hogy BB-t-e, hanem az, hogy melyiket, illetve hogy érdemes-e várni a Z30-ra. Engem megvettek az első élő találkozáskor!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest