Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZo72

    tag

    válasz LÁZ #14330 üzenetére

    Ezt a funkciót nézted?

    Beállítások-> Tárolás és elérés-> USB háttértároló (legalul, KI/BE opció)

    Néha nálam is előfordul, hogy "simán" rádugva a gépre a BBLink ugyan látja a telefont, de pl. külön meghajtóként csak a telefon belső memóriáját látom, a benne lévő külön memóriakártyát már nem.

    Ha bekapcsolom az USB háttértároló opciót, akkor a BBLlink számára megszűnik a telefonkapcsolat, a telefonban lévő memóriakártya pedig pendrive-ként fog viselkedni, a Windows (7/8) rögtön felismeri nálam.

    Ha a külön kártyára mented a fényképeket, talán ez megoldás neked is (legalábbis ki kell próbálni), ha ragaszkodsz az USB madzagos eléréshez, csak ne felejtsd el utána kikapcsolni ezt a funkciót.

    Egyébként nálam, az USB háttértároló funkció kikapcsolása után már megjelenik mindkét meghajtó a Windowsban, vagyis a belső memória is és a kártya is látszik külön külön...

    Mondjuk a WIFI-is megoldás ma már kényelmesebb.
    Azt a lehetőséget is hasznosnak találom, hogy fényképezőm képeit a OneDrive alkalmazás amint netet érzékel, magától feltölti az OneDrive (korábban Skydrive) felhős tárhelyemre, így bármilyen netes gépen csak be kell jelentkezni és ott vannak a fényképek másolatban, még ha valami történik is a telefonnal, vagy éppen valamiért a gépen van szükség a fotókra....
    (Mobilnet használat kikapcsolható, WIFI-n is megy.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák