- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
őstag
Na, ez az ébresztő szép is jó is de közel vannak a gombok egymáshoz ébresztéskor, könnyű elvéteni.(nem is ezt használom ezért)
A fényerőhöz visszakanyarodva, szerintem a csúszkával a maximális fényerőt tudod beállítani, a környezeti viszonyokhoz automatikusan szabályozza ezen sávon belül az intenzitást.Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
margithid
veterán
Na a megjött a Q5, eddig tetszik, bb10-et azért még nem látom ár úgy mint androidot.
-
margithid
veterán
válasz szildavid90 #907 üzenetére
Nem.
Partnero. -
jagertibi
aktív tag
-
-
consono
nagyúr
válasz margithid #914 üzenetére
Szerintem nincd ezzel semmi baj, ez 150 óra készenléti idő... Ráadásul pár nap, pár feltöltés után érezhetően javul az aksi!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz margithid #916 üzenetére
Én feltettem a leakelt 10.3-at, kettős is már, de nem látom, hogy nagyon változna az aksi idő az én felhasználi szokásaim mellett. Egy napot így is, úgy is kibír, az meg elég
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
-
eventus
veterán
Próbáljátok ki a 10.2.1.3337 romot. Igaz nekem Q10 van, de este 50% körül van és használom is eleget. Q5 esetében a gyengébb proci csak jót hozhat.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
margithid
veterán
10.2vel Q5 is kezeli már a 64 GB-os memóriakártyákat vagy ez a processzortól függ?
-
SsPL711
őstag
Most rakom fel épp a 10.3-at
Már Bootol, sokkal gyorsabban mint a 10.2-esek.
A Boot logó is másabb.
Na, jó a bootolás végét nem kapkodja el.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
akosxyz
senior tag
Hamarosan jön az én Q5-öm is.
-
-
margithid
veterán
Értem, no nem baj.
Így pár nap használat után nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel! Nem bántam meg, hogy ezt vettem meg.
Üzemidő nálam 2 napos, 2g-3g-t használva, 4g-t nem engedélyeztem mivel vodafonenál vagyok.
Lehet takarékosságból kikapcsolom majd a 3g-t is mikor nem használom a telefont.
Androidos alkalmazásokból 3at használok csak, opera mini, neutron és teamviewer, de mindegyik flottul megy!
Mérete nagyon bejön, az a pár mm is számít amivel rövidebb mint nexus s-em, farmerzsebben legalábbis. -
margithid
veterán
Szerintem nem sokat számít, hogy 2g-n vagy 3g-n van a készülék.
Éjjel 10 órán át 8%-ot merült 2g-n, előtte hasonló volt az érték 3g-vel is. -
Novics
senior tag
Újabb elalvós poén. Viszont most a hétköznapokra beállított ébresztés ki volt kapcsolva, helyette az ad hoc ébresztő csörgött. Azt ki is nyomtam szundira, kétszer is. De akkor sem értem, hogy hogyan állítódott át az ébresztés. Jól el is késtem a melóból.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Novics
senior tag
válasz lezerpiramis #937 üzenetére
Én több szundit is nyomok. Korábban már kerestem olyan ébresztőt, ami tud mp3-at lejátszani, ugyanis már évek óta Edvard Grieg Reggeli hangulatára ébredek, és ehhez ragaszkodok. De még semmi értelmeset nem találtam, így kénytelen vagyok telefonra kelni. Abból meg egy is elég.
-
jagertibi
aktív tag
Ezt az ébresztős dolgot nem nagyon értem A hangerő gombokkal működik a szundi. Tokban van töltőn, és simán sokkos állapotban megnyomom. Én meg soha nem késtem el miatta pedig 2 néha 3 szundit nyomok. Sőt az asszony is szintén így nyomja ja és évek óta a (Lion Sleeps Tonight-ra)
[ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
válasz jagertibi #939 üzenetére
Ezt most én sem értem, hogy hogyan lett a hétköznapokra beállított inaktív, és a másik aktív. Ma nem volt semmi gond a szundival. A hangerő gombbal szépen szundira raktam.
Aktív tokban éjszaka?... Lehet majd kipróbálom.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
jagertibi
aktív tag
-
jagertibi
aktív tag
Minden este. Folyamatosan irok vele egesz nap. Joesetben is 30-40 % estere. De mar 6 utan reggel leveszem.
Insult: egy bortok szeru cucc, beledugos, gyari Berry, magnes van benne hosszanti iranyban, a telefonba meg az erzekelo. Viszont minden tipushoz mas. A Q5 tokja nem zarja le a Q10 et.
[ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
A tokban van egy mágnes, amit érzékel a telefon. Ha becsúsztatod a tokba, akkor lezárja saját magát/megszakítja a hívást. Ha kiveszed, akkor old/felveszi. Ezeket lehet állítani. Én pl nem vetetem fel vele, mert kifene tudja, hogy ki keres. Nem céges telefon, így megtehetem, hogy nem veszem fel valakinek.
-
margithid
veterán
Nekem is bőrtokban pihen, még a nexus s-hez vettem kínából 1000 Ft környékén.
Teljesen jó hozzá és már egyszer le is ejtettem, ha nem lett volna rajta, lehet csúnya lenne a Q5öm...
Egy hét után nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal. Üzemidő irgalmatlanul jó. OS szintén, android alkalmazások gond nélkül futnak snapból. Ja és mérete is bejön, igazi zsebbarát, nexus s-nél is kényelmesebb a zsebben, pedig az csak fél cm-rel hosszabb kb. Egy kézzel is jól lehet használni.
Azt nem tudom még, hogy a snap-ot kell valahogy frissíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest