Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Bemutatjuk a Samsung Galaxy A34-et és A54-et
- Könnyű és légies lett a Huawei Mate X3
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Nem sokat változik az új Xperia 1 külseje
- Apple iPhone XS - kerül, amibe kerül
Új hozzászólás Aktív témák
-
azok a gombok... ronda számológép
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
tjb007
nagyúr
"Az SoC itt is egy negyedik generációs Qualcomm Snapdragon, de nem tudni, hogy a Pro vagy a Plus működik-e benne"
MSM8930 van benne, tehát S4 Plus, vagy Snaprdragon 400 (kinek melyik tetszik jobban).
-
sasa134
addikt
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
meglepődnél azokon a "gombokon"...
Elég negatív a cikk, érdekes, a külföldi tesztek illetve a felhasználói vélemények árnyaltabbak. Engem egyedül a hátlap zavar, amúgy rendben van a kis Q5. (jó volt kézbe venni, de azért maradok a Z10-nél
)
[ Szerkesztve ]
!! Avanti Roma !! --- Pixel 4XL & Pixel 6 ---
-
kolosanyi
veterán
Nem mintha másra számítottam volna, de nem olcsó. Nem rossz cucc, de nekem ennyit nem érne meg.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Tudom, ez most picit negatív lett. Mármint nem is negatív, csak érezni róla, hogy a Q5-öt nem tudtam úgy megszeretni, mint a Q10-et vagy a Z10-et, pedig nagyon jó kis készülék és az ára is rendben van, meg is kapta a plecsnit stb. Ha előbb jelent volna meg, mint a Q10 (vagy legalábbis előbb kaptam volna meg tesztelni), akkor valószínűleg jobban szerettem volna és mindkettőről pozitív hangulatú írás keletkezett volna. Így tényleg nem tudtam vele mit kezdeni, nem szerettem különösebben használni, de erre csak az a magyarázat, hogy előtte használtam Q10-et, ami ehhez képest egy ékszerdoboz, függetlenül attól, hogy ugyanazt tudják.
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Trend FM-en (Budapesten 94,2 MHz). / Game On minden szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
satz18
őstag
Ez a húzás kicsin nokiás volt én sztem. Nekem bejön az effajta nyirbálás.
Asus GL502VS, Lenovo x60, Xiaomi Mi 9T, PS 3
-
Renwick
őstag
Nagyon egyéni ízlés kérdése ez. Én például szinte pont fordítva vagyok, kicsit jobban is tetszik a Q5 (különösen a vörös változat fogott meg), mint a Q10, sokkal frissebb, fiatalosabb, mondhatni egyedibb. Viszont tény, hogy a Q10 egyértelműen prémiumkategóriába van belőve, ez meg nem, de ahhoz képest távolról sem spórol vele a BlackBerry annyit, mint mondjuk egy régi Curve-val.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
kisgergelyb
csendes tag
Ez a telefon belőlem egyértelműen kiváltotta a must have érzést.. ennél nem kell több nekem..
Egyetlen kérdés számomra, hogy a BIS nélküli Blackberry Hub milyen hatásfokkal működik mondjuk egy BIS-es 9900-hoz képest? És változik valami (BBM elérésen kívül) ha előfizetek BIS-re Q5-ön?
-
Graphics
Jómunkásember
Na én azt mondom számomra ennyiért felejthető a plasztikussága, mert minden telefonom vagy kap egy bumpert, vagy egy hard/soft case tokot...
Pont lesz..rom miből van akkor már alatta
,vas maradt kb erősségre, memóriát se bántották ,ami nagyon jó döntés volt, és hogy a külső, ízlés kérdése, ránézésre nekem is sokkal inkább bejön ez a gombsor.
Ennyiért jó, nagyon is jó.
[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
BrianDK
tag
Nálam is bejön, a cégünk ha lecserélné a 9320-asokat, hát nem mondanék nemet rá. Sajátnak is elfogadnám, azonban ahhoz egy kicsit még olcsóbbnak kéne lennie. Nem is tudom, előfizetéssel azért be kéne férnie egy átlag kategóriába, hiszen a RAM méretét leszámítva a hardver tök átlag, középkategória...
iPhone 7, Redmi Note 9
-
vimes
senior tag
Hát ez így nem nagyon jön be. Egy ilyen telefon nekem ne recsegjen, ropogjon, ha kézbe veszem. Lehet, hogy lesz, aki most megkövez, de én azt mondom, h vághattak volna vissza kicsit a hardverből, ha ezzel nagyobb keret juthatott volna anyaghasználatra, de akkor az ára is mérsékeltebb lett volna, de azzal csak az anyaghasználat miatt van bajom.
Akkor most tényleg jobb grafikus egység van ebben, mint a Q10-ben? Vicces."Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
sasa134
addikt
válasz
kisgergelyb #9 üzenetére
Csak T-nél kell BIS OS10 esetében, az is csak a BBM miatt. Ha nem fizetsz ott elő akkor is megy a net, push email stb csak a BBM nem.
Más szolgáltatóknál nincs ilyen megkötés, sima mobilnettel megy MINDEN (email, net stb).[ Szerkesztve ]
-
Genova1983
tag
"Maga a zenelejátszó szoftver jól működik, de vannak hiányosságai, például nincs benne hangerőszabályzó."
Nincs hangerőszabályzó???
-
sz.balazs.95
veterán
Szerintem az összes BB10-es telót pont feleannyiért kellene adniuk, mint amennyibe most kerülnek - persze Ha el is akarják adni...
(a Q5 50k, a Q10 75k, a pedig Z10 100k lenne)
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sasa134
addikt
válasz
Genova1983 #14 üzenetére
Ez valami elírás lesz - természetesen VAN hangerőszabályozó az OS10 zenelejátszójában (zene közben kell egy lefele swipe és fent megjelenik a hangerő csík/mute gomb)
-
moli.hu
őstag
válasz
sz.balazs.95 #16 üzenetére
+1
-
psychocska
tag
Tesztvideókat nem nagyon tudjuk megnézni.
-
Polllen
nagyúr
Én is kicsit meglepődtem a cikken, a máshol sokkal pozitívebb volt a fogadtatás. Meg igazából még a készült fotókon csodálkozom. Máshol szebbeket láttam.
Ha kamerában ennyit tud, az nálam nagy hiba, mert így kiesik a pixisből.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
HawerKing
őstag
En ha ilyen qwertys bbt vennek nem sajnalnam azt a + penzt a q10 re az valahogy csodaszep , ez mar kevesbe szep
▂▃▅▇ MI 9 ▇▅▃▂
-
Ezt fogják venni itthon is!
Merem remélni, hogy egyszer csak megérkezik a magyar piacra is rendesen és szolgáltatóknál is.
A gombsora megtévesztő, mert igen jól használható a Q10 hez képest is.
A Q5 a Curve új ruhája! És jól sikerült!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
GeryFlash
veterán
A 30ezres myaudio telefonok nem nyikorognak, nem is tudom mikor olvastam utoljára telefontesztnél illesztési hibákról, ez így nagyon gáz, megértem h negatívan állt hozzá Bocha, hiába korrekt a többi, a kinézet még elmenne, de a nyikorgás elég szánalmas
"Van pár ezer órám a GW2ben, szerintem nem rossz, de hamar meg lehet unni." (Kolbi_30)
-
Azért a szpídshop is elmegy a fenébe, hogy a BB 9900 fekete még mindig 149ezer!
És persze a Q5 is bő 40-el több, mint máshol.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
kisgergelyb #17 üzenetére
A BB szerverein csak a BBM forgalma megy át (a BES10-et most tegyük félre), de szolgáltatótól függően legtöbbször ehhez sem kell BIS (T-nél igen), szolgáltatói APN-en megy minden, a kapcsolódás után történik a forgalomirányítás attól függően, hogy épp mit használsz (bár ez a BBM-nél lényeges csak).
Push email akkor van, ha a kiszolgáló támogatja, tehát kvázi olyan a dolog, mint iOS-en vagy Androidon - csak éppen a Hub miatt ütősebb az egész.
-
oszi666
őstag
Azert 100 rugo.... En sokallom erte
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Pete55555
addikt
Nekem is kifejezetten tetszik, ez a fajta "butítás"
Ugyanazt megkapja az ember, mint a nagynál, csak szerényebb borításban. Más gyártó is példát vehetne róluk.
Akinek nincs pénze rá, megveszi a Q5-t, és szeretni fogja, mert nem egy agyonbutított lassú, rossz kamerájú, laggoló valami a Q10-hez képest.
Ugyanakkor egy komoly üzletember, akinek mondjuk számít a megjelenés, az nem a Q5-t fogja venni, hanem a Q10-et. Jól van ez így. Nem is igazán állít konkurenciát magának a cég, hiszem olyan nagy az árkülönbség, aki Q5-öt vesz, az nyilván azért teszi, mert a Q10-et nem is tudná megvenni, így a BB-nek sem lenne haszna....Szeretem leracsniztatni...
-
iSheep
csendes tag
"Sanszosan szándékosan."
-
sasa134
addikt
válasz
Pete55555 #30 üzenetére
Így van, sztem elég jól pozícionált készülék, az ára hamarosan becsúszik a 80 ezres sávba és akkor semmi gond nem lesz vele. A színvilága is a fiatalosságot tükrözi, elvégre a feketén kívül van fehér, vörös és pink is belőle (illetve pink csak lesz). Elég jól néz ki sztem vörösben klikk
A belbecs nincs megnyírbálva, gyors mint a szélvész, a BB10 teszi a dolgát, szép az IPS kijelző, van memóriakártya foglalat, ott a HUB, a valós multitasking képesség, a király gépelési élmény, jó kis cucc ez!
-
kristof83
aktív tag
Van már Viber az OS10-re???
Amíg nincs addig nekem felejtős...utána meg Q10 -
Coq
aktív tag
A teszt valoban kicsit negativ hangvetelu, a vegen meg is lepett, hogy az "Ajanlott" plecsnit kapta - bar szerintem meg is erdemli, mivel igen jo kis telefon ez !
-
Zolik
senior tag
Egy nagyobb ujjú ember képtelen használni az ilyen kis mütyűröket, egyszerre nyomok le 2 gombot...
Amúgy összehasonlítva a Nokia 925 tesztel (ahol le lett húzva hogy milyen drága) ahhoz képeset ez hogy kaphatott ajánlottat? Ennyi pénzért már tabletet vagy netbookot vesz az ember, esetleg phonepadot. Egyszóval pénzlehúzás az egész!'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
válasz
kristof83 #38 üzenetére
Na ezt most nem értem..
Akkor ez most a zombi, vagy üzletember-hez szólt?
Van egy nagyon nagy céges ismerősöm. Egy általa is említett "igen koszhadt" Curve-van. Attól még igen jelentős üzletember és EMBER is egyben.
Zolik: Akkor nem veszel!... Gondolom neked sem volt a kezedben egy ilyen gép sem rendszeres használatba...
[ Szerkesztve ]
-
Ryoo
senior tag
Erről csak kéne egy MA!TV, még érdekes is lenne, nem úgy mint a 26-ik ugyanolyan samsung tabelttel.
OnePlus Nord CE 5g, Lenovo Legion Y540, PS 5
-
kisgergelyb
csendes tag
válasz
lezerpiramis #28 üzenetére
Köszi, akkor az "egyszerű felhasználó" nagyjából annyit vesz észre BB 7 OS és BB10 között, hogy nem kell BIS-t fizetni és kicsit nagyobb az adatforgalom, ha jól értem.
Lehet hogy nem fogok bírni magammal és benevezek egy kis Q5-re, ha normalizálódik az ára
-
psychocska
tag
tesztvideókra továbbra is 403-at dob
-
-
prolad
őstag
Szerintem nagyon rendben van a gép,külsőleg is oké,a belső pedig ot van a q10 közelében,100-ért elég jó vétel.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
kisgergelyb #42 üzenetére
Azért ennél bonyolultabb a dolog, de első blikkre valóban kb. ennyi a lényeg
-
kisgergelyb
csendes tag
"A kijelző sanszosan nagyobb felbontású"
A felbontás hajszál pontosan ugyanannyi mint a Q10-nél, viszont a fogyasztás az eltérő panel miatt lehet más. Nem így akart lenni?
-
prolad
őstag
válasz
kisgergelyb #48 üzenetére
Lehet,hogy arra gondolt,hogy a q10-nél pentile van,itt meg nem.Nagyon használatfüggő,melyik mennyit fogyaszt (pl. amoled böngészés közben elég sokat).
-
Ádám16
addikt
Szerintem a külseje eléggé a Q10 alatt maradt, viszont az árkülönbség miatt ezt jobb vételnek találom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadaiak QWERTY billentyűzetes újdonsága gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a Q10, csak sokkal olcsóbb. És emiatt nagyon plasztik.
- Xiaomi Redmi 5A 16GB Szürke / 3 hónap garancia / Normál állapotban
- Huawei P30 Pro 128GB Jégkristálykék / 3 hónap garanciával / Normál állapotban
- Huawei P9 32GB Szürke / Normál állapotban / 3 hónap garanciával
- Honor 8S 32GB Kék / Normál állapotban / 3 hónap garanciával
- Huawei P30 Pro 128GB Aurora kék / Normál állapotban / 3 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 10C 128GB 4+2 GB ram dual okos készülék, 3-hónap garanciával + számlával! Egyedi tokok!
- Samsung Galaxy A40 64GB 4GB RAM kártyafüggetlen + dual mobiltelefon + garancia + egyedi tok! AKCIÓ!
- Xiaomi Redmi 9 64GB 4GB RAM Dual 3-DB Mobiltelefon /garancia/ 6.5"/ujjlenyomat o/ 5020 akku/ AKCIÓ!
- Huawei P30 Pro Black 6/128Gb, gyönyörű állapotban.
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB 4GB RAM Dual Mobiltelefon + garancia! AKCIÓS ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest