Hirdetés
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Karunkon az AMOLED-re váltott Fenix 8
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pavlo
aktív tag
válasz lugosi #10608 üzenetére
Pedig anno a Z10-emre rá volt hekkelve a Telekom-os Mobiltárcás is egyérintéses fizetés. Nagyon jó menő dolog volt a BlackBerry-mmel fizetni, egészen addig amíg meg nem szüntették ezt a lehetőséget. Sőt, továbbmegyek, ha áttettem a SIM-em a 9900-ba, azzal is működött. Sajnos ezeknek az időknek vége. Szép korszak volt.
-
krioxen
csendes újonc
Mol limo-t használ valaki? Nekem működik minden, kivéve a helymeghatározást, viszont így nem tudom kinyitni az autót... a többi alkalmazasban megy a gps.
-
atoth
aktív tag
válasz krioxen #10610 üzenetére
Arra tippelek, hogy a Google Play Services-t keresi, de nem találja. Nálam hasonlóan viselkedett a BKK Futár. A Cobalt-féle hekkelt Play Services elvileg megoldja a problémát, sajnos, a gyakorlatban nálam (PP SE) használhatatlan volt, mert naponta többször is újraindult tőle a telefon.
-
-igu-
addikt
Ha teljesen ki akarom csapni az agyát a vasnak, akkor protect kikapcs, jelszavak kikapcs, factory reset, világbéke, dá?
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
lugosi
MODERÁTOR
Nálam minden lázadozásom ellenére napi használatban van, igaz csak mint másodtelefon, de rengeteget netezek róla.
Nem tudom pontosan hány éves, de valami elképesztő az üzemideje. A jóval fiatalabb szifon Plus-om a fasorban sincs hozzá képest akkuidőben. Egyik nap rajta felejtettem a netmegosztást reggeltől estig, lement 39%-ra, más telefon a felétől megfekszik.
Ezért haragszok rájuk, hogy így elrontották a dolgokat, mert amúgy jó cuccokat csináltak. -
-igu-
addikt
mostanra a hátlap nagyon gejl lett, ragad, fel van puhulva, szinte kenődik. Gyakorlatilag ha ránézek, már attól karcolódik (metsző a pillantásom). Régen a Nokia 6250 gumi burkolata nézett így ki, de arról kiderült, hogy az olajat nem szerette. Ez meg a fiókban ül több, mint egy éve.
Ilyen állapotban ez nem fog piacra menni.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
lugosi
MODERÁTOR
Merem ajánlani a hardshell-t a hátlapra. Nekem az van rajta új korától kezdve, nagyon jót tesz neki, a fogása is sokkal jobb lett a telefonnak. Én azt javaslom, hogy vegyél egy olyat, tedd fel rá. Így persze maga a probléma nem szűnik meg, de nem érintkezel a hátlappal. Esetleg ha később mégis cseréled a hátlapot, akkor is érdemes a hardshell szerintem.
-
-igu-
addikt
válasz lugosi #10632 üzenetére
a kezdetektől hard shell-t használtam, sőt van belőle tartalék is
amikor beköltözött a fiókba, akkor vettem le róla, ment vissza a telefon a gyári dobozába (ott szűk a hely, nem fér el a hard shell)
csak arra tudok gondolni, hogy amikor letakarítottam, valami vegyi anyag beleette magát a felületbe, aztán egy év alatt szépen megette az egészet[ Szerkesztve ]
-
tomee007007
őstag
Sziasztok!
Elgondolkodtam a napokban, hogy nosztalgiából visszatérnék a PP-hoz
(egy évig nyúztam egy SE-t, nagyon szerettem mint munka telefont, de túl sok volt már a kompromisszum). Jelenleg kizárólag 2. készüléknek telefonálásra, MS dokumentumok kezelésére, céges emailezésre (kb 4-5 fiók) +kis netezés és gps-re használnám. Azt olvastam hogy az áruházat leépítik és már nagyon frissítik....
Hogy látjátok mint aktív használók, a fenti célokra még alkalmas a készülék? -
Pavlo
aktív tag
válasz tomee007007 #10648 üzenetére
Nem tudom mennyire szeretnéd szerkeszteni a MS dokumentumokat, inkább megtekintésre valók szerintem. A többire tökéletes lehet. Tégy egy próbát és megtudod.
Szerk..:
A netezés még működik, van pár oldal ami hisztis. Állítólag jött ki egy új autoloader amiben frissítették a webkit-et. Gyakorlatban nem tudok olyat aki ki is próbálta volna.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest