- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz Stauffenberg #199 üzenetére
Ok, semmi nem 100%-os persze, de szerintem az bátran kijelenthető,hogy IPS sokkal kevésbé hajlamos a beégésre mint az OLED vagy AMOLED.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Adikosa
tag
válasz tomboy0013 #200 üzenetére
Az én G6-om be szokott égni. Pl az értesítési sáv ikonjai folyton beégnek, és halványan látszanak ha egy teljes képernyős alkalmazásban vagyok, aztán egy idő után eltűnnek.
-
addikt
válasz Stauffenberg #199 üzenetére
Jelen, LG Nexus 5x, zéró beégés, pedig navigációra is mindig használom.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Adikosa
tag
válasz tomboy0013 #206 üzenetére
Nem ennyire durván, de hasonló módon "beég" a G6-om kijelzője sajnos. Külföldi fórumon másnál is előfordult, itteni topikjában valóban nem volt ilyenről szó, lehet csak az enyém ilyen.
-
babosmiki
addikt
válasz tomboy0013 #208 üzenetére
De nem ám, ez egy 16:9-es telefon....
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
addikt
Tudnál a telefonodról ide berakni egy fényképet, hogy hogy néz ki a hiba?
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
stilo18
addikt
Telekom-nál előrendelhető már
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Adikosa
tag
válasz tomboy0013 #213 üzenetére
Raktam fel pár képet, ez a sajátom:
Link -
Palapo
aktív tag
Agyalok, hogy előrendeljem-e a G7-et...
Most G4-em van.
Nem tudja valaki,hogy mikor lesz itt a mobilarénán a G7-ről teszt?
Nyugodtabban rendelném elő,ha elolvastam a tesztet.Ha kell egy kis izgalom,játék,sport,stratégia akkor ezt ki kell próbálnod: http://www.powerplaymanager.com/r735324
-
stilo18
addikt
-
Palapo
aktív tag
Én is láttam,hogy sok külföldi teszt van már,de hát sajnos az angol nem megy nekem...
Jó lenne,ha 1 héten belül meglenne a Mobilarénás teszt,mert a Telekomnál Június 7-ig lehet előrendelni.
Azt néztem,hogy csak feketében van náluk...Ha kell egy kis izgalom,játék,sport,stratégia akkor ezt ki kell próbálnod: http://www.powerplaymanager.com/r735324
-
Palapo
aktív tag
válasz tomboy0013 #225 üzenetére
Holnap éjfélig lehet előrendelni a telót.
Eddig az összes okostelefonomat úgy vettem meg, hogy elolvastam a tesztjét.
Megszokás.
Nem tudom...
Nem szeretném, ha valami kellemetlen meglepetés érne....Ha kell egy kis izgalom,játék,sport,stratégia akkor ezt ki kell próbálnod: http://www.powerplaymanager.com/r735324
-
tomboy0013
veterán
Pedig érhet kellemetlen meglepetés bármikor bárki termékével, attól nem óvnak a tesztek. A kötelezőt meg hozza, nagy meglepetés már nem érheti az embert 2018-ban a felső kategóriás telóknál. Amúgy meg totál felesleges előrendelni is, ezeket a készleteket nem fogják elkapkodni az tuti
-
Palapo
aktív tag
válasz tomboy0013 #227 üzenetére
Pont ezen agyaltam,hogy mivel úgyis költözünk kb. 2 hét múlva. Kell oda otthoni szolgáltatás is és a Magenta csomagban(Telekom) plusz 30ezer ft készülékvásárlási akció is van,de mivel most csak előrendelhető,így nem érhető el a G7.
Most egyenlőre inkább jegelem.
Megjegyeztem az árát.Amúgyis nincs semmi baja (még) a G4-esemnek...
Ha kell egy kis izgalom,játék,sport,stratégia akkor ezt ki kell próbálnod: http://www.powerplaymanager.com/r735324
-
babosmiki
addikt
Jöhetne már...
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
h4h01
senior tag
Csávó ez megmondja a frankót Flossy Carter review! Ütős készüléket dobott össze az LG!
-
aTe014
aktív tag
Még az X-et is leveri sebességben: LGG7 vs. iPhoneX
És az is fura LG részről, hogy már ilyen sok helyen kapható (és ezek többsége megbízható bolt), viszont a MA-s hivatalos teszt még ki sem jött.
i14Pro
-
gretzky77
veterán
Nem tudom mindig jönnek a kommentek,hogy gyenge akksi! V10,G6 esetén is ment a nyafi aztán semmivel nem gyengébb mint bármelyik másik flagship! G6-ot használok és abszolút jól bírja az akksi pedig nyúzom rendesen! Ez sztem csak kifogás,hogy valamibe bele lehessen kötni!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Fred23
nagyúr
Köszi, azóta néztem már pár tesztet, és tényleg jobb, mint amit vártam! A rendes használat viszont eléggé szubjektív, játék, böngészés, videózás, telefonálás -nagyon nem mindegy, miből mennyi van.
gretzky77: Nem sok ember akar szerintem direkt fikázni, bár tény, hogy van ilyen is, és az is tény, hogy 3000 mAh nem túl sok. Ettől függetlenül ez a G7 sokkal jobban teljesít akkuban, mint azt előzetesen feltételeztem:
Itt jól meg vannak gyötörve a telók.
-
addikt
Vaoo pariban lenne az S9-el az üzemidő terén? Azt nevezem!
Amúgy én is most találtam rá a Flossy-s tesztre a youtuben, nagyon tetszik a telefon! Az ára remélem jövőre a felére esik, akkorra jó vétel lesz!
Amúgy akinek megvan a telefon, pár fotót rakhatna fel ide is, kiváncsi vagyok rá.
-
aTe014
aktív tag
-
Fred23
nagyúr
-
PeteePeti
őstag
6 GB RAM-mal és legalább egy 3500 mah-os akksival sokkal meggyőzőbb lenne ugyanezzel az árral! Így már agyalni kell rajta!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest