- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
őstag
mi band 1, 2 volt. utána jelent meg szerencsére a bip. vettem egy 4-est is páromnak amikor megjelent a színes kijelzővel, de nem jött be neki se, így visszavittem. banden nem lehet elolvasni kb semmi értesítést, az a hangyafax kijelző arra nagyon kevés.
képekre mit reagáljak? téged az meglepett, engem nem
ne a marketingesek által kiagyalt nevek alapján vegyél bármit is, mert akkor sok csalódás fog még érni. elég sok gyártó kamuzza rá (nyilván akkor lenne őszinte bármelyik is ha nem pénzt akarnának keresni hanem barátokat) előszerettel pl ezt a bullshit "sport" kifejezést a termékére. ignis "sport"? az se fog ám 5mp alatt 100ra gyorsulni, se 280-at menni a pályán. szóval ha netán sportkocsira is vágysz ne azt vedd
órát meg add el és vegyél olyat ami a te igényeidhez szükséges dolgokat jól tudja és ennyi. legközelebb meg olvass teszteket vagy kérdezz attól akinek már van. tök fölösleges ezen ennyit rugózni, nem egy házat vettél 30 év hitelre amit nem tudsz eladni se. ez csak egy óra, annyiért, amennyibe lassan egy családi vacsora kerül egy átlagos étteremben...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest