- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
#703SztiviVander
Köszi az infókat, annyira nem is aggódok emiatt, csak érdeklődtem. Vigyázok általában én is a cuccaimra, pl.a telefonjaimon sincs soha semmi védelem, max egy szilikon tok. Inkább a szoftveres rész érdekel, hogy jól működjön, mert ha ez sem válik be, nem tudom mi legyen. Asszonynak Alma 6-osa van, de az nem nekem való -
ftamas0201
senior tag
Páromnak kb 3 hónapja vettem egy GTS 2e órát. Értesítések tökéletesek, hívó név és szám kijelzése tökéletesen működik, mindenféle értesítés gond nélkül megérkezik rajta.
Nekem pedig egy GTR2 van, a zepp alkalmazás frissítéseivel és magyar nyelvre váltásával együtt illetve most pár napja a firmware amit kapott az óra, már ezen is tökéletes minden értesítés és számkijelzés.
Amit a GTS2e-nél én észrevettem az annyi, hogy a festés (aranyozottat vettem lila szíjjal a páromnak) elég vékonyka rajta így vigyázni kell hogy ne koppintsd oda semminek mert pillanatok alatt lejön abban a pontban a szín. Talán fekete színnél ez nem lenne annyira feltűnő, nem tudom.
Sok negatívumot én a két hónap használat alatt nem tudok felhozni, sőt, én is sokkal rosszabbra számítottam, kellemes meglepetés az óra. Nagyon kényelmes is hordani, felpróbáltam párom GTS2e óráját is a "téglalap" forma is nagyon kényelmesnek bizonyul és a gtr2 kör alakja is pillanatok alatt megszokható.
A 100% elégedettség az lenne számomra, ha az óra is magyar nyelvre váltana, de talán ezt is megéljük hamarosan, nem régi firmware frissítésnél jött három új nyelv az órára, talán egyszer be fog kerülni a magyar is, ha már a zepp-re visszavezették hivatalosan is[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz ftamas0201 #707 üzenetére
gtr2e-be most raktak az uj fw-el harom nyelvet, egyikrol se tudom elkepzelni hogy nagyobb piac lenne mint a magyar. rejtely miert vannak benne olyan nyelvek amit 1m ember beszel, mig egy 10m-s nyelv meg csak elvetve kerul be ilyen eszkozokbe.
egyebkent nezegettem egyket napig az uj zeppet, hatarozottan jobb lett, kezd a hasznalhato kategoriaba esni. de nekem hianyzik hogy nem irja az app nevet ertesitesnel, ikon is mindnel az app feliratu. pedig nem lehet raketatudomany ha minden 3rd party app fejlesztoje meg tudta ezt ugrani. ugyhogy nekem meg mindig a notify & fitness ami mindent tud (onallo modban fut, zepp le van tiltva) amit kell.[ Szerkesztve ]
-
razzorr
őstag
válasz ftamas0201 #707 üzenetére
Nagyon köszönöm a kimerítő válaszod,hasznos volt. Én elvagyok az angollal,nem zavar. Már csak a kérdés hogy a sima GTS2 vagy az "E" változat. Talán annyira nem fontos a hőmérséklet jelzés, cserébe a simában fel tudom venni a hívást és bele tudok szólni az asszonynak hogy "mindjárt otthon vagyok"
-
ftamas0201
senior tag
Hőmérséklet jelzés pl pont nem jó funkciója az órának, az iszonyat pontatlan, általában mindig kihült állapotban vagy az érzékelő szerint
Én gtr2ben pl azért vettem a teljes értékűt mert az edzett üveges, jobban bírja a strapát talán, azt hiszem gts2nél is így van, itt is 9h karcállóság van valami spéci üveggel.
Én ez alapján választanék a helyedben hogy mennyire gyötröd és vigyázol rá. Ugye egy órát akaratlanul is megütsz egy asztal sarkához akár stb.. Ha már ezektől megvédi a kijelzőt a kicsit több felár akkor simán megéri, én így gondolkodtam, mert ugye egyébként a két eszköz ugyanaz leszámítva a hőmérséklet mérést ami szerintem és a párom tapasztalata szerint is egy rakás semmi. -
addikt
válasz ftamas0201 #710 üzenetére
A homerseklet meres nem pontatlan. A borod homersekletet tudja merni (vagy a levegoet, ha leveszed), nem a maghot.
> mert ugye egyébként a két eszköz ugyanaz leszámítva a hőmérséklet mérést
meg leszamitva a wifit, a hangszorot, a beepitett tarhelyet a zeneknek es hogy az 'E' verziok aksija 2x annyi ideig birja. -
SkyTrancer
senior tag
Tegnap páromnak vásároltam egy GTS2 órát, viszont ami feltűnt
Egy nap alatt 50%-ra merült az akku, ( always on display ) kikapcsolva képernyőidő 5sec
Viszont tegnap este és ma este is volt nyomkodva ( hogy egyáltalán megnézzem már milyen beállítások vannak stb )
Gyári minden a számlap minden, nem volt elállítva semmi
Akkumulátor az elég hígfos így
A másik ami rettenet érdekes, hogy azt írja IOS-el is működik...hát
Veszettül érdekes, hogy tegnap este kibontás után összepárosítás után egy hívást indítottam a telefonra és rögtön ki is jelezte az óra névvel számmal hogy én hívom
Következő hívásnál már csak ismeretlen névvel látszódtam de a telefonszám az még látszik.
Reggelre viszont már hiába hívtam az órán nem jelentkezett hogy lenne bejövő hívás
Egyéb értesítések aránylag jól megjönnek üzenetek stb, de a hívás nem
Most este elfelejtettem a telefonnal és az órával is a kapcsolatot, majd újra párosítás
Két órát lát a telefon most megint jó a hívás, de másodjára már megint név nélkülIrgalmatlanul idegesítő
Másik 4 kerülettel arrébb lévő időjárási adatokat mutat, és az se frissül
48 ezer volt az óra, most ha el kéne adnom 8000 ft-ra tippelném az értékét, mert semmi de semmi használható nincs benne
Ez mind így normális ?
-
addikt
válasz SkyTrancer #712 üzenetére
Az idojaras reszet tudom csak kommentalni: Ezt be tudod allitani a Zepp appban. Nekem is rossz varost mutatott eloszor.
-
SkyTrancer
senior tag
Tehát ahova megyek mindig át kell állítani, hogy most akkor hol vagyok ?
Szuper cucc
Amúgy Pesten belül kb 10 opció van, aztán vagy szerencsém van vagy nincs
Legalább a telefonról húzná át azt hogy X. kerület, de így...még ez is olyan hogy semmilyen -
ftamas0201
senior tag
Bőr hőmérsékletére kinek van szüksége? Mindenféle kötekvés nélkül érdekelne ez engem. mert a testhőnek még van értelme, de a bőr hőmérsékletéből nem lehet megállapítani semmit. Ezért is tartjuk haszontalannak ezt a funkciót.
Igen, elnézést a pontatlanságért, van pár funkció amit még tud a főverzió, ezeket én nem használom, talán ezért is maradt ki a fejemből. Barátnőm gts2e órája addig bírja mint az én GTR2-m, úgy hogy minden be van kapcsolva (stressz figyelés, percenkénti pulzus stb..), szerintem nincs jelentős különbség fogyasztásban. -
SztiviVander
őstag
válasz ftamas0201 #715 üzenetére
gtR2e-vel hasonlitsd ossze ne a gtS2e-vel. almat almaval. dupla uzemido (gtr2 vs gtr2e) azert nalam a jelentos kulonbseg kategoria...
homerseklet meresnek valoban semmi ertelme, pont amnyira mint az oraba beszelgetni. nekem haszontalan hulyeseg mindketto.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ftamas0201 #715 üzenetére
Igen, ez a homero tenyleg csak egy gimmick. Talan, ha 40 fokos a borod, akkor tud jelezni, hogy valami nem stimmel, de azt mar az ember is eszreveszi.
Ahogy irtak felettem, a kerek verziokban joval nagyobb aksi van. A GTR 2e-val van ertelme osszehasonlitani.
-
razzorr
őstag
válasz ftamas0201 #710 üzenetére
Igen ez a hőmérséklet dolog is érdekes, mert amikor viszem a gyereket oviba, mindig a csuklóján mérik az óvónők
A 9H miatt a GTS2 mellett fogok dönteni, bár ha valaki meggyőz hogy ebben az ársávban van más márka (nem Garmin),akkor rákukkantok.
Pl.itt ez a Bip sorozat, lövésem sincs milyen, csak látom olcsóbb, így azt gondolom tudásban azért elmarad Nektek tapasztalat más márkával vagy más Amazfittel? -
kenuba01
tag
válasz SkyTrancer #712 üzenetére
Nekem GTS2 van de amit írtál sajnos csak a jéghegy csúcsa....probáld ki a lépésszámlálót amikor nem lóbálod a kezed pl. bevásárlókocsit tolsz vagy zsebre tett kézzel mész....vagy edzés esetleg fizikai terhelés esetén néha ellenőrizd le a pulzusszámot amit kiír és ami a valóság....
[ Szerkesztve ]
-
SkyTrancer
senior tag
válasz kenuba01 #721 üzenetére
Páromnak lett véve, ő használja, egyenlőre nincs mihez viszonyítani, tudtam hogy az adatok csak dísznek lesznek rajta, már azzal is kiegyeznék, hogyha mindig ugyan annyira pontatlan lenne, szóval egyformán hoki
Amúgy csecse meg minden, de ennyit nem ér az már egészen biztos, de az is lehet hogy azzal sem segítettünk neki hogy iphone-al kapcsoltuk össze, az meg a másik fele a dolognak... Az is egy imádnivaló jószág, de az már más kérdés -
SztiviVander
őstag
van sok más gyártó terméke ami olcsóbb, de az kb mind a kínait másoló kínai kategória. egyet kipróbálsz rájössz hogy nem véletlenül fele-harmad annyi az áruk mint az amazfiteknek. még a haylou solar ami egy xiaomi közeli márka is jóval gyengébbre sikerült. illetve ami most már egész jó belőle az árban már a gtr2 fölött van. ismertebb márka még ebben a középkategóriában talán csak a huawei, ha kifogsz valami jó akciót akkor egész közel tud lenni árban az amazfitekhez. de az sem tökéletes ahogy semmi sem az, csak lehet az pont olyan funkcióban/tulajdonságban nyűgös ami nem érdekel.
a bip egy más sorozat, valahol a gts és a mi band-ek között. az se rossz, csak az a kicsi, kis felbontású lcd kijelzője meg a nagyon olcsó műanyag kinézete miatt nekem már 2 évvel ezelőtt ment a fiókba (mondjuk strandoláshoz vagy koszos melóhoz még most is inkább azt veszem fel, mert azt már nem sajnálom ha véletlenül nekiverem valaminek). de van kollegám aki mai napig elégedetten használja. nem vagyunk egyformák. szerencsére.
-
PROHARDVER!
kenuba01 és SztiviVander, ezt fejezzétek be, különben mindketten ki lesztek téve a topikból!
-
kamillo67
tag
Felraktam egy pár régebbi saját és módosított óralapot (magyar felületűek) az Amazfitwatcfaces-re.
-
internetezoo
senior tag
Most lett egy GTS 2 mini.
Zepp csatlakozva, egyéni számlapot se a Notify, se az AmazFaces nem tölti fel. Mi lehet az oka? Valóban téglásítja? -
egykori
őstag
-
egykori
őstag
válasz kamillo67 #733 üzenetére
Nekem ez a kék-sárga nem nagyon jön be, de maga a számlap beosztása, a számok nagysága, elhelyezése nagyon rendben van.
Én reggel 7-től 21 óráig használom az AOD-t, így 6 napot bír, ez nekem megfelelő.
Még azt kérdezném, hogy az editorral beállítható, hogy az AOD mit mutasson? Az említett bordó számlapon ki lehet tenni a lépésszámot és az akku százalékot? Bár, lehet, hogy ez is növelné a fogyasztást... -
internetezoo
senior tag
Kiderült miért nem töltötte fel a számlapot. Mert nem volt hely, a 4 hely közül egyet töröltem. Erre úgy jöttem rá, hogy a Zepp kérdezte felül akarom-e írni. Notify, AmazFaces ezt nem tudja akkor.
Másik: ahhoz, hogy magyar nyelvű legyen az óra menüje kellene a firmware is, egyelőre nem találtam semmilyen transifex, localization translator megoldással ahol a mezőbe kell írni a fordítandó szöveget. Csak egy telegramos Huami fw hírcsatorna van.
[ Szerkesztve ]
-
egykori
őstag
-
patakidr
aktív tag
Sziasztok, a legújabb Zepp frissítés óta nem jelzi a hívásokat az órám. Egy pillanatra felvillan a kijelző, de semmi nem történik (GTR2) az asszony GTS minijénél ugyanez a helyzet. Ti nem tapasztaljátok? Most megpróbálok egy factory resetet, hátha...
-
havri1
félisten
válasz patakidr #739 üzenetére
Nem csatlakozik BT-n az órához, mármint alapból, ezért nem jelzi.
(a zepp igen, értesítések mennek is, de a hívásjelzéshez külön kell csatlakoznia közvetlenül, mint egy headset. Nekem MIUI alatt a telefonon ki is írja, hogy csatlakoztatva Amazfit GTR... Ha ezt nem látom, nálam sem jelzi a hívást)
A gyári zeppel nekem is néha előfordul, befagy ez a része.
Órán settings/network/bluetooth/töröld a telefont.
Telefonon beállítások/bt/párosított eszközök, innen töröld az órát.
És add hozzá. Ha nem fog (volt, hogy nem akarta), akkor órát eltávolítani Zepp-ből, fr, és újra.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Tehát ezt kell látnod:
Ha itt nem csatlakozik az óra, nem fog átmenni sem a hívás jelzés, sem az ezzel kapcsolatos dolgok.
Ettől függetlenül a ZEPP csatlakoztatva, értesítések jönnek. És tuti hiba, mert ha lecsatlakozik, akkor az istenért nem hajlandó csatlakozni újra, csak a fent leírt módszerrel.[ Szerkesztve ]
havri
-
F.B.I.
veterán
GTS2, legújabb Zepp, frissítést követően pár napig jöttek a hívás értesítések, most nem. A kapcsolóval nem tudom ki - bekapcsolni valamiért. Valakinek ötlet?
Samsung S10e. Rakjam az egészet újra (unom).Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
-
havri1
félisten
-
egykori
őstag
"Egy ideig jó lesz."
Ez nem hangzik jól, de valószínű, hogy így lesz. Hát, gondolkodom, hogy emiatt végig csináljam az általad leírt lépéseket. Azután, gondolom, ismét be kell állítani az órát. Talán megvárok egy frissítést, hátha...Az AeX 5.13.3 van nálam lementve, ami talán két hónapos lehet. Van értelme ezt feltenni? De akkor elvesznek az eddigi adatok, vagy nem?
Nem tudom, hogy a Zepp hibája-e ez, vagy esetleg az androidban a Bluetooth. Neked milyen telód van? Nekem Xiaomi Mi 9.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest