- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
Új hozzászólás Aktív témák
-
graho
újonc
Sziasztok. 2 napja használom BIP után a GTS2-t. Minden egész jól működik, de az SMS átjelzés sehogy sem jön össze. Van valakinek valami ötlete? IOS Iphone7, Zepp app.
Köszi a válaszokat. -
graho
újonc
Igen. Kétszer van ott a Bluetooth alatt. A hívások működnek,csak az sms nem.Már mindent kipróbáltam szinte. Más értesítések OK.
Köszi a válaszodat. -
Kispósi
aktív tag
próbáld meg ki-be kapcsolni a zeppben a profile - gts2 - notification and reminder - incoming sms-t
-
graho
újonc
Megpróbáltam azt is. Telefon, óra újraindítva. Hívások, értesítések rendben, sms továbbra sem.
-
Peathee
aktív tag
Sziasztok, 5 napja vagyok elégedett GTS2 tulaj (ezüst színű) Egy dolog viszont hiányzik.
Tényleg nincs, vagy csak én nem látom a visszaszámlálást? Hogy be tudjak állítani 8, 10 v tetszőleges időt.
Köszönöm. -
graho
újonc
Szia. igen a Widgets menüben van: "Countdown".
Tegnap jött egy FW frissítés: 3.1.0.4-lett. Mutatja a tárhelyen lévő szabad hely méretét pld.
Nekem az sms-ek nem jönnek át az órára továbbra sem. -
graho
újonc
Próbáltam angolon is, de ugyanaz. Még küzdök vele.
-
Peathee
aktív tag
válasz veressjanos #112 üzenetére
Ohh, csak az érintő képernyőn lapozgattam. Most jöttem rá, hogy az oldalsó gomb lép be a menübe.
Jól van ügyes voltam. Köszi szépen! -
avkovacs
csendes tag
Sziasztok!
A BT telefonálás hogy működik pontosan?
Van fülesem ami szoktam használni - ha hívnak előveszem a tokból és úgy telózok - , de nyilván néha csak a kezemen megnyomva egyszerűbb lenne felvenni, ha tudom, csak 1-2 szó a válasz.
Tud egyszerre mindkettő füles csatlakozni? Lehet beállítani priorítást? Mármint ha az óra mindig össze van kapcsolva és előveszem a fülest, akkor azon csatlakozni?
Illetve ha az óra van csatlakoztatva és telefonon veszem fel, akkor is az órán fog szólni?
Lehet hülye kérdések, de a mindennapi hasnzálat sorána fontosak számomra.
Mert ha "használhatatlan" akkor még a 2e-t vennék, bár ezüst bárti vagyok. Szerintetek ott a zöld szíjas megoldás áll hozzá legközelebb vagy a szürke?
Akinek van tudna lőni képeket esetleg? Mert a probó képekem minden nagyon szép -
avkovacs
csendes tag
válasz veressjanos #115 üzenetére
Ó szuper! Köszönöm!
Ezek szerint akkor 2 BT "füles" is tud csatlakozni a telóhoz és amelyiken felveszem az lesz aktív. -
Mano66
senior tag
Sziasztok.
Tudja valaki,hogy a hivatalos " [amazfit.shop] " oldalról rendelt dolgokért kell-e Áfa + Vám-ot fizetni.Elvileg uniós bolt. "Az Amazfit hivatalos olaszországi és európai üzlete."Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Holnap lenne egy ilyen órám. Az érdekelne, hogy 22mm-es e a szíj, mert a sima GTR az és kompatibilis e ehhez???
Köszönöm a választ! -
SztiviVander
őstag
Ahogy látom kb 15e-el lesz olcsóbb itthon a gtr 2e mint a gtr2. Az már a vállalható ár körül van, szerintem ha lesz készleten 1-2 hét múlva akkor veszek is egyet. Szint még gondolkozom hogy fekete, szürke vagy a világos alu legyen. Az meg főleg szimpatikus hogy tovább bírja akksival mint a 2. A hangszóró meg a wifi baromira nem fog nekem hiányozni, kb sose használnám.
-
Kispósi
aktív tag
válasz SztiviVander #122 üzenetére
Feleségemnek szürke van nekem fekete. Utólag a szürke jobban tetszik. A feketének kicsit műanyag hatása van mellette, de kinek mi, nem győzködni akarlak. Illetve a szürkét nagyobbnak látták páran, szerintem optikai csalódás
-
avkovacs
csendes tag
Ipon-on a classic most 58 490, olcsobb mint alin keresztul...
-
marostagos
csendes újonc
Üdv!
Gts2 tulaj leszek most várom az órát. Már előzetesen keresgetem hozzá a szamlapokat találtam is egy csomó Magyart de az gts re valók. Könyörgöm mondjátok azt hogy kompatibilis a 2-vel. Ha nem akkor hol találok magyar szamlapokat a 2-hoz? -
veressjanos
aktív tag
válasz marostagos #126 üzenetére
Az amazfitwatchfaces.com oldalon van jónéhány.
Lehet, hogy butus a kérdés, de miért kell magyarnak lenni egy számlapnak? Az időt spanyolul is pont úgy írja ki, nem?🙄 -
szhallai
csendes tag
Sziasztok!
A hét végén megjött a Lurdyba a GTS 2 és a GTR 2. Vettem egy GTS 2-t. 60k
A Hívásnál csak a számot írja ki, Ez csak akkor működik névvel, ha a telefont átálítom angolra? Más megoldás nincs?
Köszi -
marostagos
csendes újonc
válasz veressjanos #127 üzenetére
Köszi.
Végül akkor kompatibilis a Gts szamlap a Gts2 vel?[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz marostagos #130 üzenetére
Nem. Legalábbis a gtr és a gtr2 számlap totál különböző belül, igy 99% hogy a két gts sem kompatibilis számlapilag. De vannak már a kettesekre (legalábbis én a gtr2t nézegetem, arra biztos) konvertalt számlapok ott fent.
[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
Szia! Hogy működik és nem vírusos?
Nekem se írja ki a hívó nevét, pedig a reklám filmjében igen. Akkor nekünk miért kell trükközni orosz appokkal?
Más. Tényleg az óra nem mutatja az alvás elemzést??? Ez csak most tűnt fel, hogy megérkezett az órám. Csak appban lehet megnézni, hogy aludtam?
Nekem 2 nap utan 67% az akksi. Hogy bírja ki akkor 2 hétig "intenzív" használat mellett?
Fentről lehúzva az órán, a lenyíló panelben sem frissül az időjárás, csak ha megnyitom a Zepp alkalmazást. Hogy lehet enélkül elérni, hogy időnként azért frissítse az óra az időjárást?
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Kispósi
aktív tag
válasz james008bond #132 üzenetére
Angolra kell váltani a telefont vagy akkor az a másik app ha működik.
Alváselemzés az appból érhető el szerintem még az órán nem találkoztam vele
Időjáráshoz szintén szinkronizálni kell pár naponta
nálam ilyen 3-4 nap max egyelőre ha pulzust is néz 10-30 percenként plusz jönnek az értesítések. Ha nagyon szívja vmi akkor egy restart segíthet (mondjuk uj számlapnál) -
SztiviVander
őstag
Az intenziv használat nem az always-on display-t jelenti. Ha az be van kapcsolva akkor egy hétig se fog menni. A régi gtr ami normál használattal elmegy 40 napot, ha bekapcsolom az állandó kijelzőt lesz belőle kb 5-6 nap. Más miatt ilyen merülést még nem láttam.
-
marostagos
csendes újonc
Kijelző fóliát használ valaki kell ezekre? Van egy DT78 órám ahoz adtak a csomagba tökéletes rajta.
-
l86544
aktív tag
törlöd a zepp-et, telepíted módosított app-ot. belépsz és kész. van benne egy két plusz dolog ami jobb mint az eredetiben
https://mowned.com/lajos-szab
-
james008bond
őstag
-
l86544
aktív tag
válasz james008bond #137 üzenetére
https://mowned.com/lajos-szab
-
kenuba01
tag
Gts 2.
Az amazfitwatchfaces.com-ról letöltött bin fájlokkal mit kell csinálni hogy az órára kerüljön?
A zepp alkalmazásban sehol sem találok semmilyen opciót, csak a saját áruházából lehet válogatni.
Köszönettel -
kegabor33
csendes tag
válasz veressjanos #117 üzenetére
Szia! Nagyon gondolkodom egy GTR2-ben, mert a jelenlegi HONOR MagicWatch2 már asz őrületbe kerget. Kocsiban (SkodaOctavia) képtelenség a fejegységen keresztül kihangosítva beszélni, mert automatikusan az órához IS csatlakozik, és oda próbálja terelni a bejövő/kimenő hívást. Ugyanakkor NEM tudok beszélni az órával. Marad a POCO X3 teló saját hangszórója... Kocsiban ez nagyon gagyi. Neked rendesen műxik a POCO F1/GTR2/autó-fejegység combo? Nem akad össze? Előre is nagyon köszi a segítséget!!!
-
veressjanos
aktív tag
válasz kegabor33 #144 üzenetére
A pocok a korábbi telóm volt. Most Mi 9T van. Semmi sem akad össze úgy, hogy kocsiban én vezetéknélküli fülest használok, azzal telefonálok és megy a telón a Spoty. De ha nincs a füles a fülemben, akkor a fejegységen szól a teló meg a Spoty is. Az órán csak akkor tudok beszélni, ha azon veszem fel a hívást. 😎
-
synar
őstag
Sziasztok! Rendeltem az Aliexpress-ről egy Amazfit GTS 2e okosórát. Spanyol raktárból jött 4 munkanap alatt leszállította a GLS 42509 Ft-ba került összesen. Egyelőre ismerkedem vele, de sok kínai olcsó vacak után, ez végre nagyon tetszik. Ha van bármi kérdésetek vele kapcsolatban, szívesen válaszolok vagy letesztelem rajta amit szeretnétek.
[ Szerkesztve ]
-
zelota33
csendes tag
válasz veressjanos #145 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ! Nem tudom, mi lehet a gond. Megőrjít... POCO X3 NFC + HONOR MagicWatch 2 kombő--> rémálom. Kezdek gyanakodni az AndroidAuto-ra (vezetékes a kapcsolat), de igazából kocsi nélkül, csak BT kapcsolaton sem az igazi. Pl. BT-füles+óra sem működik problémamentesen (én hallok, engem nem hallanak). Kocsiban kriminális igazán: nem használja a fejegységet, de az órára sem jön ki a jel. Gyakorlatilag a "sima" telefonhangszórót kell használnom, holott fejegység is van (akr vezetékes, akár BT kapcsolat), és ott az óra is... Bármi ötleted nincs esetleg?
-
Luigi962
őstag
Szeretném megkérdezni, hogy a GTS2-n az Amazon Alexa, hogy működik? Mivel ebben van Wifi arra lennék kíváncsi, hogy az otthoni okoseszközöket ugyanúgy vezérli hanggal vagy csak az óra menüjét vezérli?
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Mikrotik routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- 15 Pro 128GB Black Titanium
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest