- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
egykori
őstag
Megerősíthetem, hogy a legutolsó, 6.3.2 nem rontja már el az alvásidő adatait, nem csalja el a lépésszámokat, a pulzusmérés is folyamatos (GTR2 és GTS2).
-
bivalyos
tag
Sziasztok, legutolsó frissítés óta teljesen hibatlan minden, ha ki esik Bluetooth hatotavon kívül, magától vissza is csatlakozik szépen, alvás adatok és pulzus lépés is minden hibátlan nak tűnik végre
Üdvözlettel: bivaly
-
-
egykori
őstag
-
egykori
őstag
Persze, a telefonon állandóan be van kapcsolva a helymeghatározás.
De, nem ezzel lehetett kapcsolatos a probléma, mert ha az órát megnéztem, Bluetooth bekapcsolva a telefonnal párosítva. Ugyanez volt a telefon Bluetooth beállításainál, ahol rendesen kékkel látszódott a kapcsolat az órával.
A hiba ott volt, hogy amikor bekapcsoljuk a Zeppet, akkor a Kezdőképernyőn felül a bal felső részen folyamatosan homokórázott és folyamatosan "Csatlakozás"-t írt.
Amikor rendben működik, akkor az látszik bekapcsoláskor, hogy "Az adatok szinkronizálása", azután bejön az óraikon.
Ki kellett törölnöm a Zeppet a telefonomról, előtte az órát eltávolítottam belőle, az órán is megszüntettem a kapcsolatot, újraindítottam, azután vissza a Zeppet és párosítani ismét az órát.
Most jó!
-
bivalyos
tag
válasz Totemgroup #911 üzenetére
De csak a barna változatot láttam én, az nem tetszik.
Üdvözlettel: bivaly
-
bivalyos
tag
-
farkas26
tag
-
egykori
őstag
Megjött a 6.3.3-as. Eddig úgy néz ki, minden rendben, még a Google Play-en sem panaszkodnak.
-
graho
újonc
Sziasztok. Van egy eladó GTS2 órám, év elején vettem. 2023.januárig garanciális. Dobozában, megkímélten, fóliázva. Adok hozzá 4 db tokot és 3 db szíjat.
-
fauv
őstag
Üdv !
Urak, az asszony gtr 2 órája 3 hete lefrissült, azóta nem jelzi semmilyen formában ha valaki telefonon hívja.
Tudnátok segíteni, hogy hol lehet ezt újra beállítani, mert le van némítva a telefonja melóhelyen és jó volt amikor rezget az óra a kezén.Köszi előre is
-
egykori
őstag
Nekem is éppen tegnapelőtt, és itt néhány hasonló panasz is volt már mások részéről.
Ha ugyanez a probléma, akkor ITT írtam a megoldásról. Amennyiben ez volt a gond, akkor a helyrehozás végén meg kell még nézni, hogy a Buetooth-ban az Amazfit GTR2-re nyomva a Névjegyek megosztása is be van-e kapcsolva, mert nekem minden esetben manuálisan kell engedélyezni.[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Valami nálam is van, egész nap ezzel szenvedek.
havri
-
egykori
őstag
Nem vagyok biztos benne, hogy egy régebbi verzióra váltás segít, de meg kell próbálni. Én innen töltöttem le egy pár hete a 6.2.3-ast, mert a 6.3.0 nagyon sok mindent elrontott. Viszont most a legújabbal (6.3.3) nincs különösebb gond - kivéve, hogy a Bluetooth-ban a kék színű Csatlakozva/Aktív helyett még mindig átvált egy szürke Elmentve állapotra. De ezt pikk-pakk helyre lehet hozni (párosítás törlése - párosítás).
Amit tudok ajánlani, hogy a Zeppből először jelentkezz ki (ekkor elmenti az adatokat), azután töröld az appot. Amit, régit letöltesz, lehet majd telepíteni. Ne felejts el mindent engedélyezni: értesítéseket, névjegyekhez való hozzáférést, helyadatok stb. Reméljük sikerül.[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
Na, szenvedtem vele jó pár órát, telepitettem az én telefonomra is, ott végre működött, majd törlés utána ismét asszonyra, annyit sikerült elérni, hogy végre a hívást lehet vele fogadni. Huuuh. Mondjuk az üzeneteket még nem jelzi, majd holnap délután rászánok megint pár órát, hátha az is végre működni fog.
-
havri1
félisten
Nem jó, állandóan lecsatlakozik, hívást nem jelzi
havri
-
Totemgroup
tag
A Gtr3 Pro-nál valamit nagyon jól csináltak, mert a kapcsolat is full stabil, a hívás is ok. A GPS is gyors és pontos. 2 napja jött meg, azóta nyúzom és hibátlan.
[ Szerkesztve ]
-
egykori
őstag
válasz Totemgroup #935 üzenetére
Gratula az új órához!
A Gtr3 Pro lehet, hogy tényleg jó lesz, de legalább egy hetet várjunk, hogy valóban az új típus már nem csatlakozik le úgy a telefonról, hogy ne kelljen mókolni a visszacsatlakoztatással.
Jó lenne, ha egy-két hét múlva írnál erről. Köszi előre is. -
SztiviVander
őstag
az arat nezve el is varhato :) de igy hogy lassan eleri a samsung meg a tikwatch arat mar nem biztos hogy megeri nem inkabb egy android wer-os orat venni. ennek a gtr szerianak eddig foleg az ara volt amiert megerte inkabb ezt venni, de az ugy tunik multido.
-
havri1
félisten
Nekem nem állt át az óra. Simán régi idő szerint ébresztett..
havri
-
havri1
félisten
válasz SztiviVander #939 üzenetére
Újraindítva jó, csak az ébresztés miatt pont rossz volt.. Érted
havri
-
farkas26
tag
Egy kérdés az óra magyar nyelvű is tud lenni? [link] mert az Alza azt írja hogy van benne.
"A jövő sem a régi"
-
Totemgroup
tag
válasz SztiviVander #943 üzenetére
Sajnos nincs magyar nyelv a Gtr3 Pro-ba sem. Sem az óra sem a Zepp menujéből sem állítható magyarra.
-
gijoe69
csendes tag
Hello
Egy jó hete vettem egy GTR 2-t. Nagyon ok volt, tetszett.
Ma sajnos egyszer csak nem működik az érintőképernyő... Nem reagál, próbáltam feltölteni, de semmi. Rá kerestem a netten elég gyakori probléma. Az első tanács ami állítólag be válik, "csatlakoztasd le a telefonról újra indul, S minden rendbe jön". Hát nem...😔
Valaki esetleg tud valami megoldást? -
PHenis
senior tag
Sziasztok,
Van ey amazfit pace-m egy par eve. Az asszony mindig elkunyizza eddzeshez, gondoltam karacsonyra veszek neki valamit. Regebben is voltak gondok nekem a szinkronizalassal, jol latom hogy ez a betegseg meg mindig meg van? Nem akarok olyat venni amit aztan majd hekkelnem kell allandoan hogy menjen.
-
SztiviVander
őstag
Az azért így nem egyértelmű hogy pace-t (vagy stratos-t , stratos3-at) akarsz-e neki is, és hogy neked melyikkel is voltak a gondok. Mert a pace az egy másik topik. Ha meg ezt nézted ki akkor ilyet tényleg csak akkor vegyél ha el tudod azt fogadni hogy 40-50e-ért soha semmilyen terméknél nem fogod ugyanazt a tudást/minőséget kapni mint egy 150e+ -osnál, és az olcsóbb árért cserébe kompromisszumokat kell kötni funkciókban és adott esetben (főleg ha technikai analfabéta vagy, és ezt most nem pejoratív értelemben értve) stabilitásban is. Látod milyen, hónapok alatt sem múló traumát tud az okozni ha valaki olcsóér akar alapból mindent tudó és tökéletes eszközt, aztán kénytelen rájönni (főleg miután ezt sokan és sokszor el is mondják neki) hogy olyan nincs...
-
Egyébként a most veszel ilyet akkor a hármas szériát nézegesd, a gtr3pro-ra pont itt írták nemrég hogy jóval pontosabb és stabilabb mint a kettes. gts3 is biztos fejlődött az elődhöz képest, de mivel külsőleg nincs olyan látványos változás mint a gts/r2 és a sima gts/r között, így itt nem sokan cserélték még le a ketteseket.[ Szerkesztve ]
-
PHenis
senior tag
Koszi mindkettottoknek a valaszt. Nekem van pacem es egy ideje csak arra hasznalom hogy munkaidoben elolvassam az email targyat rajta... Felesegemnek szeretnek valamit ami normalisan mukodik (o szokott edzeni is), az always on display fontos lenne. Lehet akkor atkukkantok a samsung es garmin topikokba
-
kenuba01
tag
válasz SztiviVander #948 üzenetére
Azért az hozzátartozik az igazsághoz, hogy én Februárban a GTS2 61000 Ft ért vettem ...ami leváltotta az 83000 Ft ba került kuponos kedvezménnyel...és láss csodát nem kell 150k + órát venni, hogy működjön minden pontosan (vérnyomásmérés,EKG-n kívűl mivel ez vicc kategória egy okosórátban) és használhatóan mókolások nélkül. És egyáltalán nem okozott traumát a gts2 gyakorlatilag használhatatlansága. Ami inkább traumát okozott az az hogy ennyi pénzért amibe került anno a gts2 nem ilyen kiforratlan harvert és appot vár el az ember. Remélem most a moderátornak is kultúrált a hozzászólásom, bár az előzővel sem tudom mi volt a baj.
Ja de tudom negatív vélemény volt az amazfit termékről.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- 15 Pro 128GB Black Titanium
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs