- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
egykori
őstag
"Egy ideig jó lesz."
Ez nem hangzik jól, de valószínű, hogy így lesz. Hát, gondolkodom, hogy emiatt végig csináljam az általad leírt lépéseket. Azután, gondolom, ismét be kell állítani az órát. Talán megvárok egy frissítést, hátha...Az AeX 5.13.3 van nálam lementve, ami talán két hónapos lehet. Van értelme ezt feltenni? De akkor elvesznek az eddigi adatok, vagy nem?
Nem tudom, hogy a Zepp hibája-e ez, vagy esetleg az androidban a Bluetooth. Neked milyen telód van? Nekem Xiaomi Mi 9.
-
egykori
őstag
Ezt írtad: "Egy ideig jó lesz. Nem jöttem rá, mi okozza."
Ott tartok, hogy 3 napja rendben van a Bluetooth kapcsolat, a szürke "Elmentve" helyett kék "Csatlakozva" látható itt, és van névvel hívásfogadás is.
Nem rég megcsináltam nejem GTS 2 óráján is a javítást, neki is működik már rendesen a hívás fogadás.
Tulajdonképpen amiért most írok, talán rájöttem, miért változott át a szín kékről szürkére, és ezzel egyidejűleg lett hibás a kapcsolat: az én órámon. Ez valószínű azért lett, mert az én órámon és a nejemén is átírtam az óra nevét úgy, hogy a név után lévő négy azonosító karaktert kitöröltem. Lehetséges szerinted ez? Te is talán átnevezted az órádat és azért lett neked is szürke?
Amit írtam, egyelőre csak okoskodás. Kíváncsi vagyok, hogy nálad is ez lehetett-e az ok, vagy teljesen más miatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest