Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Timer

    veterán

    válasz dannyl #2065 üzenetére

    Hát ez bizony egy erős +1 lesz részemről, szépen összefoglaltad. A hármast imádom, nem is fogom lecserélni az ötös búcsúzásával egy ideig. Szerintem nagyjából az történt, hogy beépítették így a kijelzőt, elkezdték gyártani, csak hát kilöttyent a belsős teszteken is a zselé a vödörből. Ekkor viszont már nem lehetett tenni semmit a gyártásban, ezért gondolom, azonnal elkezdték keresni a szoftveres megoldást. Ha lenne ilyen, már a day0 peccsel ki kellett volna jönnie, mielőtt még kitör a botrány, magyarán nem reménykedek szoftveres megoldásban, hiába tűnik avatatlan szemmel úgy a dolog, hogy elvileg a frissítés irányának megváltoztatásával helyre állna a világ rendje.Ezért döntöttem a visszaküldés mellett én is. Egyébként egyelőre nem harapnak rá az RMA-n az indoklásra, tegnap jelentettem le a hibát az ügyfélszolgálaton, és azt írták vissza,hogy megértik a döntést, küldjem vissza a mobilt.

    Ha meg javítják, hitelt érdemlő módon ah ibát, pár hét múlva lerendelem újra. Ellenben, 170 ezerért nem szavazok bizalmat olyan cégnek (sem), amelyik arra nem képes, hogy elismerje a hibát. És itt most nem csak arról van szó, hogy sz@rul néz ki, mint ahogyan itt néhányasn hangoztatják. Ha ennyi lenne a gond, én sem küldeném vissza. A gond azzal van, hogy 10-15 perc után émelyeg az ember tőle, és ha Téged ez nem érint, örülj neki. Nagyon nem mindegy, hogy a készülékedet tudod használni, vagy sem. Én például monitorból is csak normális IPS-t használok évek óta, mert a f_s TFT-t egyszerűen nem bírja a szemem, könnyezek tőle, "húzza" a tekintetem, egy munkanap alatt úgy megfájdul tőle a fejem, hogy másnap rá sem tudok nézni a monitorra. Többször belefutottam már ebbe, nem placebo, vagy sznobság. Ugyanezt érzem ennél a telefonnál is, és szerintem vagyunk még ezzel páran. Magyarán, nincs választásunk. Ha csak grafikai probléma lenne, a kutyát nem érdekelné az idiótákon kívül, akik minden telefont képesek lefikkantani csak azért, mert csak. Nem mellesleg az ájfón is minden évben megkapja a maga sarát, de ekkora öngólt, mint ez a kijelző maximum a Samsung lőtt az utóbbi években, szvsz. Korábban csak valamelyik nyomógombos Nokiára emlékszem, amelyiknek akkora volt a SAR értéke a mindennapi használatban, hogy az emberek feje is megfájdult tőle, nem egy esetben.

    OFF: a jútyúberek bekaphatnák a retkesmákosf@szt. Ugyan én nem ebből élek, de a tavalyi OP3-ról is írtam tesztet a PC WORLD-nek, az ideiről is fogok (ezért van még nálam egyáltalán), de eszembe sem jutna, hogy elhallgassam a problémát. Most ők vagy válogatott példányokat kaptak, amire van sansz, (és ez esetben mea culpa) vagy tisztán le lettek kenyerezve mondvacsinált indokokkal, a végeredményen azonban nem változtat a dolog. Ezért is teljesen értelmetlen a korai tesztek alapján megvenni bármit is, a leckét megtanultam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák