Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz bozont #12840 üzenetére

    Én a kamerát egy teljesen valid érvnek gondolom a frissebb modellek mellett (annak legalábbis, aki nem tud vagy akar rendes fényképezőgépet használni, ez fotósként engem annyira nem érint).

    A többit viszont olyan luxus szolgáltatásnak érzem ami engem nem győz meg. A 90 Hz vagy a 120 Hz jópofa, de nettó 2 napig tart az újdonság varázsa (iPad Pro esetén is ezt szokták mondani, hogy a "Pro Motion" miatt egy teljesen más világ, aztán 2 nap használat után már annyira hozzá van szokva a szemed, hogy igazából mindegy is... de adtál magadnak egy pofont, hogy utána az összes 60 Hz-es eszközödet darabosnak és akadozósnak fogod érezni).

    Gyakran a kávamentes készülékház, erősebb proci, több RAM, vagy újabban az 5G hangzik még el érvként, de ahogy a 90/120 Hz, úgy ezek sem tesznek hozzá semmit ahhoz, hogy mennyire hatékonyan telefonálok, üzenetezek, emailezek, naptárazok, Instagramozok vagy olvasok híreket. De ezek csak az én preferenciáim, meg nem vagyok senki apukája, hogy számon kérjem mire költi a zsebpénzét. :D

Új hozzászólás Aktív témák