- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz hakydakillah #1199 üzenetére
Nem a Redmi Note 3 Pro van abban a listában.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
hakydakillah
senior tag
válasz Criminal017 #1200 üzenetére
Akkor a megoldás nagyon egyszerű - benézte, csakúgy mint én
-
tonyrulez
őstag
Gyári stabilról fejlesztői ROM-ra átálláskor megmaradnak az alkalmazások és adatai? Tehát ha megjön a telefon, elkezdjem belakni, vagy várjak a fejlesztői megjelenésére mert akkor úgyis kezdhetem elölről?
4 8 15 16 23 42
-
Kornel
veterán
válasz Criminal017 #1200 üzenetére
Pontszam alapjan is az a redmi note 3 pro.
Szerintem.
De ha tevedek akkor sorry.Majdnem ua. a pontszam:
[ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
Akinek van már ilyen készüléke nem akarja felajánlani az MA-nak tesztre? Kívácsi lennék rá.
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
mm89
őstag
válasz tonyrulez #1203 üzenetére
Csak akkor marad meg ha data partíciót nem törölsz. Ezt inkább csak azonos típusú romoknál kellene csinálni. A fejlesztői egy teljesen másik rom, így data törlés is kell neki. Egyébként kb egy óra alatt újra lehet lakni szerintem. Persze roottal könnyebb lenne de az ugye nincs még ha jól tudom.
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Kornel
veterán
Szerintem max. elirtak.
De ha nyugodtabbak vagytok, akkor itt egy masik: -
Criminal017
őstag
Nem írtak el semmit, teljesen nyugodt vagyok...
Az első [link] amit küldtél az a Top10 2015-ös telefonokat mutatja, amiben a Redmi Note 3 Pro nehezen szerepelne, mivel január közepén mutatták be, 2016-ban...
A második [link] pedig a 2016-os márciusi eredményeket mutatja, de ott pedig csak a processzorokat ábrázolja. Ott szerepelhetne, ennyi.
Egyébként továbbra sem jók ezek az anututus e-pénisz méregetők semmire, hisz nem határoz meg semmit, csak ad egy pontszámot.
-
Kornel
veterán
válasz Criminal017 #1209 üzenetére
A masodik linknel le is vagyon irva, hogy:
the typical Qualcomm Snapdragon 650-powered mobile phone is Red Mi Note3.
Ha nem antutuval hasonlitod ossze a vasat, akkor mivel?
Mondj jobbat. -
Criminal017
őstag
Semmivel. Fogok egy ilyen oldalt, például ezt és egymás mellé rakom a telókat. Sokkal többet lelehet így szűrni, mint egy manipulálható, több tényezőtől függő programból.
Nem akarok senkit lebeszélni az Antuturól, de értelmét sem látom, főleg úgy, hogy ebben a hatos verzióban egy kaputelefon is gurít 40 ezres pontszámot. -
mrszitya
senior tag
Sokkal többet meg lehet tudni az adott prociról, ha elolvassuk a valós használat során tapasztalt dolgokat a tesztekben (üzemidő, melegedés, megreccenések gyakorisága, stb.) Illetve utánanézhet annak is az ember - akár mobilarénán, hogy az adott cpu-t mely kategóriába sorolja a gyártója.
Antutu csak egyetlen egy teszt (egy szám), önmagában semmitmondó.
-
Neck
veterán
Láma kérdés: a mainland China Mi.com-on (a Qualcomm verzió sajnos még nincs fent) a redmi note 3 webshopban a konfigurátor két féle hálózati variánst dob: Dual netcom, és full netcom. Mi a különbség a két változat között?
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
golyós
addikt
válasz tibcsi0407 #1218 üzenetére
Ja tényleg
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Neck
veterán
Ezt találtam, valaki meg tudja erősíteni?
"Double netcom is the MTK based device while the full netcom is the Pro with SD650.
They label it like that because the X10 doesn't have CDMA2000 so it can't support all 3 Chinese carriers. The SD650 has CDMA2000 so it does support all 3."An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Scrydhan
senior tag
Na végigolvastam az elejétől az egész topikot,el is fáradtam O,O
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
mrszitya
senior tag
Eustock-nál érdeklődtem, várhatóan még a hónapban kaphatóak lesznek náluk a Note 3-ak. Mindkét kivitel, valamennyi színben. Elsőre csak mintadarabokat kértek a szoftverezés miatt.
Tok szett is lesz, méghozzá valószínűleg a szokásos ipaky. Töltőből 2A-eset tesznek a csomagba. -
mrszitya
senior tag
Ami késik, nem múlik. Egyelőre ahogy kivettem a levelükből, még a minták sincsenek náluk. Addig még ki is jöhet a fejlesztői, a hivatalos forgalmazás napok múlva indul csak Indiában.
Másrészt mindegy is, nekem a gyári rom jó lesz majd (egy darabig legalábbis). Egyedül az Adaway felrakása fog hiányozni valamennyire, de megoldom másképp. -
dorika87
őstag
Azt hallottam, hogy RN3 Pro-ra nincsen még magyar nyelv. De akkor a Puremobile miért úgy reklámozza az előrendelhető darabokat, hogy magyar nelyvű menü? Akkor ez most hogy van?
Engem mindenképpen a Pro verzió érdekelne majd, de megvárom, hogy eustocknál milyen árban kerül forgalomba és lehetőleg magyar nyelvvel.Más: Ha valaki tud majd bővebb infót illetve akkumulátor teljesítmény összehasonlítást a RN2, RN3 és RN3 Pro között kérem ossza meg velem/velünk, mert nagyon szeretnék már egy jó akkumulátor üzemidős telefont, és akkor inkább már a RN3 prot venném meg.
[ Szerkesztve ]
-
dorika87
őstag
Értem én a képernyő időt, de nekem nem feltétlenül az számít... szóval összességében persze fontos a kijelzőidő, hogy hány órát bír, de amikor zenét hallgatok akkor sem bekapcsolt kijelzővel teszem, vagy pl. telefonálás közben sem működik a kijelző.Én inkább napokban szeretem mérni az ilyesmit, mert összességében számít az akku teljesítménye, ez majd rendszeres használat mellett kiderül. De akkor is mindezek mellett látom, hogy a RNf3 pro az ajánlott etéren a többi társa mellett, úgyhogy a döntés megszületett, már csak magyarországi forgalmazásra/garanciára várok.
-
RVR400
veterán
válasz dorika87 #1232 üzenetére
Ha feltételezzük, hogy mindkét telóban ugyanaz a kijelző van, akkor Te még jobban jársz, mivel a két azonos kijelző ugyanannyit fogyaszt, tehát a maradékot a hardver fogyasztja, ami ezek szerint Neked még jobb üzemidőt fog eredményezni, mert nem viszi el az akksid kapacitásának a nagy részét a kijelző.
-
dorika87
őstag
Én ezt abszolút értem, csak nem mindegy, hogy valaki pl. 2 nap alatt éri el azt a közel 10 óra kijelzőidőt, vagy pl. 4. Ezért majd rendszeres használat mellett fogom tudni saját magam kitapasztalni, mert nem egyformák a telefon használati sokások amúgy köszönöm mindenkinek az eddigi tájékoztatásokat, infókat, segítséget.
-
kano
nagyúr
Remélem, hogy március 9-én tényleg lesz már a mi.com-on N3 Pro.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Neck
veterán
-
kano
nagyúr
De most még ugye nincs fent Mainland Chinanak sem? Mert haver azt mondja, hogy ha 9-én felkerül az azt jelenti, hogy lesz belőle kb. 50.000 db ami 3 mp alatt elfogy és utána megint hónapokig semmi....
Akkor pedig marad a Taobao drágábban.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Neck
veterán
Szerintem a "Full netcom version" az már az, ugyanis 100 yüannal drágább, mint a double netcom változat, és így kb megegyezik átkonvertálva a Qualcomm verzió indiai árával... Szerintem a Pro már rendelhető a kínaiak számára.
Máskülönben honnan lenne jópár fórumtársnak kínai webshopból rendelve? Honnan rendelték akkor ezek a kínai retailerek?
Szerintem az angol nyelvű webshopra rakják ki az említett dátumon...
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
timbookedtwo
csendes tag
Kipróbáltam a "sima" MTK-s Note3-on az alábbi tesztet (ezt futtatták a Snapis verzión):
In our standard Xiaomi Redmi Note 3 SOT (screen-on time) test of running a 720P movie through YouTube over WiFi at 140 lux (35% on the RN3P MIUI 7.1.16.0)
1 óra és 3 perc alatt csökkent 10%-ot az akku (nem tudom, lehet-e extrapolálni, de ez 10 órás SOT-ot jelenthet). -
válasz timbookedtwo #1242 üzenetére
Honnan lehet letölteni ezt a tesztet?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Chaser
legenda
Kérdés milyen fényerőn. De ez nekem kicsit gyanús meg eleve droidos akku mérés izé. Addig kell futtatni amíg le nem merül, kíváncsi vagyok kijön-e nálad 10 óra, de gyanítom nem. Ha igen akkor vga részleg nagyon takarékos, ha nem tévedek nagyot filmhez cpu használat nem sok van.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-KP-
addikt
gondolom gsmarenas teszt volt. mintha ott olvastam volna ilyet.
-
RVR400
veterán
Jelenthet, de nálam volt sima RN3 (2/16) és most a RN3 Pro (3/32), és alsó hangon 50%-kal jobb a kijelzőideje a Pronak.A Pronál 2 nap 17 óra készenlét 7 óra 20 perc SOT mellett, míg a simánál 1 nappal kevesebb készenlét, és nem egész 5 órányi SOT volt megközelítőleg ugyanolyan használat mellett.
-
kano
nagyúr
Szerintem a Note 3 Pro-t külön fogják árulni a sima Note 3-tól.
Kínai oldalon ez van csak (sima Note 3).
Az itteni kollégáknak ugye kínai webshopból van (direkt külföldre szállító) akiknek előre szállított meghatározott darabot a Xiaomi. Ha megnézed még a MiPad 2 sem elérhető, pedig az már mikor megjelent.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Neck
veterán
Fentebb írták már, hogy a Xiaomi nevezéktanban nincs/nem lesz "Pro", csak simán Note 3 - sajnos ez megnehezíti a beazonosítást. De ha megnézed, akkor 4 féle telefont tudsz konfigolni magadnak (a színeket nem számolva) a linkelt weblapon (china mainland, kínai oldalon)
--> Dual Netcom 2/16 // 899 CNY
--> Dual Netcom 3/32 // 1099 CNY--> Full Netcom 2/16 // 999 CNY
--> Full Netcom 3/32 // 1199 CNYÉs ha jól tudom, az MTK-s Note3-ból csak kétféle létezik mindenhol említve, nem pedig 4.
Tehát már csak ezért is gyanús, hogy 2 MTK-s, és 2 Qualcommos készülék válaszható.Ehhez jön még, amit az egyik Gizmochina fórumban találtam:
"Double netcom is the MTK based device while the full netcom is the Pro with SD650.
They label it like that because the X10 doesn't have CDMA2000 so it can't support all 3 Chinese carriers.
The SD650 has CDMA2000 so it does support all 3."Ezek alapján szerintem a Dual Netcom a Helio X10, a Full Netcom pedig az SD650 (szerintem), és már most is elérhető.
A retailerek pedig (ha jól tudom) szintén a Xiaomi webshopjából vásárolnak, mint bárki más, nincs külön first hand distribution kialakítva a nagykereskedőknek.
Ezért tud a Xiaomi másodpercek alatt millió telefonokat eladni, mert a nagykerek is ilyenkor vásárolnak.Javítsatok ki, ha tévedek.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Ezen érvelés alapján igazad lehet, bár nem értem, hogy ez miért jó így a Xiaominak (hogy nem hirdeti sehol igazán a Pro változatot).
Na akkor szólok havernak, hogy próbáljon rendelni belőle.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Neck
veterán
Ezt én se értem. Hangsúlyozom, a fenti érvelésem csupán a véleményemet tükrözi, nem szentírás - lehet, hogy bármelyiket rendelve az ember MTK procisat kap.
Én is pont ezért félek, most akarom megírni a kínai kontaktomnak, hogy rendeljen egyet, de ha MTK-sat kap, megszívtam
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest