- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Amúgy itt rendelt valaki már a xiaomishop.hu oldalról?Mennyire megbízhatók?Csak mert a specifikációt sem írják le pontosan azért elgondolkodtató.Elvileg már meg is lehet tőlük rendelni a Redmi Note 3 PRO-at magyar nyelvel?
Sorry,tényleg,ha hülyeségeket vagy tökre alap dolgokat kérdezek,de tényleg csak még nagyon tájékozódok a telefonnal kapcsolatban.Köszi
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
válasz South Velen #109 üzenetére
Az milyen már...
Itthon más forgalmazza majd a pro-t?Valami megbízható oldal fogja itthon forgalmazni majd?Mert nálam a külföldről rendelés nem opció egyenlőre.Nem tudom mennyire reklám helye ez,de ha igen akkor privátban segíthetne majd valaki.Köszi!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
kano
nagyúr
Nem akarok senkit lehűteni, de én még várnék a vétellel. A sima note 3 is akkora szívás, mert lezárt a bootloaderje és egyelőre nincs megoldás a nyitásra. Illetve lenne hivatalos nyitási lehetőség ami viszont 100-ból 1x sikerül. Meg kellene várni hogy ez milyen lesz.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
CHIPman
nagyúr
Ezt ezer helyen olvastam már, de nem értem, hogy miért kell egy olyan telefonra nyitott BL, ami alapból rootolva van, és alapból is jó rajta a rendszer.
Simid: Az megvan, de sok újdonságot sem nyújt. FullHD a kijelző (az új telómban már akartam, hogy 2K legyen, de a mi note pro-ról nem mondanak jókat. 5,7" helyett csak 5,5"-os, játszani meg nincs időm. Ami érv mellette, az a jobb kamera (ritkán használom), a dualsim (ez kéne), illetve az ujjlenyomat-olvasó (elsősorban ezért nem akarok mi note pro-t), illetve hogy kap több frissítést. Amire van esély, mert ugyanolyan Android verzió van rajta, mint a samsungra a legújabb, viszont asszony Redmi Note 4G-jéből kiindulva (egy év alatt egy verziófrissítés sem jött rá), ehhez nem sok reményt fűzök.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
JackeL
tag
Ne haragudj, de akkor ott valami el van nem gyengén rontva.
Tudtommal arra a telefonra is van MIUI 7, amit tekinthetünk verziófrissítésnek, attól, hogy 4.4.4es alapokon fut.
Vagy te hogy értetted a verzió frissítést, mert ha androidra gondolsz, akkor ez xiaomiéknál kicsit másképp szokott alakulni -
kano
nagyúr
Valahogy fel kell tenned egy TWRP -t és azt csak nyitott bootloaderrel lehet. Egyébként a gyári miuin nincs root tudtommal.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
CHIPman
nagyúr
-
kano
nagyúr
De ez miatt már nem lehet rátenni a magyar romot sajna. Haver igy tovább is passzolta a sima Note 3-at gyorsan.
-
Jagi
tag
Ma olvastam a Spemall honlapján hogy a Note 3 Pro csak január vége fele lesz elérhető. Supporton rákérdeztem, hogy akkor lesz, vagy ugyan olyan kamu, mint hogy a héten lesz. Azt mondta talán lesz, Rákérdeztem hogy kínai újév elött várható hogy elküldik azokat amik megvannak rendelve, azt nem tudja garantálni. Így eláltam a rendeléstől, simán vissza utalta, 1-2 napon bellül látni fogom. Majd ha lesz, megrendelem akkor.
-
hunaqua
addikt
Igen,jön a Kínai újév. Nem lesz a Pro-ból szerintem csak márciusban kézben itthon telefon.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
-
Simid
senior tag
Ez így mondjuk nem igaz! Google installer még gyári ROMra is könnyen feltehető. Van hivatalos global ROM amiben állítólag ilyen töredék magyar nyelv van, de custom ROMból több is van ami zárt BL esetén is felrakható és van hozzá rendes magyar nyelv (vagyula által fordított pl). Nekem is ilyen van fent most, ez ráadásul kipucolt, semmi Kínai cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Simid
senior tag
A sima is zárt bootloaderrel indult és kezdetektől felrakható volt rá a Google installer. A ROMok is jöttek szép sorban. Erre is lesz pár hét alatt kipucolt magyar nyelvet tartalmazó ROM. Ha jól értem a zárt BL leginkább az OTA frissítés miatt gáz. Ez viszont szerintem nem akkora probléma. Nekem 15 perc volt felrakni az EU Romot, úgy hogy korábban azt sem tudtam mi fán terem az SP flashtools. Szóval szerintem ez a zárt BL kicsit vihar a biliben. A leendő forgalmazóknak mondjuk biztos sívás.
-
Criminal017
őstag
Gondoltam megkérdezem a Xiaomiforsale.com-os eladókat, hogy mikor lesz RN3 pro... Hát, köszönöm a mindent kielégítő választ.
"Hello XY,
all the product available are on our eshop:
www.xiaomiforsale.com
Can we help you more?
Your XFS"
-
Surda-
őstag
válasz Criminal017 #127 üzenetére
Általában ilyen válaszokat adnak.
Anno megkérdeztem hogy tudok paypallal fizetni az oldalukon?
Nem találtam sehol...
Válasz : regisztraljak a paypalra...
Aha, köszi...
Cinikus bagázs, buktak egy telot nálam. Egyébként mindig marha drágák"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Criminal017
őstag
Akit érdekel, hogy mire is képes a Snapdrago 650, itt talál egy angol nyelvű cikket: [link]
-
590227
aktív tag
válasz Criminal017 #129 üzenetére
Nem semmi!A sok kapzsi bevásárolt az MTK-s telefonokból.
-
Surda-
őstag
válasz Criminal017 #131 üzenetére
Valószínűleg az életben észre nem veszik a sebességen,csak hát a tudat...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Simid
senior tag
Kicsit erősnek érzem, hogy kapzsinak nevezel, mert a megjelenés után egy hónappal, tesztek és felhasználói vélemények alapján jó áron megrendeltem egy kiváló telefont. Arról nem tehetek, hogy 2 hétre rá jött egy még jobb, de nem is a te érdemed, hogy ilyen "ügyesen" kivártad. Máskülönben ha ez ennyire boldoggá tesz ám legyen. ;-)
-
Simid
senior tag
Nem is az enyém tekintve, hogy van használható magyar nyelű ROM. Nem tudom miért gondolod, hogy a snapis verzió e tekintetben jobb lesz. Szinte biztos zárt bootloaderrel jön az is. Amúgy (bocs ha ezzel elveszem a kárörömöd, de) egy hónap múlva el tudom adni 60ért ezt (most ennél többért megy aprón) és ha addigra lesz snapis raktáron akkor megrendelem ugyan úgy ahogy te vagy bárki más. Bukok kb 4eft-ot, cserébe két hónapig használtam a telót. Szóval bocs, de nem szenvedek én semmitől...
-
czuczy
csendes tag
Ha jól láttam a Spemall-on már elérhető a snapi-s változat. Valaki már rendlet onnan telefont? Harcolni kell egy rendes miui-ért vagy már alapból egy használhatóval jön (azt írták multi languages)? Ha gyors kiszállítást választok az tényleg gyors? Tudnátok tanácsokat adni, légyszives a rendeléssel kapcsolatosan? Köszönöm!
-
Simid
senior tag
Igen, úgy néz ki lett nekik raktáron. A simát onnan rendeltem és külön kértem, hogy ne nyissák ki. EU expressel 10 nap alatt kaptam meg (egyéb költség nincs), gyári szoftverrel. Viszont sokan hiába kérték és mindenféle tákolt Romokkal küldték. Illetve szeretnek azért kamuzni raktárkészlet ügyben. Lehet csak fizetés után derül ki, hogy "ja még kell várni pár hetet és már küldjük is!"
Ha nem zavar, hogy lehet pár hétig náluk áll a pénzed, akkor ez a legjobb ajánlat jelenleg. -
DMG
senior tag
Engem az érdekelne, hogy a fogyasztásban a SD650-nel szerelt Pro hogy változik? Jobban gazdálkodik a kajával vajon?
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
czuczy
csendes tag
Az a gond, hogy nekem február 8.áig kell a telefon. Mert az én szegény kicsi nexus 4em már nagyon haldoklik. Azért kérdeztem mert ha meg is jön nem lesz túl sok időm szögelni. De lehet egyenlőre beérem egy x10es változattal. Engem amúgy nem az angol felület hanem a sok kínai app zavarna.
-
Simid
senior tag
Szerintem sokkal jobb koncepció a snapi SoC. A két cluster miatt biztosan takarékosabb, miközben mindenben erősebb.
moma: Azt kértem a dobozt ne nyissák ki. "Send it with original ROM and DO NOT open the box please!" Ennyit írtam, stabil gyári ROMmal kaptam ami egyből frissült is 7.0.16-ra.
czuczy: Vannak már nagyon jó kipucolt custom romok, magyar nyelvvel. 15 perc felrakni részletes leírás alapján. A feb 8 viszont necces bármit is rendelsz. 10 nap kb a legjobb idő, de van akinek 3 hét volt pedig vásárlás után egyből feladták. A futárcég külföldi elosztóiban van, hogy napokig ül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest