- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz ElDiabloo #1053 üzenetére
Akkor a telefon is fel fog talán kerülni a mi.com-ra is?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Neck
veterán
válasz Criminal017 #1057 üzenetére
Így van, sajnos a kínai site-on sincs fent - nem is értem, honnan vette meg a rengeteg retailer...
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
kano
nagyúr
válasz ElDiabloo #1056 üzenetére
Sima n3 fent van csak a pro nincs.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
vlaci8888
újonc
Kikapcsolt állapotban is ébreszt! 1-2 percet késik a beállított időponthoz képest, mert a beállított időpontra bekapcsol magától és rá 1-2 percre megszólal az ébresztő!
De van benne ne zavarjanak mód, nekem pl. be van állítva 21:00-6:00 , magától bekapcsol így ebben az időben nem csöng, nem rezeg nem pittyog, viszont beállítottam, hogy ha 3 percen belül 2x hívnak ugyanarról a számról, csörögjön ki, mert ha hajnalba valaki folyamatosan hívni akar az valószínűleg csak fontos. De lehet beállítani kivétel listát, hogy ki érhet el ilyenkor, illetve kedvenc kontaktokat, akiknek kicsöng.
Ha pedig akku kímélés miatt kapcsolnád ki, ne aggódj, nem fogyaszt sokat reggelig!
vlaci88
-
vlaci8888
újonc
"The following devices will get MIUI 7.2 China stable build later (around March 9)
Xiaomi Mi Note, Mi 3, Mi 4, Mi 4i, Mi 2/2S, Mi Pad 2, Redmi 3, Redmi Note 3, Redmi Note 2, Redmi Note 4G (Dual SIM), Redmi Note 3G, Redmi 2A, Redmi 2"Úgy néz ki még egy kicsit várnunk kell a 7.2-es frissítésre, pláne a global build-re, mert az még csak a china stable build megjelenésének tervezett dátuma!
vlaci88
-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kano
nagyúr
válasz vlaci8888 #1060 üzenetére
Beállított pin kóddal is ébreszt?
-
Skyner
tag
válasz vlaci8888 #1060 üzenetére
Köszi, hogy megnézted. A jelenlegi telefonom nem ébreszt kikapcsolt állapotban, ráadásul ilyen extrákat sem tud. Ez nagyon jó hír. Így tényleg nem kell kikapcsolnom éjszakára, hasonlóan fogom én is beállítani, csak már megérkezne.
Engem is érdekelne, hogy bekapcsolt pin kód esetén mi a helyzet a kikapcsolt állapotból történő ébresztéssel?!
-
GRaul
őstag
Sziasztok,
Ha innen rendelem meg a telot [link]
Akkor afat fognak felszamitani? vagy ezt ugy oldjak meg, hogy Eu-n beluli ertekesites?Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
Criminal017
őstag
Összefoglaló pls.
-
DMG
senior tag
"Köszönjük a megrendelését!
A telefon várható érkezése: 2016.03.11."
Addig lehet hibernálom magam. Mint Cartman.
[ Szerkesztve ]
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
Most 80%-nál az akksi, és már 1:55 SoT, a nagy része Twitch stream nézés, és valamennyi netezés 4G-n.
(#1068) VaDy: igen
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
DMG
senior tag
Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy az én használati szokásaim mellett mennyit bír, nekem a Nexus 4-em a nap végére éri el a 1:30 órás SoT-ot, és akkor kikapcsol, mert lemerül. Jó most elkezdtem játszani a Mobile Strike-al ami zabálja az akkut, így már délután tölteni kell.
-
waldorff
csendes tag
Pár napi nyúzás után azt kell hogy mondjam ez egy nagyon eltalált készülék lett minden tekintetben! Azt hiszem hosszabb távon is összebútorozunk
Annyi lenne csak a kérdésem, hogy valaki talált arra megoldást amit a hivatalos fórumon is emlegetnek, hogy a hangoutot nem lehet beállítani alapértelmezett sms kezelőnek? -
-KP-
addikt
üdv,
gondolkodom én is egy xiaomi telefon vételén. a redmi 3, a note3 és a note3 pro közt vacilálok. néhány kérdés foglalkoztat.
vajon melyik bírja többet egy töltéssel? a sima redmi 3, vagy a note 3 pro ? gondolom a sima redmi 3 többet bír. elvileg gyengébb soc,5-ös sima HD kijelző nem full HD stb.
mi a helyzet a sima note3 és a pro esetén? azt mondják a note3 pro-ban levő soc takarékosabb mint a helio x10 de ez vajon mennyire észrevehető különbséget takar?
de mi a helyzet a telefon általános sebességével? játék nem érdekel, antutu és társai szintén hidegen hagynak. az érdekel, hogy stabil, gyors rendszerem legyen, akadások laggolások nélkül. jelentkezne vmiben a redmi note3 erősebb Soc ereje? vagy ez kb. arra jó, hogy kompenzálja, hogy hd helyett fhd-ban kell csinálni mindent?
-
válasz waldorff #1072 üzenetére
Hogy, hogy nem lehet? Nekem be van állítva, és működik.
(#1073) -KP-: a Redmi 3 meg a Note 3 Pro kb ugyanazt tudja akkuügyileg, mindkettő hozza a 10 óra körüli SoT-ot. A sima Note 3 (Helio X10-es) pedig kb feleennyit bír, vagyis 5 órát. Igen, jól olvastad, a Helio X10 nagyon zabálja az akkut. Amúgy a Redmi 3 és a Note 3 Pro között úgy döntenék a helyedben, hogy kell-e neked phablet vagy nem, mert mindkettő kiemelkedően jó akkuidőben.
A Snapdragon 650 eszméletlenül gyors. Sok felső kategóriás SoC-ot is lealáz, kb S808-810 szinten van. A telefon pörög, nem igen szokott akadozni, és ez csak egyre jobb lesz, ahogy a Xiaomi egyre jobban optimalizálja a rendszert a Pro-ra.
Magán a telefonon amúgy nem érződik, hogy középkategóriás lenne. Simán elmenne felsőben is.
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
hát az egyik 5 inches, másik 5,5.
redmi3: 139.3 x 69.6 x 8.5 mm
note3 pro: 152 x 76 x 8.65mmhosszúságban 1 centi, szélességben fél centi a különbség. spemallon 132 euró a redmi 3 (2/16), 224 euró a note3 pro (3/32).
akkuidő egyforma, árban jelentős eltérés. marad a többi szempont.
[ Szerkesztve ]
-
Criminal017
őstag
Nem tudom hányan néztétek a hivatalos bemutatót Youtube-on, de volt pár érdekes dia. Sok újdonságot nem mutatott Hugo Barra, de az akkuidőt nagyon kihangsúlyozta. Este frissítem az összefoglalót a hivatalos miui fórumon megjelenőkkel.
Akit érdekel, március 9.-én jelenik meg miui.com-on és amazonon. -
Igen, a telefon mérete, meg az ára fog elsősorban számítani a kettő között. Bár még hozzátenném azt, hogy 3GB ram és 32GB rom alatt már nem vennék telefont. Sajnos nem lehet átmozgatni a telepített appokat az SD-re.
-
-KP-
addikt
mi van? Erre csak azt tudom mondani, köszönjük Emese
rohadtul nem a méret miatt írtam az árakat. inkább meg se szólaltál volna. ollie írta, hogy ez döntő tényező lehet. én csupán beírtam, hogy látszódjon, méretben nem sok különbség van a két készülék között. mint írtam is, a többi szempont fog dönteni. ram, belső tár mérete, kamera minősége, hangminőség stb stb. Részletezzem tovább?
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
igen, ez nekem is fontos szempont. Lehet kiiktatnám a céges telefont és kihasználnám a dual sim nyújtotta előnyöket. nem kellene két telefont cipelnem magammal. 16gb rom nekem sem elég, viszont sd kártyával meg bukok egy sim slotot. szóval úgy néz ki note3 lesz 32 gigával.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
A többi szempont mellett vannak extrák. Redmi3-nál nincs gomb pilács, nincs fpr. Ez note3-nál van, minden verziónál. Note3-ból csak a 650-es bővíthető sd-vel, a helio x10 nem, redmi3 bővíthető. Redmi3 HD, noteok FHD-sak. Kb orbitális különbségek vannak Ha kifejezetten csak a gördülékenység érdekel, sztem kb fej-fej mellett lehetnek. HD kijelzőt azért sokkal könnyebb kezelnie a SoC-nak mint FHD-t. Ettől független lehet némileg gyorsabb a 650-es mégis, de a hw egy dolog, ha nincs alatta jó rendszer akkor mindegy. Ezek új telók, utóbbi annál is újabb. Idővel derül ki mit hoznak ki belőle. De 65-ért van mi4 is pl, 3/16-os, 5" és FHD, ott viszont csak 3000-es akku van. Náluk viszont V5-V7-ig van minden rom kitkat alapoktól kezdve marsig.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
housejoy
tag
ma nekem is megjött spemall-tól a febr.18.-án rendelt teló.
szerencsém volt hogy egyik fórumtársunk már írta hogy a töltő eu átalakítót nehezen találta meg a csomagolásban mert én is lazán kidobtam volna a buborékfóliával annyira elveszett benne, elsőre azt hittem nem küldték szóval mindenki jól nézze át a csomagolást.... -
jimmy5
aktív tag
Sziasztok !
A note 3 Pro és egy Lenovo P90 között őrlődöm.
Ismeri valaki a P90-et ? Intel Atom 3560 proci van benne. 4000-e sakku.
2gb/32gb ram/romtudtok pro és kontrát irni .
köszi
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
-KP-
addikt
köszi, ezek egy részét én is írtam a 1073-as hsz-ben.
az akkuidő az egyik sarkalatos pont. otthon az okostelefonról vezérlem a hifi rendszert jremote-al, gizmo-val, de lehet nemsokára hálózati audio lejátszom lesz és akkor annak a kontrol appját fogom a telefonról vezérelni. fotelben ülve az okostelefonról váltom a számokat,könyvtárakat illetve a filmeket, ill. minden tevékenységet amit mások a gépnél ülve a winamp-al/vlc-vel vagy egyéb zenelejátszókkal elkövetnek. azt én telefonról csinálom. A jelenlegi blackberry z10 és huawei p6 telóm elég hamar lemerül ilyen használat mellett. vehetnék külön tabletet is erre a célra, de próbálom nem ész nélkül szórni a pénzt. több hobbim van, és próbálom megtalálni az arany középutat, és nem egy hobbira elszórni minden forrást.
@dmg, nincs gond, csak nem szeretem, ha kapásból full hülyének néznek. legalábbis úgy jött le a kommented. részemről peace
[ Szerkesztve ]
-
jimmy5
aktív tag
válasz tibcsi0407 #1085 üzenetére
Annyira rossz ???
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
DMG
senior tag
válasz tibcsi0407 #1089 üzenetére
Úgy tudom a szoftveres támogatottság is szegényes.
-
jimmy5
aktív tag
válasz tibcsi0407 #1089 üzenetére
79900 ért lenne most az edigitalon 2 év gari van hozzá.
De akkor nagyon nem javasoljátok ?
Miért nem jó amúgy a proci ?
mi a bűne ?Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
DMG
senior tag
-
tupacamaru
veterán
válasz tibcsi0407 #1066 üzenetére
Asszem -3%: mykolaspe
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tibcsi0407
félisten
-
50%-on az aksi, 4,5 óra SoT, kb 1 óra 4G-s netezéssel, 1,5-2 óra játékkal, és kb ugyanannyi Twitch stream nézéssel. Álomteló.
-
tupacamaru
veterán
válasz tibcsi0407 #1095 üzenetére
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Jobb ez a telefon, mint az MS Lumia 640?
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok