- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
pro verziót lehet kapni Magyarországon? Nem igen vacakolnék a külföldi rendeléssel, meg aztán magyarországi gari is jobban hangzik.
-
mrszitya
senior tag
válasz dorika87 #1151 üzenetére
PureMobile.hu és Eustock.hu biztosan fogja forgalmazni. Előbbinél már rendelhető státuszban van.
-
jimmy5
aktív tag
Szia !
Megrendeltem a Spemalltól a telót és beirtam a SPENOTE3 kódot,
levonta az 5 dollárt de mást nem jelzett hogy kapot tokot meg tempered glass-t.Csak küldik vagy valahol irnia is kellett volna az oldalon ?
köszi
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
han_lev
senior tag
Teljesítmény szerintem ugyanaz lehet a mindennapos használatban. Telefonálás, böngészés, gyorsaság, akkuteljesítményre ugyanazt fogod érezni.
Amit át kell gondolni
1. Kijelzőméret. Nekem eddig 5ösök voltak a telefonjaim. Nejemnek vettünk egy RN 2őt, ami 5,5ös. Használva rájöttem, hogy ezzel jobban boldogulok (naptárbehegyzések, emailolvasások, írások, böngészés, videók nézése, jegyzetelés, olvasás kényelmesebb, élvezetesebb, jobb. Kezelni tudom eut a méretet is ha kell egykézzel is).2 A sima Redmi 3om nincs 32gigás változatban, ezért ha tárhelyet bővitessz, akkor azt az egyik simkártya rovására teszed. Vagyis el kell döntened, hogy: nagyobb háttér és egy szimkártya, vagy 2 sim, de akkor csak 16 giga háttér
A Rom mérete a RN3-omnál is van 2 illetve 3 gigás
A Redmi 3-ban csak 2 gigás van, ha jól tudom, de ez annyira szerintem nem meghatározó. Ha nem játszol, vagy nem használsz egyszerre sok futó programot, akkor jelenleg a 2 giga rom is teljesen elég lassulás nélkül mindenre.A ujlenyomat nekem bejön, sokkal egyszerűbb, gyordabb feloldani, csak meg kell szokni, hogy hiába piszkálom a másim kezemmel/ujjammal, ha nincs felismertetve nem fog kinyilni (...mér nem nyilik, miér nem nyilik... ja, ez a másik ujjam.... )
SzSz: átlag felhasználásra, kiváló a Sima Redmi (szép is, vas is)
Kicsit inyenceknek RN3
Nagyobb tárhelyeseknek (videókat készítők, notorius fényképezők, adatgyüjtögetők) pedig a 32 gigásat vegyék.Poco F5/pro
-
siletto
tag
Várható egyáltalán normálisan frissülő, magyar nyelvű rom? Vagy csak mókolós
-
Maximum1
őstag
-
Kornel
veterán
No.
Hamarosan en is csatlakozok a taborhoz. (3/32 gold)
Remelem mindel hamarabb lesz stabil eu rom.
Ha nem, addig is elvagyok a gyari angollal majd. -
ricsi0307
senior tag
Na skacok jelentem én is belépek a tulajok közé. Már múlthéten megérkezett a készülék de csak ma vehettem kézbe. Mivel sima Note 3-ról váltok ami még mindig megvan így, gyorsan összetudtam hasonlítani a kettőt. Az első ami feltűnt mert nem olvastam utána, az az, hogy könnyebb. Egészen pontosan 12grammal. A másik, ami szintén azonnal szemet szúrt az a kijelző, A Pronak szebbek a színei, mellette a sima mintha fakóbb lenne szóval ez is meglepetés volt pedig sehol se írják. A sebességük ugyan olyan pöccre indul minden alig lehet észre venni különbséget, de erre számítottam is. Viszont játékoknál sokkal jobban teljesít a Snapdragon míg az előd azért egy komolyabb gamenél mint pl. ModernCombat 5 vagy RR3 azért be-be szaggatott addig ez meg se reccen, A kamera viszont kicsit csalódás mert hiába a nagyobb és jobb szenzor, nagyon brutális módon mossa a zajt, remélem ezt később szoftveresen javítják. Akksi időről nem tudok még nyilatkozni itt írták a 10 óra SOT-ot hát kiványcsi leszek, nekem az MTK-ssal 5 óra körül volt az átlag nekem az már bőven megfelelt, ha ennél jobb lesz annak csak örülök. Hát röviden ennyi, mást még nem vettem észre, már csak a root hiányzik, remélem minél hamarabb megjelenik a fejlesztő rom.
Szerk: Még annyi, hogy az összefoglalóban az előlapi kamera el van rontva mert, autófókuzsosnak van írva pedig ugye nem az
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz ricsi0307 #1169 üzenetére
Nálam a Redmi Note 3 2/16-os verzióval a majdnem 5 óra SOT megvolt (Jiayu S3-mal ugyanekkor 5.5 óra volt - 3100 vs 4000 mAh), de ez már belőtt rendszerrel nem agyonnyüstölve. Ehhez képest a Pro 3/32-es kiszerelésben szerda reggel lett levéve a töltőről (első töltés, tehát tesztek és telepítgetések is voltak bőven), most 10 %-on van 7 órányi SOT után azóta. Mindjárt játszok még, és meglátjuk, mi lesz a vége, de szerintem ahol sima RN3 majd' 5 órát ment, ott ez tényleg a 10 órát kihúzza.
Mindezek fényében kíváncsi vagyok, hogy a Mediatek mit tud lépni, mert hiába szeretem az MTK cuccokat, pl a 6752 az egyik legjobb SOC volt, most úgy érzem, hogy ezt a Snapi 650-et nagyon eltalálták, és nem tudom, hogy mit tud felmutatni a másik neves gyártó. Nagyot kell fakítaniuk, hogy ezt a szintet meg tudják közelíteni.
[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Egyre jobban hajlok erre a készülékre, olvasgatom rendszeresen a fórumot de belegabalyodtam a romolásba.
Megveszem a telefont ( itt a hardveraprón egy fórumtárstól, kb 10 nap mire megjön a készlet)
Ez ugye a gyári rom amiben nincs magyar nyelv.
Fel tudok rá rakni magyar romot?
Ha utána rendeződik a helyzet és beindul a miui.hu akkor vissza bírok állni olyan romra ami frissíthető Ota-n is?
Inkább várjak amíg megjelenik az eustocknál is mert ott választható a magyar nyelv?[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
hakydakillah
senior tag
Ez nem előrendelői kedvezmény, hanem a spenote3 kupon három dolgot takar - 5dollár kedvezmény + ingyen tok + ingyen glass.
Én is előrendelő vagyok, és az a vicc, hogy megírták nekem, hogy a sok várakozásomat majd ingyen tokkal és glassal kompenzálják Visszaírtam, hogy azzal tehetnek egy szívességet, mert spenote kuponnal vettem... Jött a válasz, hogy jah, akkor majd még csomagolnak hozzá valamiket. Kíváncsi leszek.
Mindegy, szerdán végre feladták, remélem nem nyúltak hozzá, és lesz egy zsír telóm, tokkal, üveggel, és 210eurós áron. Én még teló váltást ilyen olcsón nem úsztam meg. 2hete ment el a Nexus 5, sikerült 195ért tovább passzolnom -
siletto
tag
válasz hakydakillah #1172 üzenetére
Remélem tényleg ez a kupon, mert most rendeltem meg vele a telót
Nagyon nem bírtam tűrőtztetni magam, hiába aggódtam, mi van ha elromlik.
Megrendeltem a két éves garit is, hátha. Úgy voltam vele, ha itthon venném, abból az árkülönbségből 5ször visszaküldhetném nekik javításba.Tulajdonképpen most akkor ez az spemall ez spanyol, vagy kínai, vagy mi van most?
-
jimmy5
aktív tag
válasz hakydakillah #1172 üzenetére
Honnan vetted 210 euróért ?
Ebbe nincs a szállítási díj ?
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
hakydakillah
senior tag
válasz siletto #1173 üzenetére
Checkoutnal ezeknel szerintem erdemes mindent odairni, a komment reszhez, mert azt egesz rendeles vegeig latni fogjak. Szoval en odairtam, hogy eu pluggal kerem, ne nyuljanak hozza, es spenote kuponnal vettem, ne feledkezennek meg az ingyen tokrol es uvegrol. Persze ezektol minden kitelik. Az uzlet China, csak spanyolba lehet szervizt kerni.
Jimmy5 - spemall, 3/32, szallitassal egyutt, elorendeloi akcio, cserebe megvarattak rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
siletto
tag
válasz hakydakillah #1175 üzenetére
A gyári romot odaírtam, de a többit nem. Arról most írtam nekik üzenetet, remélem számba is veszik, vagy ha nem, akkor majd reklamálok a paypalnál.
Hát szó mi szó, nagyon be vagyok tojva, hogy nem lesz-e gond vele. Eddig kb 300 cikket vettem neten kínából az évek alatt, de kb. összesen értek ennyitTovábbra is várjuk a képeket a kamerával Csepegtethetnének kicsit többet azok, akiknek már van
-
jimmy5
aktív tag
-
Skyner
tag
Tulajokat kérdeznék. Tudtommal a teló OTG-s. Azt is tudom, hogy a pendrive-ok lefelé kompatibilisek, tehát egy USB 3.0 pendrive működik 2.0 USB portos számítógépen is. A teló nem tesz keresztbe egy 3.0 sebességű pendrive-nak? Másik kérdés. Ugyancsak OTG kábelen rádugnék egy winchestert, Mekkora méretig képes kezelni a telefon?
-
-
Képek:
A szabadtérieknél egyik HDR-es, másik sima ugyanarról a témáról, a macinál 1 vakus, 1 HDR-es, és egy sima., valamint a sültkrumplinál az egyik HDR-es, a másik vakus.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
golyós
addikt
Hát ha ez a középkategóriás fényképező telefonban, akkor nekem bőven elég lesz
A mozis képen szépen elolvasható az Odeon videotéka az ajtón ránagyítva, a biciklis képnél a táblán a szöveg.Szerintem bőven jó képek ezek.Esetleg beltérben, rossz fényviszonyok közben is megtennéd, hogy csinálsz ilyen képeket?( vaku nélkül és vakuval ill. Hdr )
Sokat kell fotóznom beltérben ahol nem ideálisak a fényviszonyok ezért kérem.Előre is köszönöm
Nagyon hajlok, hogy ez legyen a következő telefonom, az egyik félszem a kamera volt de ez idáig meggyőzött.
A másik félszem a B20 volt de ahol dolgozom ott van egy kollegának Note 3-a és vígan megy az Lte ( Pátyon) így nekem is jó lesz hiszen BP és Páty között ingázok.[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
-
Mottie
őstag
Valahol Kína és Oldbury között jár a teló, várjuk már nagyon.
-> Érdekes módon külön FB-n kellett kérnem a TN-t... Úgyhogy ha másnak is 29-én lett 'Shipped', érdemes rájuk írni, hogy adják a TN-t.
Be Victorious!
-
Kornel
veterán
Volt mar?
-
Bastard-s
tag
Tegnap,tegnapelőtt próbáltam belépni a netbankomba,de nem jöttek meg az sms-ek. Most kipróbáltam,hogy áttettem a sim 2(nano) foglalatba a kártyámat és megjött még a tegnapi sms is. Találkozott valaki ilyesmivel? Mi lehet a gebasz?
-
Criminal017
őstag
válasz hakydakillah #1199 üzenetére
Én továbbra sem értem miért linkelte be...
Redmi Note 3 Pro ≠ Mi Note Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Házimozi belépő szinten
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Automata kávégépek
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest