- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mika1227
őstag
Nagyon gondolkodom egy ilyen készülék beszerzésén vagy a Huawei P8 Lite-n. Szerintetek?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
TheRealBear
tag
-
artid
aktív tag
Az én gondom az, hogy az ablakban van "üveg", vagyis csak átnézni tudok rajta, s pl. felébreszteni a telefont nem. Látni lehet benne, hogy ki hív, de ki kell nyitni a fogadáshoz, majd becsukva lehet beszélni.
Látni minden értesítést, mivel a kijelző felső 3, 3.5 CM-ét mutatja.
Lehet nekem csak amiatt nem teszik ez így, mert korábban LG G3S-en volt flippes Nillkin tokom, az "nyitott" volt, s elkényelmesedtem.De ha ez másnak ok, akkor s érdekli a tok, kedvezményesen adom.
Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
Scorce
tag
Köszönöm a pontos, frappáns választ! Nincs semmi baj azzal, ha egy picit kényelmesebb az ember. Igen én is elvárnám, hogy anélkül feltudjam venni a telefont, hogy ki kelljen nyitni. Még jó hogy nem rendeltem belőle, pedig nagyon fontolgattam, de így már tárgytalan. Marad a másik verzió, vagyis ez.
-
kzkz
őstag
A gmail szinkron nem megy nálam automatikusan, csak ha frissítem. Van tippetek hogy miért? Eddig működött...
-
xcsaba1975
tag
Azért engem kicsit zavar ez az élkiemelés, tényleg fehér keretben vannak a kicsi vékonyabb fekete betűk! P8-nál nem vettem észre ilyet!
-
StevieWonder
tag
válasz blacky79 #2219 üzenetére
FYI - ÉRDEMES VIGYÁZNI A GYÁRI KÁBELLEL
Az én gyári kábelem (rövid, fehér) is hibás.
Ma próbáltam először mert eddig a p780 kábelével töltöttem.Este 11kor raktam fel tölteni 5%nál, ma reggel 6kor még pirosan világított és 90%ra nyomta csak fel.
Töltőfej az eddig is a gyári volt (szintén fehér) szóval nem azzal van a baj.
-
adoks
aktív tag
válasz StevieWonder #2471 üzenetére
Hanyadik töltés volt? Mert az elején nekem is úgy tűnt, hogy baromi lassan tölt, de 2-3 töltés után, 2-2,5 óra alatt feltölti a gyári.
-
artid
aktív tag
Még eszembe jutottak dolgok.
Kérdés, hogy a Nillkin Frosted tok elől elé nyúlik az üvegnek? Akinek van, légyszi jelezzen vissza.
Másik, hogy aki esetleg Glass Pro üveget rendel, az arra figyeljen a felrakásnál, hogy kb 05-1 mm-re szélességre nem stimmel. Bár az is lehet, hogy középre kellett volna tennem.
Fent lent ok, én balra igazította, s jobb oldalon van pici hézag, ami nem vészes...
Csak infóként.Ha valakinek van Nillkin "ügeve", mondja meg, hogy az rendben van-e.
Köszi.
Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
SharpSA
veterán
válasz xcsaba1975 #2470 üzenetére
Ez engem is zavar. Az LG G3-nál volt erre megoldás, remélem itt is lesz. Ez az oversharpening egy nagyon roszz találmány.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
exorcis2
csendes tag
helló, az mennyire igaz, hogy nincs benne gyroskop, iránytű és akcelorometer így nincs lépésszámláló? és a navigáció sem mutatja melyik irányban állok? egy fórumon olvastam.
-
SharpSA
veterán
válasz xcsaba1975 #2480 üzenetére
Természetesen. Kerestem már, de még nem találtam ezzel kapcsolatban semmit.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Scorce
tag
Hali!
Rákötöm a gépre a p70-et de nem látja a total commander, a windows intéző viszont igen de azt nem szeretem. Elindítottam ez a mobil assistant nevű alkalmazást de ott is megáll a második lépésnél miszerint telefon csatlakoztatása folyamatban, nincs illesztőprogram telepítve. Most ilyenkor mivan? Azért akarom rákötni a gépre, mert nincs wifi-m, feltöltőkártyás vagyok és az alkalmazásokat gépről másolva akarom feltenni. Windows 7 64 bitem van.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Na itt jön a képbe, hogy nem egyszerű jó fényképezős telefont olcsóért összehozni:
"Lenovo Vibe Shot, OIS, 16 mega-pixel camera and 3 X LED for $289"
Mert ugye ez nettó és belpiacos ár, ez bőven 300 fölött lesz+áfa.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
han_lev
senior tag
Na végre a kezemben van, már benne ia a két kártya, nyomkodhatom.
Egyelőre 0 idő ismerkedni, de majd..
Jön a root is meg a security kiiktatása( ha sikerül)
Ami meglepő: könnyeb mint a p780 asom volt.
Az is megvan, most pótteló lett.Poco F5/pro
-
ncc1701
veterán
Azért az euronics böföghetne már valamit.
-
Scorce
tag
válasz ncc1701 #2493 üzenetére
Hívd fel őket, hogy mi a helyzet. 2 perc max az egész történet. Én már megkaptam és nagyon király teló, csak rohadtul kell rá net, be is szerzek egy wifi-s routert, mert nélküle nagyon macerás az appokat feltenni. Milyen appokat javasoltok amúgy? Rootolni majd később lehet fogom, egyenlőre így próbálgatom.
-
Mika1227
őstag
Megvan nekem is a teló igaz még csak a boltban de a héten meglesz!!! A ED-nál meg volt az ügyintézés a héten meg is kapom a telót!!! LG Optimus Black-ről váltok, azt hiszem óriási különbség lesz, már alig várom, hogy nyomkodhassam!
[ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Mika1227
őstag
Ha kézben lesz a teló és frissítést dob fel érdemes feltenni és hogyan kell?
-
-
chapog
tag
válasz xcsaba1975 #2498 üzenetére
Sziasztok P70-es Kollégák!
Hétvégén kaptunk ugye egy frissítést, fel is tettem és azóta valami katasztrófa a telefon.
Állandóan eldobálja a térerőt voda és t-mobil esetében is. Egyszer egyik kártyáról tűnik el a térerő egyszer pedig másik kártyáról. Voda kártyát használom 1-es slotban adatforgalom miatt, mert azon van....
Telefonon semmi módosítás nem történ szoftveresen, minden gyári, vásárlás óta 2 frissítés volt rá, és mióta ez a második megjött azóta vannak bajok. (mindkét sim kártya friss fél éves)Más nem tapasztalt ilyet a frissítés óta?
Mit tudok csinálni?Nagyon kellemetlen a dolog, mert nem érnek el és sokan panaszkodnak.
Köszi a segítséget.
-
Scorce
tag
válasz xcsaba1975 #2498 üzenetére
Megjött a Nillkin tok hozzá! Nagyon faszán néz ki, éppen olyan mint a képeken. Annyira belepasszol, hogy az valami mesés. Az eredeti tok sem rossz, de érzem rajta, hogy az tágulékony és csúszott is benne a teló, pluszba nem fedi le rendesen míg a Nillkin igen. A teló maga is elképesztő, gyors, sokat tud az akkumulátora is nagyon baba. Nem tudjátok appokat, hogyan tudnék rátenni számítógépről? 3 nap mire kicserélik a mostani modememet Wifi-sre és nincs kedvem annyit várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest