- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz nyogo83 #1950 üzenetére
kommentekben látszik, hogy sokan tíz évvel le vannak maradva, még mindig a "telefonért hetvenezer" szint a nívó... gondolom ezek azok, akik ugyan van x pénzük egy minőségi pár éves autóra, inkább x/5 árban vesznek valami tragacsot, mert az is csak AUTÓ ami elvisz a-b-be... bár hülye példa. Aért egy iphone/sgs/xperia és egy "sima telefon" közt picit nagyobb a tudáskülönbség gyakorlati haszna mint autók esetén. na mindegy...
-
Blyan
félisten
-
kchris78
veterán
válasz esfrost #1934 üzenetére
köszi!
meglátjuk.. kíváncsi leszek a hosszútávú eredményekre . de hiába bármilyen anodizálás/etc egy kés élét is sokkal nehezebb megtartani mint egy tompa felületet (mint amilyen volt az anodizált HTC Sensation-öm hátulja pl). szerintem. plusz a nagyon kemény aluminíum az rideg, törik ezt olvastam, ez az ellenérv a keménységgel szemben.
-
whitezo88
nagyúr
szerintem a hírt mindenki el tudja olvasni és értelmezni... addig kell döngetni az asztalt amíg nem lesz megoldás, de kíváncsi lennék a konkrét indoklásra. de az emberi szűklátókörűség és ostobaság legalább annyira felidegesít. Mondjuk ez átlag blog.hu-s kommentszínvonal...
-
-
Ricardo
titán
válasz tDr1v3r #1957 üzenetére
Akkor ezek szerint a voda magától döntött úgy hogy csak az iphonok esetében tagadja ezt a lehetőséget meg a vásárlótól? Ez esetben kíváncsi lennék, mit szól hozzá az Apple, mert nekik okoz ezzel nem kis kárt.
Főleg úgy, hogy jelenleg jó a hírük, pont a cserék miatt.
[ Szerkesztve ]
-
zord01
senior tag
Srácok nem tudja valaki, hogy hol van kiállítva megtapicskolható Iphone5? Mert most hogy idénre már lehullott a lepel a nagyobb gyártók készülékeiről, nem igazán találtam emberi mérető, korrekt tudástú telefont, max az Iphont. És minél többet agyalok rajta annál szimpibb, de szeretném a kezembe fogni, kipróbálni, megtapizni milyen egy ilyen.
***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
esfrost
tag
válasz whitezo88 #1958 üzenetére
Szvsz elég nagy felelőtlenség nem megkötni azt az 1990 forintos készülékbiztosítást, amit pl. a T-Mobil ajánl a készülékhez. Ilyen esetben akkor is cserélik a készüléket, vagy javítják, ha leejtetted a földre, vagy beleejtetted a WC-be. Én az i4-re és most az i5-re is kötöttem ilyet. I4 esetében 790 forint volt, most az i5-nél 1990. Azért egy 200 ezer forintos készülék esetében nekem jó érzés tudni, hogy van rá biztosításom. Az meg, hogy a Vodafone nem cserélii a GYÁRIHIBÁS készüléket már az ő baja, ez nagyon remélem, hogy más szolgáltatónál nem fordulhat elő. Még szerencse, hogy T-s vagyok, nekem eddig nem volt velük bajom...
-
zord01
senior tag
válasz esfrost #1964 üzenetére
Tapasztalatból mondom, hogy azok meg pont xarnak mindenfélére. Nem azért mennek ők be dolgozni a FV-i hivatalba, hogy az átlagemberek bajaival törődjenek, hanem mert meleg van, (nyáron meg kellemesen hűvös), lehet pletykálkodni, körömöt reszelni.
Az hogy téged ki vert át pont lexarják. Sajnos.Welcom to Hungary 21. Century...
[ Szerkesztve ]
***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
zord01
senior tag
-
tamasgal
senior tag
válasz Totheground #1962 üzenetére
Ez tetszet?
Akkor biztosan nem olvastad el azt a pár hozzászólást amikben ide jutottunk....
Látom csak meg kell magyarázzam: Ha a MagLite (a gagyitól azért nagyon messze van és kb 30 éve nyomja), nem tudta kiküszöbölni magának az eloxálásnak (mint eljárásnak/anódizálásnak) azt az igen nagy hátrányát, hogy könnyen kopik akkor kurvára nagy hiba volt az almátol ezt az eljárást alkalmazni, mert itt nem egyedi hibákról lesz szó, meg dátumokról, hogy melyik héten készült, hanem szépen kopó telefonokról.
A szar meg az benne, hogy nem fogják gariban cserélni, hiszen a telefon NEM hibás, vigyázzon rá jobban a kedves tulaj
[ Szerkesztve ]
-
alba-regia
aktív tag
Szerintem egyszerűen annyi a helyzet, hogy a Voda nem tudta cserélni a hibás készüléket, mivel kb. 4 db-ot kaptak, ami egy óra alatt elfogyott. A szerződést meg technika és egyéb okok miatt meg nem tudják/nem akarják stornózni. A legtöbb helyen ez van. Ha nem határozott valaki, és nem idézi meggyőzően a jogszabályi hivatkozásokat, megpróbálják elhajtani.
-
Dany007
veterán
válasz alba-regia #1968 üzenetére
Legjobb megoldás webshopon (T-mobil) megrendelni. Ugyanis távol lévő felek közt köttetett szerződés esetén 8 napig érvényes a vásárló fél a vásárlástól való elállási joga.
Ez pedig azt jelenti, hogy a megrendelt terméket 8 napon belül akkor is visszaküldhetem ha csak szopatni akarom a céget. És kötelesek visszafizetni a pénzt vagy cserélni.És ez bizony működik még a legegyszerűbb webshopos bolt esetében is. Sajnos volt már rá szükségem párszor. Eddig minden helyen szó nélkül cserélték a terméket. Volt, hogy rossz típusszámot írtam be, ezért egy picit más készüléket kaptam. Saját hülyeségem. Felhívtam őket, megmondtam, hogy elcsesztem a rendelést, a másik típust szeretném. Fizettem a futárt és hozták a másik típust szó nélkül.
-
Ilidzser
tag
Tegnap megtapiztam végre az iphone 5-t az egyik ismerősömnél.
Meg kell mondjam,hogy a videók és képek alapján nagyon tetszett, de élőben kicsit csalódás volt. Azt kell, hogy mondjam, hogy nem érzek semmi pluszt a 4s-hez képest.
Teljesen furcsa, hogy miért csak ennyit tudtak kihozni ebből az egészből.
múlt hónapban elhatároztam, hogy kipróbálok néhány telefont ,ezért vettem meg a 4s-t, majd elcseréltem egy S3-ra.
Az i4s egy idő után már túl kicsi volt a böngészőnél, az S3-mal pedig a nagysága miatt nem tudtam megbékélni.
Ezért inkább váltottam S2-re, ami az igazat megvallva sokkal jobban beváltotta az okostelefon funkciót, pedig a szándékom az volt vele, hogy ha egy kicsit jobb áron lesz az i5, akkor áttérek arra.
De most tanácstalan lettem, mert túl vékony, túl keskeny és nem adja azt a pluszt, amit például a 4s-nél lehetett érezni.
Ja, ismerősöm telefonja is két helyen már magától egy kicsit kopott volt, ami tényleg hihetetlen. Annyira nem vészes, de ilyen értéknél mfár foglalkozik vele az ember. A másik dolog, amit észrevett, hogy a térerő sem az igazi, bár lehet, hogy ez csak egy belemagyarázás, hogy hátha kicserélik a készüléket...lehet, hogy a fémes anyagoknak ez az átka és ezért használnak más gyártók műanyagot.
Kíváncsi leszek, hogy ezek a problémák mikor lesznek orvosolva, de az Apple egyelőre nem sok választási lehetőséget kínál a telefonok terén. Sok fele nem lehet nyúlni és ez a mostani ennyiért nagyon sok... -
nord_
veterán
válasz Ilidzser #1971 üzenetére
Hehe, akkor tegnap a próbálgatások napja volt.
Nálam viszont a konklúzió teljesen más: érezni lehet a telefonon, hogy mindent kicseréltek, mindent átterveztek. Ugyanolyan minőségi hatást kelt, mint az i4-em, pedig a kisebb súly miatt ugye ez általában fordított előjelű érzetet kelthetne.
Amikor először láttam képen, én is szkeptikus voltam. Viszont próba után az jutott az eszembe, mint a Porsche 911 esetében: a nyavalygók, meg a kizárólag netes képek alapján "tájékozódók" azt mondják, hát ez szinte ugyanolyan, mint a korábbi modell.... Holott a lótúrót. Használva derül ki, hogy teljesen más, teljesen új a hasonlónak tűnő kinézet ellenére.
A kijelző jobb, fürgébb az egész rendszer; nagyon minimálisan, de pont annyival nőttek a gombok (pl. számológép), hogy a használatuk könnyebb, de még nem bumfordi a méretük, stb, stb.Amit sose hittem volna (bár sejteni lehetett a "minden részletre nagyon odafigyelünk" munkamódszernek köszönhetően), hogy a négy coll nem kényelmetlen, még egykezesnek mondható. Egyrészt ugye a szélesség nem változott, másrészt egy kicsit lejjebb tolták a kijelzőt, így a felső ikonsorért nem kell nyújtózkodni, mintha a meglévő ház+kijelző elhelyezéshez egyszerűen hozzátoldottak volna. Egyszerű, viszont nagyon okos megoldások.
A nanosim és a dockcsati fikázóknak: a kártya kisebb méretet mellett a tartó nagyobb mértékben ment össze - és ezt összevetve a jóval kisebb adatkapuval, bizony elég sok helyet megtakaríthattak! Jaj, dock csatlakozó: álom a használata. Egyrészt ugye nem kell azzal törődni, hogy milyen állásban van, másrészt nagyon kellemesen pattan a helyére (mint egy minőségi fejhallgató egy minőségi 3,5-es aljzatba), harmadrészt ez közel sem tűnik olyan sérülékenynek, mint a micro usb. (A korábban kitárgyalt előnyöket nem akarom még egyszer ismételgetni).
Amit én próbáltam, az az elsők közül való, amit Magyarországon eladtak. Alaposan körbevizslattam, de egy árva mikrokarcot se találtam rajta.
Egyértelmű, hogy ez teljesen felhasználó-függő. Anyaghasználattól függetlenül.
Anno, amikor a Nokia 5110 kijött (ha jól emlékszem, kábé 13 éve), akkor a kollégámmal egyszerre kaptunk egyet. Fél év után az enyém olyan volt, mintha abban a pillanatban vettem volna ki a dobozból. A kollégáméról elég, ha annyit mondok, hogy két befőttesgumi tartotta az aksit a házon... -
Dany007
veterán
válasz penell1234 #1974 üzenetére
Inkább dobjatok fel fényképeket az ilyenekről...
Szeretném én is látni mennyire durva az a kopás. -
Ilidzser
tag
válasz penell1234 #1974 üzenetére
Természetesen a fekete.
Amúgy képek alapján nekem a fehér jobban tetszik, szerinte meg buzis. Bár szerintem amíg nem akar egy ilyen telcsi gazdája mozdonynak befogni, addig nincs gond.Dany007: Egyáltalánnem vészes, akkor látod, ha úgy fogod, vagy direkt körbenézed. Csak az a baj, hogy most már mindenki ezzel kezdi. És onnantól, ha kibontásnál ezt tapasztalod,akkor az nagyon idegesítő. Én is ismerem magam, ilyenkor hetkeig őrlődöm ilyenek miatt. Szerintem később ezeket tuti javítják és még az ára is lejjebb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg van már olyan infó (nem böngésztem végig az egész topikot), hogy a T-mobilnál az elsőként megrendelt szériák esetleg függetlenek? Mint ahogy az már előfordult a HOX-ok esetében?
Köszi
-
-
N4ri87
senior tag
Sziasztok!
Előre is elnézést, a következő kérdéseimet már valaki feltette, de nincs időm 2k hsz-t átfutni.
Arra lennék kíváncsi, hogy az i5-nek milyen hibái vannak, illetve, hogy lehet-e számítani a későbbiekben a hibák javítására? Gondolok itt pl. az erősen kényes házra és arra, hogy a következő szériáknál esetleg ezért módosítják-e az anyaghasználatot?C805
-
N4ri87
senior tag
válasz szmissz #1982 üzenetére
Szeretnék ilyen telefont venni, de ebben a formájában igazad lehet és nem fogok. Már a bejelentésnél is kíváncsian vártam, mert vásárolni akartam, de nem gondoltam, hogy ekkora hibák lesznek.
Biztos sokan azt gondolják, hogy le vannak szarva ezek a hibák, én viszont használni akarom, nem babusgatni.
[ Szerkesztve ]
C805
-
geri|
aktív tag
válasz Dany007 #1975 üzenetére
Sziasztok. Ígértem beszámolót, fogok is írni a blogra de most ide pár szösszenetet összedobok.
A teló már megjött szerdán de sajnos elég sok volt a meló, utazás, úgyh csak most tudok írni. Tehát T-Mobilos 16 gigás fekete.
Kibontottam, semmi karc meg ilyenek. Sehol. Alaposan végignéztem, mert készültem rá, hogy a legkisebb hiba esetén is baszom vissza a telekomnak. Szerencsére semmit nem találtam, pedig néztem fény felett is, sőt még nagyítóval sem voltam rest végignyálazni. Kaptam hozzá simet (micro vagy nano? tökmindegy - kicsi), meg egy csinos nyomtatott guide-ot hogy akkor most hogy is kell aktiválni. Pikkpakk megvolt - még este 11kor is (annyira elfoglalt voltam,hogy reggel átvettem, de csak este értem rá...), ezért pirospont!Külsőre: semmi extra, kicsit adott le a súlyából, hosszabb. Természetesen rögtön vettem rá tokot, mint eddig bármikor tettem a 3g illetve 4 esetében is. Belkin bevált, azt választottam. Kijelző még egyenlőre nem maszatosodik, de gondolom fog - mint eddig a 4 illetve a 3g is.
Gombok jók.Belső: nem vagyok it-s, szóval nem érdekel a tökömtudja milyen teszt - User vagyok és pont. BTW Apple user - elég rég óta (már sokszor mondtam - a monokrómos iPod óta). Szóval használom, főleg mail és net - nekem ez fontos.
El kell hogy keserítsek mindenkit, az i5 teljesíti az elvárt szintet és pont. Egy fikarcnyival sem ad bele többet mint ami kell. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor az Amcsi kosárválogatott megnyerte idén az olimpiát - hozza a kötelezőt, de meg sem izzadt.
Van egy-két csinos új feature de ennyi. A hangsúly az 1-2ön van egyébként.
Map- zömmel senki sem használt iPhone-t navigálásra eddig sem - szóval csak menő fikázni az almát. Ettől eltekintve egy kalap szart nem ér az alkalmazás - tehát azon kevés ember, aki mégiscsak iphone-al navigált...hát igen annak rossz hírem van.
Meglepően jó viszont az üzemidő. Ezért jár a buksisimogatás.Tartozékok: a kábel új, gyorsan tölt, de igazából ennyi. Nekem egy szivargyujtós cuccom van, de abba jó az új kábel is. Akinek van mjuk régi kihangosítós dokkolója annak szívó, de ugye tudjuk, hogy a részvényeseket csak a profit érdekli. (mjuk az is igaz, hogy almának elég rég óta ez a második kábeltípusa)
Fülhallgató korrekt tehát, de nekem eddig is volt egy csúcs fejhallgatóm szóval nekem ismert már a jó hangzás (meg a mégjobb is). Viszont 2ségtelen hogy jobb fülhallgatót kaptunk mint a korábbi. jár aRövid summa: én 2 évente cserélek telefont. Eladom a régit - az árát tőkeként belenyomom az új cucc árába. Szóval ebben az esetben 80K+al megúsztam a váltás - előfizuval. A kártyafüggetlen ár számomra irrelelváns - úgyis lesz számla havonta, tehát jó a függő is.
Amit azonban vártam az almától elmaradt. A wow effektnek nyoma sincs, mint ami volt akkor amikor váltottam nokia n95 8gb-ról 3g-re 4 éve, illetve 3g-ről sima 4-re, 2 éve. Akkor annyira tetszett a telefon, hogy elővettem - nézegettem még akkor is amikor nem kellett hívni vagy írni vagy bármi.
Most viszont kibontottam a dobozt, rárántottam az előző teló mentését, és már 10 perc után ugyanúgy használtam mint a i4-et. Beépült a hétköznapi pörgésbe egy pillanat alatt - meló,netezés,mail,zenehallgatás. Még egy rövid pillanatig sem jutott eszembe amikor ültem a 80ik meeting-en, hogy bakker most vettem új telefont - 2 évig használom majd,milyen lesz, stb. Ott lapult az asztalon a maga kis érdektelenségével, és egy pillanatra sem vonzotta a tekintetemet. Teljesen közönyössé vált számomra.
Tudom, hogy semmi gond nem lesz vele, úgy fog beleilleszkedni a mindennapjaimba, hogy észre sem veszem a váltást (nem mint mjuk korábban). Tökéletesen gyors, szinkronizál, bárakármi. Egy új telefontól azonban nem ezt várom. az apple rommá-istenített készülékétől meg pláne nem...(hozzáteszem bármilyen tartós használati tárgy/ruha vásárlása után várom a wow effektet! )
[ Szerkesztve ]
LiveStrong
-
szmissz
senior tag
A tökéletesen nehéz javítani, de azért szerintem sikerült.
Ahhoz, hogy igazán értékelni tudja az ember, szerintem nem az elődhöz, hanem a konkurenciához érdemes hasonlítani.
Amikor végignézek a többi, hasonló kategóriába szánt készüléken, akkor látom igazán, hogy ez még mindig a legszebb és a legjobb, az én ízlésem szerint persze. Ami meglehetősen kifinomult.
Olyan ez mint egy felső kategóriás autó. 10 éve is szét alázták a mezőnyt és azok a kocsik még most is fantasztikusak, alig gyengébbek bármiben, mint az utódok, legalábbis abból amit normál napi használatnál érzékel az ember.
[ Szerkesztve ]
Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetekre!
-
irgum
addikt
Igaz nem a felhasználónak kell kitalálni, hogy mi legyen egy új generációs iPhone-ban egy bámulatos új fejlesztés. Senki nem gondolta a 4-es előtt, hogy ekkorát durran ha megnövelik a felbontást. Nálam a wow faktor "kimerül" a szép kijelzőben, a gyönyörű dizájnban és gyorsaságban.
-
alba-regia
aktív tag
A wow faktor szerintem a közeljövőben az összes új okostelefonnál elmarad. Apró fejlesztések lesznek, kényelmi funkciók, designbeli kisebb különbségek, kb. ennyi. Jelenleg a legtöbbet hozza az i5, az SIII és társai. Egyik platformon sincs igazán lemaradva a korábbi modell (i4S, SII).
A wow most akkor jönne, ha az akkumulátort illetően fejlesztenének a gyártók, és mondjuk legalább 2-5-szörösére nőne az üzemidő.
A másik wow majd akkor lesz szerintem, ha egy dokkolóba rakva vagy vezeték nélkül mondjuk egy tv/monitoron vagy valami alternatív megjelenítőn keresztül teljesértékű számítógéppé válnak a telefonok. Bár ehhez már egyre jobban közelítenek táblagép formájában.
Összefoglalva: nem várok többet az i5-től, mint amit tud.
-
Remus389
veterán
na én is megnéztem ezt az új csodát a Mammuthban
fehér színű, korrekt a fogása, korrekt a kijelző
A Galaxy S-hez képest valamivel kisebb területű a kijelző, hiába 4 col, keskenyebb(nyílván élesebb is)
korrekt, de semmi extra, nem esett le az állam
elég gyors, de ilyet is láttam már, apró mikrolaggok itt is vannak, pl képeket nézve zoomolásnál, meg scrollozásnál is volt 1*, szóval ebben is beérték az androidot
nyílván aki elfogult úgyse látja, de én látom, itt-ott apró laggok, tehát nem teljesen fluid(most ne menjünk ebbe bele, hogy a droidnál nagyobbak, csak megjegyeztem), a WP7 az a legfluidabb
picit jobb a 4S-től, de ennyi
(megjegyzem karcos volt már hátul, egy karc volt rajta)
azért elfogadnám, de ennyi pénzért inkább nem
szóval olyan mint amilyennek a 4S-nek kellett volna lennie
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Remus389
veterán
így van, tök jó egyébként, csak a "wow" érzés maradt el nálam (is), még az i4-et is mellé lehet tenni...
de tényleg jó cucc...
már szerintem nem is lesz "WoW" érzés, hisz már nem tudnak lényegesen jobbat csinálni
hiába 20%-kal vékonyabb, 50%-kal nagyobb akkuidő
szóval olyan nagy "WoW faktor" már nem lesz, mint anno
szvsz, max ha kihoznak egy teljesen szupertelefont, ami kihajtogatva táblagép... az talán-talán
még azért a Note2-t megnézem, ott lehet lesz egy enyhe WoW! abba azért vannak újdonságok, bár a mérete miatt úgysem kell... nekem
[ Szerkesztve ]
-
-
Remus389
veterán
válasz szmissz #1992 üzenetére
hadd döntsem már én el, mit láttam... megengeded?
oké, bolti darab, mindenki orrba-szájba nyomkodja és lehet nem volt resetelve egy jó ideje, de akkoris....
a te esetedben, te nem figyelsz ezekre, hiszen kiadtál érte 160K-t, és átsiklasz nagyvonalúan efelett, a boltinál volt és apró reccenések, és 3-4 perc alatt kb 3 db, ennyi
szerk: hihetetlen hogy még személyeskedsz is és nem tartod tiszteletben mások véleményét
[ Szerkesztve ]
-
szmissz
senior tag
-
Remus389
veterán
válasz szmissz #1992 üzenetére
Nem véleményt nyilvánítasz, hanem hazudsz és belemagyarázol baromságokat. állítsd le magad, nem hazudok, láttam amit láttam és pont.
te egy nagyon elfogult ember vagy, itt-ott apró kis mikrolaggok voltak, most mi ebben a nagy szám...
kevés volt és ritka, alig észrevehető, tehát jó
megnéztem és leírtam hogy alapvetően tetszik, de nem ájultam el
most ez a szívedig hatolt? mi ez valami vallás? jól van...
de ebből a topikból elhúzhatnál már végre
ki vagy te? hogy így beszélsz?
[ Szerkesztve ]
-
szmissz
senior tag
válasz Remus389 #1995 üzenetére
Nem ájultál el? A 0 Ft-os beugrós Suzukis sem mondja azt, hogy annyira tetszett neki a Ferrari 458 a katalógusban, hogy rohan venni egyet. Inkább elmagyarázza az asszonynak, hogy milyen feleslegesen sokat fogyaszt és bele se fér a havi Teszkós túra eredménye. Meg a biztosítás is drága.
Bármiféle véleményed hiteltelen, amíg egy Galaxy S kategóriás hulladékot használsz napi szinten és még bele is írod az aláírásba, hogy te aztán tudod a receptet a tuti "smooth" működésre.
Csak és kizárólag kötekedni, fikázni jársz ide, hogy magadnak bebizonyítsd, miért is nem kell neked iPhone. Unalmas, de nagyon.
[ Szerkesztve ]
Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetekre!
-
Remus389
veterán
válasz szmissz #1996 üzenetére
nagyon agresszív vagy
miért nem tiszteled mások véleményét, nem kell egyből hazugnak beállítani bárkit is, mintha egy muszlimnak magát Allah-ot fitymáltam volna le
(a jó válasz az lett volna: én nem látok mikrolaggot a sajátomon, biztos egy hete nyomkodják a népek, vagy én nem látok jól hogy nem veszem észre), nyugi van
ez a Ferraris hasonlat meg komikus, eszement
nevetséges mire képes egyes emberekkel a marketing és a sajtó...
inkább csak csóválom a fejem...
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Súgok: a WP7 is mikrolaggol néha. Próbalja ezt persze ezerféle, még az iOS-nel is grandiózusabb átúszás-effekttel palástolni, de szvsz nincs olyan rendszer, ami nem akadna néha meg egy picit. Igen, az iOS is.
Ezzel persze nem azt mondom, hogy mindenki vegyen legócsóbb kínai droidot, sőt. Az olyan, mint a HDD-re pakolt oprendszer több év SSD használat után.
-
macikos
addikt
Aztán azt mondja már meg nekem valaki, hogy ugyan az S2 után az S3-nál mi volt a WOW effekt? A nagyobb és szarabb kijelző? A totál értelmetlen Smart Stay?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- TP-LINK routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- XPEnology
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest