Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mkRoland

    senior tag

    válasz enjoek #2291 üzenetére

    Alcatel OT-990 Silicone Case a helyes keresés.

    Storms@2290: 1. hsz-ben van egy megjegyzésem a ROOT résznél. Az segíthet!

    "A rootolás előtt a telefonon a Beállítások -> Alkalmazások -> Fejlesztés -> USB-s hibakeresés elől a pipát vegyük ki, majd pipa újra! ( Elkerülve bizonyos komplikációkat)
    Szintén a mkRoland tapasztalata:
    Első próba (mind a 4 driver rendben, Android SDK telepítve, SuperOneClick 2.1.1 rendszergazdaként indítva, előzetesen lecsekkoltam, a telefonon a Beállítások/Alkalmazások/Fejlesztés-en belül pipa van a USB Hibaelhárítás mellett):
    lefut, FAILED.... no probleme, gondoltam... telefon újraindítása: SIM kártyát nem érzékeli (ősrégi piros Pannon GSM-es SIM-kártya) => majd csak megjavul (bíztam benne), DE NEEEEM!
    Még pár restart után megpróbáltam Root-olni, UnRoot-olni... Sikertelenül, és a SIM továbbra sem érzékelhető.
    Gondoltam, kipróbálom a kikapcsolt állapotban a gyári állapot visszaállítását (Hangerő FEL + kapacitív menügombok egyike => ezesetben a Keresés-t nyomtam + bekapcs gomb). Szerencsére a telefon tudta, hogy mit szeretnék, 1-2 perc alatt visszaállította a gyári állapotot, SIM-kártya már kúszott is volna fel 3G-re... Gyorsan ennek örömére Beállítások/Alkalmazások/Fejlesztés/USB Hibaelhárítás pipa ellenőrzése (meglepetésemre a gyári készüléken alapból aktív!!!) => kivettem a pipát mellőle, majd visszaraktam (biztos, ami biztos, hátha ilyen telenoros-kínais hülye-biztos megoldás, nehogy elrontsa a júzer a telefont), SuperOneClick indít, Root-ra rámegyek, megvárom, amíg kiírja, hogy "Killing ADB", ekkor dugtam fel a telefont, amit egyből el is kezdett root-olni. Tehát végül sikerült."

    [ Szerkesztve ]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák