Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mkRoland

    senior tag

    válasz zedok #1163 üzenetére

    Nos... Most, hogy nagy nehezen sikerült root-olnom, nekiállok gyomlálni. Megjegyzés a root-hoz: MINDENT a leírás szerint csináltam, nem az első androidos eszközöm, amit root-olni próbáltam...
    1. próba (mind a 4 driver rendben, Android SDK telepítve, SuperOneClick 2.1.1 rendszergazdaként indítva, előzetesen lecsekkoltam, a telefonon a Beállítások/Alkalmazások/Fejlesztés-en belül pipa van a USB Hibaelhárítás mellett):
    lefut, FAILED.... no probleme, gondoltam... telefon újraindítása: SIM kártyát nem érzékeli (ősrégi piros Pannon GSM-es SIM-kártya) => majd csak megjavul (bíztam benne), DE NEEEEM!
    Még pár restart után megpróbáltam Root-olni, UnRoot-olni... Sikertelenül, és a SIM továbbra sem érzékelhető.
    Gondoltam, kipróbálom a kikapcsolt állapotban a gyári állapot visszaállítását (Hangerő FEL + kapacitív menügombok egyike => ezesetben a Keresés-t nyomtam + bekapcs gomb). Szerencsére a telefon tudta, hogy mit szeretnék, 1-2 perc alatt visszaállította a gyári állapotot, SIM-kárty már kúszott is volna fel 3G-re... Gyorsan ennek örömére Beállítások/Alkalmazások/Fejlesztés/USB Hibaelhárítás pipa ellenőrzése (meglepetésemre a gyári készüléken alapból aktív!!!) => kivettem a pipát mellőle, majd visszaraktam (biztos, ami biztos, hátha ilyen telenoros-kínais hülye-biztos megoldás, nehogy elb@ssza a júzer a telefont), SuperOneClick indít, Root-ra rámegyek, megvárom, amíg kiírja, hogy "Killing ADB", ekkor dugtam fel a telefont, amit egyből el is kezdett root-olni... Tehát végül sikerült.
    Véleményem szerint írjuk bele a leírásba a 4. pontba, hogy a pipát vegyük ki a korábban emlegetett USB Hibaelhárítás mellől és tegyük vissza, majd utána álljunk neki root-olni. Persze lehet, hogy csak véletlenül jött így össze...

    domerator@1164: nincs mit. Viszont érzésem szerint ez a telefon már csak pár napig marad ilyen áron, valószínűnek tartom, hogy durván emelkedni fog az ára! De ez csak a személyes tippem, nincs alátámasztható alapja.

    [ Szerkesztve ]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák