- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
anzo
senior tag
válasz raulicio #800 üzenetére
Én már jártam meg az Acer szervizzel és mondhatom, hogy kritikán aluli.
De abban nem értek veled egyet, hogy ha nem 160e -be kerül akkor elnézzük, hogy a support egy 0. Valahogy én úgy vagyok vele, hogy igenis ha vettem valamit 100e Ft-ért akkor elvárom, hogy ha valami gondom van a készülékkel azt minél előbb javítsák meg vagy cseréljék ki a készüléket ill. adják vissza a pénzemet.
Tehát teljesen mindegy, hogy mennyibe kerül valami a gyártónak vagy az importörnek kutya kötelegessége megoldani ezeket a problémákat.
Az pedig, hogy a kijelző széria hibás az előfordul az első kiadásoknál minden gyártónál de törekedni kell arra, hogy ezeket a darabokat minél előbb kiszűrjék és cseréljék ki vagy javítsák meg.
Csak hát addig amíg a magyarországi supporton azt mondják, hogy az Acernek a legújabb PDA-ja a DX900 akkor azt hiszem nincsen miről beszélni. -
joey04
titán
Én sem értem az összefüggést...
Azért mert aránylag olcsó, miért kéne automatikusan hulladék szervizzel társulnia? -
Dare2Live
félisten
válasz raulicio #799 üzenetére
"Bocsi de talán, ha nem futtatnál a háttérben 25 különböző, tulajdonképpen tökéletesen értelmetlen programot...."
Elég jól kontrol alatt tartom a prociidőt és külön programom van a legaksi zabálobb WiFi menedzselésére. Bevált, kipróbált progikkal dolgozom, ezekkel lett a Spica 1napjából 1.5.
support rész kicsit sarkítva: Ha olcsó kaját veszel akkor nem baj, ha megdölesz tőle?
Nem azt mondom nem csúszhat be hiba. Azt mondom akkor javítsák, cseréljék.döglött hús: Ha nem szüzen van akkor X. Még ha 512lenne benne se stimmel a 160szabad.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Dare2Live #804 üzenetére
Örülnék neki,ha annyi lenne a szabad,de sajna nem,nem is ezt mondtam 160Mb látható (amit pl osmonitor mutat a ram mennyiségére.) Ebből indítás után szabad 90 progik nélkül,csak az os fut,80-85 néhány progival.De ha elkezdem az os dolgait is kilőni tudok 120mb szabad memóriát produkálni,mielőtt megborul Aztán erre jön,még ahova az os települ,amit nem jelez semmi,és nem is tudok hozzányulni,mert,hogy nem a romba települ,az tuti,mert az 190mb környéke szüzen..
De igazándiból nem is annyira érdekes,csak megemlítettem.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Tomifromspac
tag
Barátnőmnek HERO-ja van és a Liquid-emhez képest szánalmas a sebessége. Konkrétan nincs az a Youtube videó, amit szaggatásmentesen játszana. Egyébként nézz be a blogomba, ott írt róla egy elég nagy tesztet.
Ami meg mindent elmond:
Hero boot time: 1 perc 30 másodperc
Liquid boot time: 31 másodpercA Liquid kijelzője is százszor szebb. Igen a HTC nagyobb szó, de a Hero szarabb. Nem adnám oda a Liquidem, max csak 2 Hero-ért. Aztán azokat eladnám és vennék egy Liquid-et belőle.
-
raulicio
senior tag
Úgy látszik félre értettél...
Nem arról van szó, hogy ha vmi olcsóbb, arra más garanciális feltételek vnatkoznak, csupán csak arról, hogy az Acer nem forgalmazza itthon a készüléket és a szervízelését sem végzik itthon, mely tényekből bizony keletkezhetnek bizonyos kellemetlenségek a felhasználók szempontjából. De persze aki szürkeimportos gsm-es készüléket vesz 80k-ért az gondolom, tisztában van ezekkel a dolgokkal... Csak ennyit akartam. És persze lehet jönni a speedshop-al, de az is csak 1 fokkal jobb mint az aluljárós garancia.
Mellesleg honnan veszitek a bátorságot egyáltalán szériahibáról beszélni? Meghibásodások biztos előfordulnak, de nem felejtsük el, hogy 99%-ban a felhasználó hibájából (és itt nem bizonyos szoftware-es dolgokról beszélek).
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Ma sikerült kipróbálnom egy nexust is, és hát közel sem annyira ütős, mint vártam. Továbbra sem értem ezt az AMOLED mániát. Megnéztem egy nagyon hasonló képet a nexuson meg a liquiden, és valóban szebb színeket adott a nexos, de pl ha az új üzenetet menüre mentem, akkor látni lehetett, hogy az aceren a fehér az hófehér, a nexuson szürkés. Jelen pillanatban az N1 kéne, de amint kijön a hivatalos 2.1 az Acerre, és olyan gyors lesz, mint az 1.6, már fordulna is át a mérleg nyelve. Továbbra is tartom, hogy hatalmasat alkotott ezzel a készülékkel az Acer.
#808: számomra az a szervizmunka amit Acerről hallani lehet, nem fér bele, még egy jóval olcsóbb készüléknél sem...
[ Szerkesztve ]
-
raulicio
senior tag
válasz Dare2Live #804 üzenetére
Akkor biztos vmi sunyi kis manó szívja az akksidat
"support rész kicsit sarkítva: Ha olcsó kaját veszel akkor nem baj, ha megdölesz tőle?" - Ez persze baromság, de ha már humorizálunk, akkor egy kicsit átalakítva a saját kis hasonlatodnak is van bizony értelme:
Ha olcsó kaját veszel, ne csodálkozz ha szar az íze... Tudod, az olcsó hús meg a leve...
Persze akár le is szögezhetjük, hogy a Liquidnél semmi ilyenről nincs szó, csak hát a support nem olyan pörgős, mint néhány nagyobb gyártónál... -
vendingo
veterán
Az amoled-nek szerintem szebb a képe, mellesleg nem elhanyagolandó, hogy jóval kevesebbet fogyaszt a többi kijelzőhöz képest. (persze csak szerintem, miután jelenleg is használok sima, és amoledes kijelzős telefont is.)
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Tomifromspac #814 üzenetére
Az egy dolog, hogy nem szervizel itthon, viszont aránylag gyors a szerviz, és futár hozza viszi.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
VD
őstag
Na jah, a jóhoz könnyű hozzászokni!
[ Szerkesztve ]
-
mogyorosi5
csendes tag
Sziasztok tud már valaki a 2.1 megjelenéséről? Már nagyon izgatottan várom
-
anzo
senior tag
válasz mogyorosi5 #818 üzenetére
A hivatalos megjelenésről még ellentmondóak az információk. Volt olyan aki márciust emleget de hallottam már májusi megjelenésről is. Eddig én is szenvedtem a 2.1-es romokkal laggoltak meg furcsa újra indulásokat produkáltak de most felraktam evil új 1.6.7-es slim munkáját és egészen jól használható. Eddig minden ok vele csak kialakul most már valami belőle mert én is jobban szeretem használni az új fejlesztést.
-
G_Gabi
csendes tag
Nah ma megvettem a kicsikét nagyon szép omnia után hihetlen "előrelépés".
Viszont: hazahoztam nyomogattam egy kicsit aztán kérte, hogy dugjam tölteni. Rá is dugtam még nyomogattam kcisit aztán most nem akar bekapcsolni a kijelző. Felül a led villog, hogy tölt és meg is tudtam csörgetni. Nagyon le lenne merülve ezért nem kapcsol be a kijelző?
Más: vmi olyan widgetet tudtok mondani ami óra és mutatja az időjárást is és ha lehet az időjárást lehessen csak kézzel is frissíteni.
Köszi -
Scenic
tag
Nem akarnám kongatni a vészharangot, de nekem 2 hét után ugyanígy ment tökre és van azóta is szervizben!
Ha sikerül bekapcsolni: Beautiful Widgets
XPERIA Z2
-
verser233
senior tag
Na egyszerre írtunk.
Azért majd ha visszakapod, mindenképp számolj be róla légyszi, mert ugyan az enyémnek a világon semmi baja, de azért parázok most már az Acer szervizétől, annyi rosszat hallottam róla az elmúlt pár hétben...
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
Dare2Live
félisten
100% nem azért nincs képernyöd mert tul le van merülve. Akkor ki se csörögne + ugye töltön van....
bal oldali gombal oldod ki a bill zárat, de ha kicsörög akkor a képernyő auto matice be kéne kapcsoljon, látod ki hiv, avval is veszed fel....
esetleg egy aksi ki be segithet de én most azonnal visszavinném, hogy adjanak másikat mert ez szar. A kicsöng és nincs képernyő/nem tudod felvenni böven elég indoklás szvsz.
szerk: lol 6perc alatt 3válasz. )
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
G_Gabi
csendes tag
Nos azthiszem megtaláltam a képernyő be nem kapcsolódásának az okát: a memóriakártya, egy 4 gigás kingston mirosdhc class 4et raktam bele egyből amit hozzá kaptam nem is raktam be - idáig - amikor a telefon el akarta érni a kártyát akkor csinálta. Előtte igo meg zene volt a kártyán de pcvel leformáztam mielőtt beraktam volna. Most beraktam a 2gigás sandisket amit kaptam hozzá és sokkal gyorsabb is a telefon. Van vkinek 5lete mi lehet a 4 gigás kártyával?
[ Szerkesztve ]
-
anzo
senior tag
válasz Dare2Live #820 üzenetére
Hát nem tudom mikorra érek oda, hogy egy romot megtudok rá csinálni egyenlőre beérem apróbb conf módosítgatásokkal. Annak ellenére, hogy open source, az android sokkal kevesebb doc érhető el hozzá mint a windowshoz, tudom ez még aránylag fiatal rendszer és majd lesznek hozzá rendes leírások de egyenlőre úgy érzem egyhelyben topogok.
De rajta vagyok az ügyön most éppen a Spica magyarítását próbálom majd rá erőltetni a liquidre. De nem akarom elkiabálni egyenlőre.[ Szerkesztve ]
-
davevp
csendes tag
Sziasztok!
Senki nem talált még megoldást arra a problémára, hogy bejövő hívás esetén nem mindig kapcsol be a hangszóró, miután fogadta a hívást? Ergo a hívó fél hall engem, de számomra süket a telefon. Nem futtatok semmi különleges programot, ami zavarhatná a működését, és teljesen random csinálja ezt a problémát. Miután bontom a vonalat és újrakezdjük a hívást, már nincs semmi probléma.
Valakinek ötlet?Dave
HTC Legend --> Sony Xperia SP
-
Tomifromspac
tag
Breaking news: Ma kötöttek be hozzám egy 60 megabites netet (60 le, 8 fel) és leteszteltem ezen is a Liquid WiFi-jét. Az új saját rekord: 18 megabit le, 3,5 megabit fel. Asszem egy elég jó
-
AlienM
tag
Helló,
Próbált már valaki Protected EAP-s wifis hálózatra kapcsolódni?
-
-
G_Gabi
csendes tag
-
Tcm
tag
Szóljatok ám, ha megjelenik hozzá az Android frissítés. Én erre várok a megvásárlásával.
-
combrader
tag
Valami hasonlóakat találtam én is. Nekem az a bajom, hogy olyan eduroam-ot ajánl fel, aminek nem WPA-Enterprise titkosítása van, így nem tudom beírni a felhasználónevem és a jelszavam. Csak sima WPA-val van védve. Ha meg én hoznom létre új kapcsolatként beállításokkal meg mindennel, úgy meg nem érzékeli.
-
G_Gabi
csendes tag
Valszeg én vagyok a hülye, de a gyári calendar widget miért a holnapi névnapot mutatja?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest