- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghostika
csendes tag
Hali mindenkinek.
Egy olyan egyszerű kérdésem volna, hogy a 2.1es főzött romot használom és hát mostmár van hogy 1 perc is mire betölti az SMSeket.. lehet vele mit kezdeni?
KösziBad Boys For Life!
-
uselessgumi
csendes tag
sziasztok!
LCR 1.8.2.2 OC-ben tapasztalt valaki com.process.gapps force closet?Vagy valami megoldás erre?
Elég gyakori, és így elég zavaró....köszi
Jiayu G3T-Klipsch Image S4
-
Land
veterán
Keresek alaplapot vagy törött kijelzős s100-at. Privátban írjatok! 25.000 Ft
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
To_Pet
tag
Üdv!
Nagy bánatomra garanciális javításra kell vinnem a Liquidemet, mert elkezdett recsegni a hangszórója telefonálás közben. Remélem 1 hónap alatt visszajön és nem kell 3 hónapig nélkülöznöm mint itt a fórumon valakinek.
A kérdésem annyi lenne, hogy számít-e gariztatásnál, hogy gyári vagy nem gyári rom van a telón?Köszi
-
To_Pet
tag
Abban esetleg tudnál segíteni, hogy belinkelsz nekem egy gyári romot? Amit az acer honlapjáról letöltöttem azt nem tudom felrakni. Hibaüzenetet kapok:
"We are Sorry! You cannot upgrade your Acer Liquid using this image. Please download the image for your model. Your phone model is: GEN1
Current image version:
1.100.05_Acer_AB88_EMEA-GEN1New image version:
Acer_LiquidE_1.100.13_EMEA_CUS1Innen töltöttem le: http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html
-
To_Pet
tag
Lenne még egy kérdésem: nektek elő szokott fordulni, hogy telefonálás közben tartásba rakjátok a hívót? Nekem elég gyakran van ilyen és nem tudom, hogy szoftveres, vagy a fülemmel nyomom meg a pause gombot. Ha a fülemmel nyomom meg akkor valószínűleg a távolság érzékelővel van baj. Elég bosszantó jelenség.
-
Land
veterán
A hivatalos 2.2 elvileg októberben jön ki, tehát már lehet ki is jött!
videó róla: link
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
gr.bence
aktív tag
Sziasztok
Elszántam magam, és szeretnék beújítani egy ilyen telót.
Úgy hogy csatlakozok lassan a táborhoz....
Majd jövök lehetséges egy -két kérdéssel....
Esetleg valaki tud linkelni nekem olyan oldalakat, ahol le van írva egy két infó pl: frissíteni hogy kell, meg ehhez hasonló ki okosságok.
Előre is köszönöm.
üdv
-
senior tag
válasz gr.bence #1769 üzenetére
Szia!
Amikor erre a telefonra váltottam, én a MoDaCo fórumát találtam a leghasznosabbnak és állandóan legaktuálisabbnak.
ROM frissítés @ MoDaCo (ami itt nincs külön kiírva, de fontos, az az USB debugging bekapcsolása a kezdés előtt!)
ROM lista @ MoDaCo
Sok sikert a frissítéshez ! Ezekhez a ROMokhoz nem kell rootolni.Üdv: Sopi
-
gr.bence
aktív tag
Na szóval végre megrendeltem a ketyerét....
Alig várom hogy kézbe vegyem
-
Picco
addikt
az miaf@sztol lehet h idonkent nem nem tudom felvenni a telefont? olyan mintha kikapcsolna az erintokijelzo.
xian rommal csinalja, de a kollegamnal standard rommal is elofordult(neki is S100 van)
mar kezd nagyon felb*szni ez a telefon, megmergel es atvaltoztatom desire-re vagy Galaxy S-re....[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
GSpecter
tag
Na nekem ma összefosta magát a telefon!
Lemerült a zsebemben, hazaértem, rádugtam töltőre, világít feketén a képernyő, de ezen kívül semmi... Se bekapcsolni nem tudom, se nem tölti, csak melegszik a telefon. Holnap megy vissza Speedshopba. Ja és persze már korábban a jack csatlakozó is beszart rajta. Csak az egyik füles szól, kipróbáltam több fülhallgatóval is. Kellett ez most nagyon. Remélem 3 hónapig tart nekem is mire visszakapom... Mondjuk ezt nem várom meg, mert jogszabály adta jogommal élve elállok a vásárlástól, ha sokáig húzzák a javítást.
-
GSpecter
tag
Ja, és most jut eszembe, hogy nem a gyári rom van rajta. Most mi az anyámat csináljak vele?
-
To_Pet
tag
Nekem a speedshopban 2 hónapot mondtak átfutási időre. De legalább felkészítenek, hogy ne érjen meglepetésként. Karácsonyra vissza is kapom ha minden jól megy. Peti azt kipróbáltad, hogy kiveszed belőle az akksit egy kis időre? Ha jól emlékszem egyszer nekem is volt valami meghülyülés amit az akku kivétel helyrehozott. Egyébként milyen jogon tudnál elállni a vásárlástól?
-
GSpecter
tag
Próbáltam már kivenni az akksit... :S
Hú ezt hosszú lenne itt leírni, de átküldök neked egy anyagot, onnan mindent megtudsz.
A lényeg röviden: A kormányrendeletben ajánlott javítási idő 15 nap. Na most ennyi idő alatt nem fog visszajönni a telefon, ez biztos. De mivel ugye ez csak egy ajánlás... nem jár szankciókkal. Viszont azt is megfogalmazták benne ügyesen, hogy ha a javítás jelentős kellemetlenségekkel jár, akkor elállhatsz a vásárlástól. Na most a 15 naphoz képest a 2-3 hónap az jelentős kellemetlenség egy mindennapos használati eszköznél.
Mindegyik esetben munkanapokról beszélünk.
-
darky4e
tag
Vki nem fogja mostanában eladni S100asát?
Live long and prosper
-
Land
veterán
Üdv!
Nem ismer valaki olyan személyt, akinek rossz S100 alaplapja heverne otthon? Nagyon fontos lenne. Egy rossz alaplap kellene donornak...
-
yoxa
tag
Sziasztok!
Egy kicsi off:
Van egy eladó Acer s100am itt megnézhetitek.
Üdv -
AlienM
tag
Hali, próbált már valaki FM rádiós headsetet a liquid-jével?
Valakinek használ SE MW600-at a Liquid-hez? -
spawn21
veterán
Üdv Mindenkinek!
Tanács kellene, megéri lecserélni a tp2-öm egy ilyen masinára?
A kijelző mérete nem érdekel, csak ez volna az első droid mobilom. Tanulás céljából.tapasztalatok? Mik a gyengéi?
s24U+15p
-
combrader
tag
válasz spawn21 #1789 üzenetére
Én nagyon sokáig TP2-t akartam venni, csak nem volt meg rá a keret. Rengeteget fogdostam, használtam, már lassan ki akartak hajítani a Saturn-ból, annyit jártam be hozzá. Aztán rátaláltam a Liquid-re és hosszas utánajárás után beruháztam rá.
Utólag visszagondolva nem bántam meg. Lehet kicsit gagyi külsőt rejt, nem tűnik olyan masszívnak, mint a TP2, de sztem tudásban simán odaveri, a gyorsaságról nem beszélve.
Olyan hibát nem találtam még, amit szoftveresen ne tudtam volna kiküszöbölni. És a rádió hiányát is ma már meg lehet oldani. A querty hiányát pedig hamar el lehet felejteni, ha beletanul a tapizásba az ember.Szóval nálam mindenképpen nyerő, csak ajánlani tudom. Ár/érték arányban keresve sem találhatnál jobb andoidos telefont.
[ Szerkesztve ]
-
GSpecter
tag
Szeretném megtudni, hogy ki milyen ROM-ot használ a Liquidjén és hogy van vele megelégedve!
-
combrader
tag
-
senior tag
válasz GSpecter #1791 üzenetére
Szia!
Mindenképpen javaslom, hogy Android 2.2-t tegyél fel, mivel jelentős különbség van a 2.1 és a 2.2 sebessége között.
Ha olyan Androidot szeretnél feltenni, amihez nem kell rootolni és minden gyári programot tartalmaz, innen szedheted le a legfrissebbet (és régebbieket is):
Android@MoDaCo fórum
Ezekből én a 4.504b.00_EMEA-GEN1_05.01.05 verziót próbáltam és rendben volt, utána áttértem a lentebb olvashatóra (annak is ez a kiadás az alapja).Ha rootolt ROMot szeretnél, akkor javaslom az LCR-F 1.1.2 ROM-ot, én jó ideje használom minden hiba nélkül és remek sebességet nyújt és az akksit is jól kezeli (fontos, hogy a távolság- és a fényérzékelőt ki kell kapcsolni, mivel azoknál sajnos elismerten nem megfelelő a fogyasztás-kezelés).
Üdv: Sopi
[ Szerkesztve ]
-
GSpecter
tag
Hali!
Köszönöm, mindkét választ!
Sopi! Az általad említett (az első) romot használom én is pár napja, tökéletes. Gyors, és tényleg semmi baj vele. Eddig a kiszivárgott gyári 2.2-t erőltettem, de nem kezelte jól a GPS-t, sokszor nem talált jelet. Sőt többször nem, mint igen. Jobb játékokból való kilépés után alig tért magához.
Ezzel az új rommal (és egy iGO-val) tökéletesen működik a GPS, 20mp és már indulhatok.
Még egyszer köszi mindkettőtöknek.
-
Picco
addikt
Szepjoreggelt
utobbi idoben egyre tobbet hallgatok zenet a liquidrol, de van egy olyan problemam h foleg a jobb minosegu mp3-aim, eleg halkak, gondolom direkt igy grabbeltek be oket h ne legyen tulvezerelt. hogy tudnek magamnak mondjuk legalabb +20% hangerot nyerni? van erre valamifele mod, mert mar nagyon zavar h csomo szamot nem hallok megfelelo hangerovel :/
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Bathory Peti
aktív tag
Sziasztok.Akinek kell egy ilyen telefon,keressen meg privátba,mert eladó.
Amúgy én ANZO Magyar nyelvű 2.1-es romját használom,egyszerüen szuper.Fenn volt a 2.2 is,nekem semmi bajom se volt vele,csak hogy nem Magyar.
További jó forumozást mindenkinek,én ma voltm itt utoljára.Sziasztok.
-
senior tag
válasz Bathory Peti #1797 üzenetére
Settings --> About Phone --> Device Information --> RAM Size
- 256Mb --> Acer Liquid A1
- 512Mb --> Acer Liquid E
Üdv: Sopi -
PowerBuldog
veterán
Hello!
Valószínűleg a jövő hét folyamán lesz egy Liquidem 256mb RAM-al. Mennyire érezhető a különbség ez és az 512mb RAM-os verzió között?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest