- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
verser233
senior tag
válasz uselessgumi #749 üzenetére
Így már én is jártam, igaz, ez a megvétel első napjaiban jelentkezett
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
vendingo
veterán
A későbbiekben lesz hozzá magyar nyelv?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
verser233
senior tag
válasz uselessgumi #757 üzenetére
Akkor valami program lesz a ludas szerintem.
-
Dare2Live
félisten
Én is vmi ilyenbe reménykedek, 12hnál tovább nálam eddig nem huzta, reggel lehuzom mire hazaérek már nem is müködik.
Gondolom kell az aksinak 2hét mire bejáratódik utána kihuz 1napot gond nélkü ami nekem megfelel. A két nap az mármár álomszeru lenne...VD: linket is dobtam, de körbenézel neten tucatjával találod a hibás kijelös S100akat. Tudsz mégegy mobilt mondani amiböl ennyi lcd hibás lenne? Amúgy a dologgal SEMMI bajom nem lenne ha azt olvasnám, hogy acer átvette megjavitotta visszaadta. De nem ezt olvasom hanem azt, hogy 150-200$ kérnek a javitásért.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
jtaylor74
csendes tag
válasz verser233 #750 üzenetére
Olvasd el a hozzászólásom!
[link]Telefonálás közben halt meg a kijelzőm. Nem dobtam le, nem használtam marokerősítőnek, stb...
Kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog visszajönni a Speedshoptól. Utánaolvastam és nem lettem boldog. Az Acer hozzáállása az LCD hibához teljesen negatív, a készülékek nagy részét nem hajlandóak garanciába javítani!
Volt, akinek többet kellett volna fizetnie a javításért, mint a készülék ára!
-
Saccco
nagyúr
válasz jtaylor74 #760 üzenetére
Ez azért elszomorító
Csak úgy meghal a kijelző....
És az S200nak is van 1-2 ilyen betegsége...
Acerék nem állnak a helyzet magaslatán...█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
combrader
tag
válasz uselessgumi #749 üzenetére
Akksi használatra visszatérve,nem tudom ki hogy van vele,de érdekes módon merül a kicsike. Két nap,minden reggel 100%-rol indultam. Elsö reggel 1,5 ora bt-s zenehallgatás,majd egesz nap 3 ora wifi és kb. 4 óra beszélgetés,majd hazafele is 1,5 ora zene. Estére akksi 60% körül. Második nap alig nyultam telóhoz,alig 1 orat beszéltem,se wifi,se bt, jo ha 5x raneztem az órára,meg irtam par sms-t,akksi estére 45%.
Izzasztás alatt tovább bírja? Érdekes. Ezek szerint lassan beáll erre a 1.5-2 naponta valo töltesre.
-
Dare2Live
félisten
válasz combrader #763 üzenetére
Te ott vmit nagyon tudsz...
Nekem csak a 3óra Wifis netelés +30perc beszélgetés 100%ról ~20%alá viszi. (Ami gyak meg is felel a BatteryTime Lite által jelzett Wifis netelés 3:23as maxról->0ás értéknek. Mostanra már 10percenként akis töltötséget, mi mennyi CPU időt is logolom mert necces a készülék így, hogy estére mindig elköszön.)
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
VD
őstag
válasz Dare2Live #759 üzenetére
Robbanó iPhone jó lesz?
Anno is végig olvastam és most is az általad linkelt modaco-s topickot. 10-ből 8-an elismerik, hogy esést követően történt ami történt! 1-nek a zsebében ment magától tönkre. Egy pedig váltig állítja, hogy magától lett ilyen.x
A gyártási hibát is csak feltételezik! Semmi konkrétum nincs a hozzászólásokban! Inkább az emberi tényezőben keresném a hibát. (lsd. cikk, az új iPhone megjelenésekor hirtelen tömegesen balesetet szenvedő korábbi modellek...)
A képek egyértelműen mutatják, hogy az lcd bizony erős behatás után megrepedt és kifolyt. A külső csak a rugalmas felület miatt nem tört be. Anno a gameboyom is így járt amikor mérgemben belezúztam eggyet, kivülről sértetlen, de az lcd szétfolyt.Azt elhiszem, hogy lehet olyan hibája, az eszköznek, hogy kevésbé bírja a fizikai behatást, mint mondjuk egy masszívabban megépített, eszköz. De könyörgöm ez nem egy sonim, vagy samsung B2100. De ezért gyártási hibásnak kikiáltani a készüléket és fikázni a gyártót, mert egy láthatóan betört kijelzőt nem cserél puszira, szerintem elég értelmetlen. Való igaz, könyebb a külső elenség képet hibáztatni, mint elismerni, hogy oké elcsesztem ,nem vigyáztam, így jártam.
De Ti tudjátok.
Itt a jelek szerint egy kolléga járt szarul lcd-t illetőn, és már ha jól láttam, 10 főlé lépett a hibátlan darabok száma. Nem vagyok jó statisztikából, de véleményem szerint a számok alapján ez a típus sem hibásabb, mint bármelyik ma forgalomban lévő telefon, vagy pda.Részemről lezártama témát, aki akar puffogjon még ezen hibás, nem hibás csonton, Én használom tovább elégedetten a "szerencsére" nem hibás darabomat!
[ Szerkesztve ]
-
verser233
senior tag
válasz jtaylor74 #760 üzenetére
Természetesen, ahogyan az írásomból kiderül nem rád értettem a dolgot, én CSAK külföldi fórumokon olvastam ilyen hibákról, ahol néhányan megemlítették, hogy előtte leejtették.
A veled történtek sajnálatosak, mint ahogyan az is ahogyan az Acer kezeli ezt a dolgot.
-
verser233
senior tag
Próbálta már valaki a mobiltv dolgot ezen a készüléken?
-
Scenic
tag
Szerintem nem kellene szívügyet csinálnod a Liquid védéséből. Már csak azért sem, mert tényleg vannak vele kisebb problémák és a hozzászólók biztos nem maguktól találják ki a távolságmérő vibrálását, a random mód jelentkező híváskezdéskori némaságot, önálló életet élő csengést, nem csengést, stb.
A folyadékkristály szétfolyását a kijelzőn nem sorolnám ide, mert abban 100%-ban egyetértek Veled, fizikai behatás nélkül ilyen nem történik. Lehet zsebben volt, leült az illető vagy nekidőlt valaminek és úgy nyomódott meg. Nem egy iPhone szintű összeszerelés, de azért elég masszív, viszont előfordulhat baleset így is könnyen...Szal a kijelzőhibán kívül én az összes felsorolt problémával szembesültem, szinte az első napon és ezekből csak a távolságmérő oldódott meg szoftver frissítéssel, a többi sajna nem, ráadásul a telefonom 2 hete szervizben pihen és úgy tűnik cserélni fogják, mert fél napnyi digitális iránytű használat után lemerült és nem lehetett többé bekapcsolni.
Félreértés ne essék rohadt jó telefon, én sem bántani akarom, de azért mert Neked nincs rossz tapasztalatod, attól még másnak lehet és amint látszik sajna van is.
A sebessége elképesztően bejön, a kijelzője állat szép és a használhatósága is egészen ott van. Sajnos én úgy tűnik nem a szerencsés szériát fogtam ki, általában döglődnek nálam a telefonok, de ez már biztos csak a lúzerségemnek tudható be.
Peace!
[ Szerkesztve ]
XPERIA Z2
-
VD
őstag
Kicsit félre vetted a lényeget!
Az SW hibák minden eszköznél jelen vannak, mint írtam ismerős Milestone-val járt úgy mint Te. A többi sw-bug meg fw-nként vagy jelen vagy nem. A többség aki AAP verziót használ és nem buzerálja mindenféle rommal, nem panaszkodik.
Én az LCD a rákfenéje, gyártási hibás és tömegesen hibásodik meg megjegyzésekre reagáltam.Mert ez egy büdös nagy felfújt kamu! (De mint látom ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül.)
Pont emiatt lett tele tököm, hogy másról sem kezdett szólni a topik, mint a Liquid leszarozásárol, mert 3 napos újoncok, már készpénznek veszik az első hozzászólást és linket és mindenütt hirdetik az igét, hogy szar, ne vegyetek ilyet! Ez pedig erős költői túlzás!De mint mondtam, innetől kezdve magasról lesz@rom, ezt a részét a topiknak, csak sajnálni fogom azt aki, az itt összegyűlt hsz.-k alapján dönt úgy nem vesz ilyet!
Részemről is peace
[ Szerkesztve ]
-
Scenic
tag
-
KoLa_2
csendes tag
válasz verser233 #767 üzenetére
Nekem működik rajt mobiltv. Csakhát minősége egy nagy nulla, mivel t-nek kisméretű 320x240 streamjehez képest liquidnak jóval nagyobb felbontásu kijelzője van mintha egy 360p youtube videót egy fullhd tv néznél ráadásul a sima mpeg4 stream felbontás növelése eléggé nézhetetlenné teszi videot mert nagyon kockás lesz, (divx xviddel nemlenne akkora gond, azokat aránylag szépen meglehet jeleníteni nagyobb felbontáson is.)
[ Szerkesztve ]
-
-
cyanID
tag
vajon mikor lesz rá: 2.1?
torrent kliens progi működik-e rajta, létezik-e ilyen? nem kellene a notebookot "cipelni"
-
Badb0y
addikt
Jól látom a piaci felmérésemmel kapcsolatban, hogy ez a legolcsóbb okos telefon amivel minden rendben van és még a flash támogatást is meg fogja kapni?
Van ezzel bármi probléma ? Ill. IGO van rajta rendes és megy is rendesen ?
Esetleg valami kivetnivaló ?
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
combrader
tag
Egy-két észrevételem lenne, ill. kérdésem is egyben:
1.) Akik fehér változatba ruháztak be, azoknak szintén kicsit világosabb a hátlap, mint maga a burkolat? Vagy ez csak nálam van így? Jó annyira nem feltűnő, csak erősen megnézve kicsit zavaró
2.) Valakinek szokott olyat csinálni, hogy hirtelen megvilágosodik a kijelző, majd visszaáll a beállított értékre? Tök random, semmi fényhatás nincs, ami miatt állítania kéne magától. HM??
-
Dare2Live
félisten
"Én az LCD a rákfenéje, gyártási hibás és tömegesen hibásodik meg megjegyzésekre reagáltam.Mert ez egy büdös nagy felfújt kamu! "
Egy mobilra nem emlékszem ahol ennyi lcd hibás darab jött volna szembe velem. É amikor sok jön ráadásul a kijelzők 99%nál pont a jobb felső rész hibás nehéz nem gyártási hibára gondolni.
De még mindig semmi bajom nem lenne vele, ha Acer cserélné. De az esetek 80%+ban nem teszi.A leejtős dumádat se értem, volt Nokiam, Samsungom az elmúlt 8+évben mondhatni rendszeresen repültek ki a zsebemből és repültek 3-4mt és estek a betonra. Volt amelyikről rendszeresen leszakadt az akufedele, vágül úgy volt már ráragasztva pillanat ragasztóval. de soha egyik se lett LCD hibás.
-
VD
őstag
Ár/érték alapján valóban az egyik legjobb vétel.
Némi sw bug előfordul, de fw-je válogatja. A Flash még nem biztos! De igérek a 2.1-es androidra az adobe emberei, de naponta változik az álláspont.
Jelenleg még nincs erre a kijelzőméretre iGo (idővel frissítik), de van nem egy jobb alternatíva! (NDrive,Sygic) Mivel az Andoridos iGo egy retek amigo, ami fasorba sincs a 8-ashoz képest. Én tanyasiGo-nak szoktam hívni, mert a maximum amit tud, hogy elvisz a retekbe,meg vissza. Egy mai navi azért ennél 10x többre képes.Dare2live:
"Egy mobilra nem emlékszem ahol ennyi lcd hibás darab jött volna szembe velem."
Mere laksz? Mert felénk egy se jár-kel!
Láthatóan töröt/befolyt LCD-t anyámnak sem cserélnék ingyen![ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
Északa 2:50kor huztam le a mobilt töltöröl, 7:30kor első teló hívás elött 70%on állt. Tehát készenlétben 4:30perc 30%ot eszik 0 telóhivással és nettel. Laza napom volt így 13:05ig volt 24perc hívásom volt és "várakozások közben" futott 45percet az opera mini. 13:05kor aksija 42%on állt. Ekkor átraktam némába ergo volt 0hívásom, a készüléket nem is nyomogattam. Mostanra az aksi 32%on áll.
WiFi (ami a legjobban eszi jellemzően az okostelókat) letiltva, zenehallgatás nem volt.Taskokat figyelem, mi mennyi proci időt eszik, elvileg semmi se zabál.
rakni fogok rá egy új fwt és megpróbálom milyen ha szűz a rendszer hátha vmi eszi a procimat, ha úgy is így bírja az aksi hát nemtudom mi lesz.
-
Dare2Live
félisten
Ezek láthatóan nem tört LCDk. Ott van felettük az üveg amin sérülés nem látszik.
btw mutatnál nekem olyan mobilt ahol forumok vannak arról, hogy az 1-2-3hetes mobilok LCDje sorozatban hal be? Semmilyen más tipust nem tudsz mutatni uilyen hibával? Azokat talán nem ejtik le?
és hogy magyarázod azt, hogy 99%ban a jobb felső sarok hány be? hm?
-
KoLa_2
csendes tag
válasz verser233 #772 üzenetére
Ugye a csatorna linkelő webnwalk wap site nemmegy, így nokiás ismerős elküldte rtsp csatorna linkeket. Ezt linket böngészőbe beírva egyből nyitja mediaplayert, bufferrel egy picit karika forog és már megy is. Ezeket linkeket beírva bookmarkba vagy pl én csináltam linkes html oldalt és azt nyítom meg és ott választok csatornát mint egy távirányító. ezt html linkjét kiraktam főlapra. De, ha megvannak ezek linkek, van elég sok szoftver is marketbe ami rtsp video linkjét beirva lejátsza gyári video player helyett. Nekem pl gyári tökéletesen jó de volt akinek azzal nemindult az marketben talált és neki ment is (neki motorola ms telója van)
-
Dare2Live
félisten
Mért válaszol érvekre flamel? Talán mert nemtudod megmagyarázni pl azt, hogy 99%uk mért pont ugyanott lesz hibás? Talán mert nemtudsz még egy ennyire lcd problémás készüléket mutatni? és akkor az Acer supportot még nem is érintettem.
-
Sammy Jankis
csendes tag
válasz Dare2Live #779 üzenetére
"Egy mobilra nem emlékszem ahol ennyi lcd hibás darab jött volna szembe velem. "
Miért hány darab ment szembe Veled mostanában? Itt a fórumon a kábé 20 embernek, aki vett, 1, azaz 1 darab lett ilyen hibás + néhány fórumon panaszkodtak Angliában + Olaszországban, dehát ott is a több ezer darabból esik ki néhány. Én elhiszem, hogy a telónak ez az egyik problémája az akksival és a minimális recsegéssel együtt, de minden telefonnak van valami, pláne az okostelefonoknak.
Egyébként meg pont ezért, mármint a kijelző befolyása miatt lett a telefon neve Liquid (bocs, nem hagyhattam ki ) -
anzo
senior tag
válasz Dare2Live #785 üzenetére
Azért ha belegondolsz annak idején amikor az omnia megjelent ott is volt jó néhány hibás érintő panel.
Mondjuk én sem értem miért vagy ennyire negatív Az biztos, hogy az S200-as tortúra után ha ez a készülékem is behalna akkor biztos, hogy végeztem én is az Acerrel de eddig semmi gondom nincsen vele tökéletesen működik remélem így is marad.
Csak a 2.1-es frissítés jöhetne hozzá mert az sokkal jobban bejön mint az 1.6 de a főzött romok még közel sem hozzák azt a gyorsaságot mint a gyári 1.6 ezért inkább várok a hivatalos frissítésre. -
Dare2Live
félisten
Egy nagy difi van ami negativvá tesz. Ott akinek szar volt (és gyak mondhatom erre is, hogy rengeteg ilyen jött szembe) az bevitte samsunghoz oszt cserélték. Alig pár esetről tudok ahol visszadobták volna vmilyen indokkal. Evvel szembe itt Acernel forumok alapján ~80%ban visszadobják.
Mégegy difi van, ott nem akarta ezt senki se ledobásra fogni, pedig ott fizikailag nem volt egyértelmű, hogy szériahibáról van szó. (Itt igen.)más: Többeknek probléma volt a telefon/fül érzékelés. Jelentem új FWvel, ha érzékenyéségt HIGHra rakjuk gyak jól müködik.
aksi most ért 5%ra, li aksi lejjebb nem engedem. 18h készenlét 44perc beszélgetés és 90min Opera Mini használat után köszönt el, WiFi nem volt. Hétfőn már verkli lesz 2hbeszéddel, folyamatos BTvel, szintén 1h Opera Minivel ha nem bír ki egy napot így nemtudom mi lesz.
Sammy: Ázsiában is rengeteg az LCD hibás.
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Dare2Live #789 üzenetére
Tényleg regélj spica után milyen?Regélj.. Sebesség,összeszerelés,ect.Bár a spica sebességével már nincs gond az uj fw-ekkel.
Igy visszaolvasgatva kb osztom a véleményed a kijelzőnek egy leejtést ki kell bírnia.Spica is repült már,ráadásul pofára,oszt semmi baja nem lett.Gondolom az lehet,hogy feszül a házban,aztán egy roszabb nyomásra megreccsen,és kész is a baj.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Dare2Live
félisten
válasz DeadMeat #790 üzenetére
Képzeld el a Spicat még a jelenleginél is jóval gyorsabbnak, pl weblapok fele idő alatt jönnek be, Opera Mini betöltése ~1mp. Rakj hozzá ehez egy 3.5"ös 800*480as kijelzőt és a lényegi előnyöket látod.
Képzelj hozzá egy nagyon szép dizájnt, ami viszont néha fejvakarós pl zongoralakk gyüjti az újlenyomatot + a fizikai gombok hiánya dizájnos de néha jobb lenne az érzés, hogy lenyomtam a gombot.
Ami negatív az egyelőre az aksi. Heavy user vagyok, 2h+beszélgetés + nonstop BT, + 2h net/zene mellett nem tudom össze fog e jönni az 1nap üzemidő. Itt nagyon rezeg a léc. Hibás kijelzőről/Acer supportrol nem írok mégeccer.FW ügyileg a készülék meg ott tart ahol Spica tartott 3hete. Jó, jó, de vannak "érdekességek". Ha kijönne az S100ra egy "Spica előrelépést" hozó 2.1 az... nagyon kéne.
[ Szerkesztve ]
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Megkérdezem ugyanazt, amit a másik két topikban is...
Hero/Milestone, és e között variálok.
Miért kéne ezt választanom szerintetek a másik kettővel szemben.
A Hero felő kicsit azért húz a szivem, mert mégiscsak HTC, népszerűbb sajnos mint ez, ugyhogy a supportja is biztosan jobb, ugyanakkor láttam már mindkettőt, sőt fogtam is kézben, és a kijelző bizony nem a legnagyobb azon, illetve sokkal nagyobbnak tűnik a különbség az és e között, mint 0,3 col, mondjuk már van egy Ipod Touch-om is, ugyhogy lehet, hogy arra, amire ezt haszálnám bőven elég lenne az a 3,2 is. Ugyanakkor itt is elég sokat olvasgatok kisebb hibákról, amikből nem tudom, hogy nem-e lenne elegem egy idő után.
A milestone-től kicsit azért tartok, mert jóvel drágább mint a másik kettő, illetve szerintem az már nagy zsebbe hordva.
Ezt egy tokban mennyire zavaró zsebben hordani?
Amitől kicsit még tartok az ennek a kijelzője, illetve itt is már irttok arról, hogy a plexije nem a legerősebb. Nyilván ne zúzni szeretném a telót, de az a baj, hogy bármennyire is vigyázok rá, párszor biztosan le fogom ejteni
Egyébként a hero lenne a legolcsóbb (vaterán két év garival új, fekete 85k), aztán a liquid (91,5K), és végül a milestone (110 körül).. -
DeadMeat
nagyúr
válasz Dare2Live #791 üzenetére
Szerintem rá sem ismernél a spicára a frissítések után.Nincs akadozás menübe lépéskor,ect.Baró lett nagyon Hiányzik is,szervízben van a drága bedöglött az antenna Volt térerő,ha fizikálisan láttam az adótornyot,ha zsebretettem,ect elment
A dizájn mondjuk pont nem jön be,de azért azt a procit kipróbálnám.Memória ugye ugyan annyi,azért kivncsi volnék proci szinten mennyivel erősebb.Az akku,meg majd összeszedi magát.Esetleg egy set cpu nevü progit [link] (root kell hozzá) kipróbálhatsz,hátha segít.Nekem 66mhz-re vette le az órajelet idle,4 napig bírta igy.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
-
Dare2Live
félisten
válasz DeadMeat #793 üzenetére
Spica most hozza az elvártat, S100 még evvel a "3hete ilyen volt Spica" Fwvel is nagyon hasít. ld mobiranena teszt legygyorsabb android részt. ram nem ugyanannyi van benne(180vs256)
CPUt evvel 920ra szokták rakni S100on nem 66ra.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Dare2Live #797 üzenetére
A 2.1-es frissítéssel a látható ram 160Mb-ra nőtt,+még ahova az oprendszer települ.Szóval van az több is,mint 180,ha mindent kilövök,ősszedőlés előtt tudok 120mb szabad memóriát csinálni,aztán megzhan az oprecer
Nade örülök,hogy bejött a számításod a cserénél.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
-
raulicio
senior tag
válasz DeadMeat #790 üzenetére
Én ejtettem már le az S100-amat ráadásul elég magasról, betonra. És láss csodát semmi baja. A ház sarkán egy picit látszik, de semmi egyéb. Úgy látszik, akkor én vagyok az egyetlen kivételes ember, akinek az acer működő kijelzőt rakott a telefonjába. Csuda dolgok ezek... Vagy csak vki már megint a bolhából akar godzillát csinálni?
Az acer supportja egy retek, ez vitán felül áll, de nem is 160k-ba került a telefon, szóval ez bőven benne van a pakliban. Kicsit olyan mint az MSI notim, aminek a grais szrvízve talán a világon a legratyibb, de összességében kb fele annyiért vettem egy gamer notit, mint bármelyik másik gyártónál tehettem volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest