Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    Christo véleménye rólam és a munkámról:

    1. El nem tudom mondani,mekkora barom vagy.Én nem ilyen stílusban szoktam rendezni a vitás dolgokat,de a kedvedért finom leszek.
    2. Remélem nem ez lesz az egyedüli full assist off verseny Nagykirály csávó,mert lehet,a mostani hétvégét dobom szabadkártyásra,természetesen nem emiatt,pláne nem azért,mert tartok tőled.Ezt majd ha úgy alakul,ph-n közlöm.Meg természetesen a válaszom is,a kis írományodra,amit gondolom már tegnap óta forralsz magadban,vicces vagy!Azt miért nem írod le,hogy nőzni használod az oldalt?
    Igazán ne haragudj meg,de ezért vagy magányos farkas.
    3.Ha véletlen nem indulnék,remélem lesz még alkalmam odaverni annak a pusztulat nagy Góré haláltehetséges fejednek,van még verseny elég!!
    4. Igyekeztem nőies maradni,bár a felfuvalkodott,nagyarcú stílusodtól nehéz..Tök normális voltál az elején,mióta dicsfényben úszik a dolog elszálltál,és vadítod el az embereket.Szerintem nézz magadba.

    Köszönöm és sajnálom , hogy elindítottam ezt a közösséget.
    Hartge

    [ Szerkesztve ]

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák