Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #58000384

    törölt tag

    válasz Járókeret #58245 üzenetére

    Kicsit visszatérve a korábbi hozzászólásodhoz, gondolom nem nagyon nézted meg a PS3 specifikációit. Röviden: a 8 magos prociból 6 mag használható játékra, 1 mag a rendszernek van, 1 pedig tartalék. A rendszermemória 256MB, a videokártyának szintén ennyi jut (NV G70). Ez az oka annak, hogy kicsit mosottasak a textúrák itt-ott, mert nagyobb felbontáson nem férnének bele a memóriába. Ez a mennyiség a konzol megjelenésekor sem volt sok.
    A Last of Us 2 órás werkfilmjében beszélnek is róla, hogy mennyi fejtörést okozott úgy belőni mindent, hogy ne teljen meg a RAM, de mégis minden a képernyőn legyen.

    A PC-seket nem a grafika fogja meg először, csak egy részüket, szóval ez hülyeség. Teszteken sem az az első szempont, ahogy a grafika is szerepel a konzolos játékoknál, mint pozitívum vagy negatívum. Csak manapság divat ez a "master race" baromság, meg hogy a sok pistike a neten dobálózik 1080p-vel, közben azt sem tudják mit jelent, meg hogy ők látják 60hz-es monitoron a különbséget a 60 és a 120 FPS között (nem láthatják).

    A konzolt (meg főleg a PS3-mat, esetleg az XDobozt) azért kell megvenni, mert játszani akarsz. Pont. Meg amiért előttem írták :) Jó vétel lesz az, ne aggódj.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák