Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz Shadowfax #44445 üzenetére

    Sikerült megcsinálni...igyekeztem rögtön letámadni az íjászokat is, meg ha jött torony már lőttem mikor még ki sem nyílt a csapóajtaja...így max 1-2 kisebb surrant át, azzal elbírtak a társak...a nagyok meg mivel lassúak voltak eltudtam őket találni elégszer.... jajj de utána jött a 2 trollos rész. Hát ott még anyáztam kicsit....hát 3-4 ütést bírt az ajtó és puff. Csomószor megpróbáltam de alig akartak rám figyelni a hülyék, majd lehet bug volt nem tudom ( ezer hála végre egy bugnak ) az egyik elszaladt a kapuhoz a másikat lent vertem a csatatéren. Legyőztem és addig semmit nem csinált fent a másik, felmentem rányilaztam rám figyelt és letudtam győzni.

    Jeeee... :) Most mászok éppen fel a hegyen :) Megnézem a drága varázsló uraság otthon van-e a tornyában :)

    Amúgy 1 ellenfelem van aki annyira kitépi a hajam, ez a 2kezes... ha rövidet csapok ő előbb csap és beleszakít...ha erőset akarok abba is. Annyira hullik a hajam, mikor ütnek 8an gyorsan kiakarom nyírni és szórakozni kell vele :)
    Amúgy 1 kérdés, ami a vándornak van képessége, hogy tud elvileg vakítani a fehér fénnyel ( R2+Kör ) az valakire van is hatással? :) Mert én még olyat nem találtam :) A másik a nagy csapás ( R2+Háromszög ) meg a körcsapás ( R2+Négyzet ) azz igen az jó kis cucc.

    Amúgy most tök jó kaptam jó kis nyakláncot, de kevés a will-em. Próbáltam az erőre meg a stamira tolni amit csak lehet...most meg jó lenne kis will is :)

    Multiban az akaszt ki, kb érdekes :) de akkor is a vándor a leglassabb, bár lehet spintelt mindig a törppel a csávó, de állandóan nekem jönnek. Ez pl egy CoD-ban is annyira idegesített. Megyünk valamerre és nekem jön-bevág elém és ilyenkor megakadok-összeakadunk stb. Hát bakker lássál már :)
    Meg okoska bevitt Osgiliath challenge-be...én azt vettem észre kicsit ha széjjelebb áll az ember sokkal jobb...oszlik jobban a nép és jobban átlátható. Neeeem... rám áll mind körbe...ütni nincs terem érted és 800an másznak már a hátamon de akkor is mind rajtam :) Mit hittek attól, hogy 21es vagyok ők meg kicsik majd vmi félisteni erőm lesz... magasabb wave-eken már nekem se könnyű... ami meg tök jó elf csajnak ott a wand tud lőni vele távolra... ki lövi az íjászokat...én a fogyó itemmel :) Hát gg :)

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák